Стар. 20 з 22 PrimaПерад ... 101819202122 АпошняеUltima
Вынікі ад 191 да 200 221

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    вось мае файлы, ёсць арыгінал (па меншай меры, павінна быць), то есць тое, з ecu, і ў цяперашні час у эксплуатацыі, а потым я зняў з раз egr на арыгінал, а потым я параўнала з маім выцягваючы файла параўнанні з біт розных, і я іх ўкладанні.
    гэтыя біты, на жаль, я не ведаю, што кантраляваць, калі толькі swirl або што яны адрэдагаваныя.
    чакаю ваш або ваша меркаванне і дзякуй за цяпер.
    прывітанне.

p.s. файл .zip-усё ў парадку? у палёце я мог зрабіць гэта толькі так.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў MCDJ90 Visualizza Messaggio
    вось мае файлы, ёсць арыгінал (па меншай меры, павінна быць), то есць тое, з ecu, і ў цяперашні час у эксплуатацыі, а потым я зняў з раз egr на арыгінал, а потым я параўнала з маім выцягваючы файла параўнанні з біт розных, і я іх ўкладанні.
    гэтыя біты, на жаль, я не ведаю, што кантраляваць, калі толькі swirl або што яны адрэдагаваныя.
    прывітанне.

Як спяць вашы дзеткі цябе гляджу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    прывітанне.

ваш файл мае толькі egroff і нішто іншае.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Дзякуй вялікі загадзя

Калі вы можаце дапамагчы ў якасці інфа мой аўтамабіль не мае fap (мабыць, мне пашанцавала,я быў перакананы, што, і я таксама купіў шланг, каб выдаліць яго, а затым я застаўся, як дурань, калі я пайшоў з мой механік), астатняе ўсе арыгінал, турбіны адноўленыя і заўтра, калі я магу з майго механіка робім, сціску тэст, і я дам вам ведаць. У бліжэйшы час, прывітанне.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Пацвярджаю, як і абяцаў, я адкрыў файл...swirl працуюць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Дзякуй за інфармацыю, пакуль, аднак, застаецца здзіўленне, калі, як вы кажаце клапаны не адключаныя, гэтыя біты ў канцы карты, у пачатку абнуленыя, і ў выніку толькі parzializzar цябе, што, чорт вазьмі, я? Біты прыведзены ў файле параўнання, каб адкрыць з дапамогай тэкставага рэдактара, але я не думаю, што трэба тлумачыць вам, біты, названыя ў файле параўнання, каб адкрыць з дапамогай тэкставага рэдактара, але я не думаю, што трэба растлумачыць гэта для вас
    Не маглі б вы дапамагчы мне зразумець, калі гэтыя значэння зменены без прычыны і, такім чынам, трэба аднавіць іх як арыгінальныя? Іншы пытанне, калі вы хочаце аднавіць зыходны файл зменены, ад мяне, з адключэннем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, я магу гэта зрабіць без праблем, ці я павінен змясціць у файл інфармацыю пра код ключа і гэтыя рэчы тут? Прабачце, калі пытанні могуць здацца трывіяльнымі, але я тут для таго, каб пачаць вучыцца, і я не эксперт у гэтым пытанні, з інфарматыкай у мяне ўсё добра, а не.
    І потым, яшчэ пытанне, вы маеце нейкае ўказанне, каб даць для таго, каб зняць клапаны з карты?
    У бліжэйшы час, з павагай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    некаторыя адрозненні ў канец файла, яны павінны таксама ад тыпу інструмента, які вы выкарыстоўваеце, а таксама кантрольную суму, магчыма.. я не бачыў файл,

тое, што я раблю, як правіла, у гэтых выпадках, і стварыць файл, пачынаючы з Мод.. не ведаю, калі я зрабіў зразумець..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Я думаю, што зразумеў, не зразумеў, не маглі б вы паспрабуйце зірнуць на файл? Калі ў вас ёсць час і жаданне, вядома.
    Па параўнанні з арыгіналам мае толькі гэтыя змены (egr)
    Так што калі цяпер я бяру з гэтае вогнішча наламаць, і павольна, некалькі іх перарабіць, як вырашыць гэтую праблему? Іншы пытанне, але ў гэтым файле ecu, ёсць таксама інфармацыя тып кода ключоў? Коды фарсунак? Г. зн. калі я замест таго, пачынаючы ад мой МОД, ты КРЫЧЫ, што я запампаваў і флешер, я частка машыны? (Гэта проста каб зразумець).
    Для таго, каб кантрольная сума ёсць спосаб, каб высветліць, калі ён адрозніваецца ад врі? Гэтая кантрольная сума таксама змяняецца, толькі адмяніўшы egr, напрыклад?
    Прашу прабачэння за пытанні, якія могуць здацца трывіяльнымі.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я думаю, што зразумеў, не зразумеў, не маглі б вы паспрабуйце зірнуць на файл? Калі ў вас ёсць час і жаданне, вядома.
    Па параўнанні з арыгіналам мае толькі гэтыя змены (egr)
    Так што калі цяпер я бяру з гэтае вогнішча наламаць, і павольна, некалькі іх перарабіць, як вырашыць гэтую праблему? Іншы пытанне, але ў гэтым файле ecu, ёсць таксама інфармацыя тып кода ключоў? Коды фарсунак? Г. зн. калі я замест таго, пачынаючы ад мой МОД, ты КРЫЧЫ, што я запампаваў і флешер, я частка машыны? (Гэта проста каб зразумець).
    Для таго, каб кантрольная сума ёсць спосаб, каб высветліць, калі ён адрозніваецца ад врі? Гэтая кантрольная сума таксама змяняецца, толькі адмяніўшы egr, напрыклад?
    Прашу прабачэння за пытанні, якія могуць здацца трывіяльнымі.
    Прабач, але гэта не стварае праблемы, якія не існуюць ...файл, які вы прачыталі ад ecu ўжо egr off і проста дадайце мод каб трымаць адкрытымі swirl. Калі робіш экспарт у файл і г. д. вы выправіце ўжо ў аўтамат cks. І, а таксама інструменты, якія выкарыстоўваеш, каб напісаць выпраўляе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Пацвярджаю, што гэтыя змены ў канцы файла, з-за рознага роду інструмент выкарыстоўваецца і кантрольная сума..

так што лепш вяртайся да EGR і захавайце файл як у затым для зарадкі на SW рэдагавання і працягнуць працу..

не, я не ёсць у гэты файл код, ключы, Коды фарсунак, але проста Біт, не на сваім месцы, каб мець якія-то праблемы..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Стар. 20 з 22 PrimaПерад ... 101819202122 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •