прывітанне ўсім.
як вы ведаеце, ужо год я займаюся некалькі рэчаў, на аўто....што тычыцца scodifche у мяне ніколі не было праблем, заўсёды робяцца па большай частцы на лаўцы, якія-то трэба эмулятар я выкарыстоўваю яго часта і не ў мяне праблемы.
я зрабіў цюнь fap і эрг з рознымі праграмамі, якой ecu safe, я не рады, я ў захапленні....не, я ведаю, што менавіта яны робяць, і часам яны робяць дрэнныя жарты.
Часам мне даводзіцца перапрацоўцы файл чаму не робяць добра, нават з іншым праграмным забеспячэннем.....мне не падабаецца, як я працую, нават калі ў рэшце рэшт вынік я атрымліваю.
2 дн. таму я ўзяў за валасы ecu, што не хацеў ведаць, дзяліць, на шчасце, я ведаю, як рухацца, і я бяру ўсё больш і больш засцярогі, у рэшце рэшт мне ўдалося апрацаваць файл, але гэта прымушае мяне задумацца, што, як часта рэкамендуюцца і лепш зрабіць гэта ўручную.
Інфармацыю ў сеткі я ліслівец рэчы, informazino fremmentare, і мы гаворым пра біт і indirzzi былой дадзеных у выпадку.
Кароткі абмен аўто,у мяне альфа 147 ўзяў нядаўна, размеркавання, турба, вадзяной помпа і шмат іншых работ, усе яны зробленыя ў адзіночку, зараз я ў татальнае недавер да механікам і, калі справа даходзіць да маёй машыны, і што мая спадарожніца аддаю перавагу злавацца на сябе, што мяне дражніць плаціць авансам, часта, каб зрабіць працу (і мая дрэнная звычка), а затым заўважыў, што ты не зрабіў працу або зрабіў з нагамі.
Я не тая, хто просіць зніжкі, не ў кантэксце цэны, калі ты скажаш мне, я то плачу, але занадта часта дражнілі, не кажучы ўжо пра электронікі, вы ўжо ведаеце, як я думаю, не трэба, але мае 21 гадоў вопыту, я іх нашу з сабой як тэарэтычны, чым практычны.
Мая альфа-гэта добра, але мне не падабаецца ў выкананні, мне не падабаецца, як рэагуе рухавік нават калі і ракета.
Думаючы, што гэта маё, што мне не адказваюць, я спрабаваў іншыя з падобнымі рухавікамі і мне гэта не падабаецца.
Я не знаходжу ў ес мала, каб зрабіць, і я вырашыў вярнуцца да маёй ібіцы гэты раз 1.9, раней у мяне быў 1.4 80cv інжэктар помпа, а таксама, што ён даваў нам, хутка, як, мала, і і 1.9 не менш, у той час як альфа і самай серыі ёсць я павінен думаць, і ў шляху, то і на цягніку не магу апусціць.
Менавіта на гэтым я хацеў бы пачаць змены з выключэння эрг.
я з domomande:
1 я Магу зрабіць, эрг і fap з ecm ?... у гэтым форуме я чытаў хто-небудзь, што ён робіць.
2 кіраўніцтва з тэарэтычныя асновы трывалая і практычная, нават платны, дзе я магу знайсці яе?
дзякуй у inticipo, каб над чым мы можам дапамагчы, што тут нават хто-небудзь з вас гатовы даць мне руку.
Разумею, што, магчыма, многія з вас мяне там пашлюць, таму што не пайду светлы, і я магу зразумець.