Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: Audi tt 2.0 tfsi 200cv med 9.1

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    17

Audi tt 2.0 tfsi 200cv med 9.1

Добры вечар усім,

у мяне есць невялікая праблема з маей audi TT, сёння я прачытаў файл, ORI, каб перапрызначыць, яго нагрузкі і г. Д. і мне выканаць пошук драйвераў (A519_549) пакуль усе ок, але калі такі выбар і вяртаецца на галоўную старонку, я нічога не маю, я не з няма на карце, каб пачаць ўносіць змены, аднак, калі я адкрываю файл у 2d глядзець усе, але, мабыць, мне здаецца, крыху дзіўная (я заяўляю, што гэта першы раз, калі я працую на эбу накшталт)і не хацелася б непрыемнасцяў!!!!!! я ў вашых руках!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Гэта можа быць звязана з тым, што ваш і г. Д. і "Free" і не КРЫЧЫ ?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    17
    Ён мой і г. д. гэта бясплатна! Аднак для астатніх я магу нанесці на карту амаль усе аўтамабілі, што я капітан! Я таксама думаў, што гэта было тое :-(

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Забудзь. Не гэта праграмнае забеспячэнне, патрэбнае для гэтага ecu.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    17
    Cawadany кажаце, што гэта не падыходзіць sw, таму што гэта бясплатна або што-то і г. д. не падыходзіць для дадзенага тыпу ecu? Я паспрабаваў з winols, але перш чым пакласці рукі я хацеў бы вывучыць іх, перш чым доўгі час эксплуатацыі!!! Я тут, я дам вам іншы пытанне, у ksuite я голас інструмент з трыма рэжымамі 0-1-2 гэта налады sw або на эбу?
    Што скажаце, калі я спрабую размясціць файл крычы, можа быць, што гэта памылка чытання, што ecm не можа з кіроўцам?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    25
    з ecm free цяжка супаставіць гэтыя ecu, хоча, каб мы damos з winols або, можа быць, арыгінальны і г. д. (так, што паміж параметрамі з кіроўцам)

праблема, якая не дазваляе табе убачыць параметры гэта звязана з драйверамі ў вашым ecm.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    25
    калі ksuite дае 3 розных рэжыму tool гэта азначае, што існуюць med9 з розным абсталяваннем. трэба ўбачыць, што вашага ecu. але гэта калі пісаць у бд цябе не павінна хваляваць

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •