Калі ваш ecu edc16c8 не ты swirl, калі edc16c39 ды
Калі ваш ecu edc16c8 не ты swirl, калі edc16c39 ды
калі калектар пластыкавы не бачыш, таму што я ўнізе, калі глядзець з боку акумулятара пад калектарам ўбачыш групу самакат, але для таго каб разабраць трэба зняць впускной калектар, што не заўсёды.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
аўто.дата asteriscato.. ды добра...
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
На 90% гэта спектр аўто edc16c39 і адключэнне ад ecu, можна спакойна зрабіць, фізічнае выдаленне мае на ўвазе выдаленне dtc, я мяркую..
Відаць, што ты пачатковец, гэта бескарысна, прыкласці фатаграфіі, але яны ёсць, спакойна, спрабуючы "альфа gt swirl" ніжэй малюнка і паглядзіце, як гэта зроблена на вуліцы так, што пазнаеш у выгляд.
Для разборкі згаджаецца з тым, што ты робіш навігацыі на ******** ці падобнае, каб убачыць крок за крокам, якія дзеянні неабходна выканаць.
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Заўсёды лепш, каб ліквідаваць фізічна swirl таму што можа аслабнуць з-за вібрацыі: я зрабіў выдаліць палітра і секчы дрэвы, каб мець 8 адтулін прыгожых бясплатна на калектар. Затым я выдаліў з карты, як гэта было апісана ў гэтай тэме і ўсе ОК!!!! Вы ідзяце больш спакойна, з усведамленнем таго, што рухавік не будзе, хутчэй за ўсё, больш шкоды, з-за отслойки гэтая палітра пякельныя!!!!
Добры дзень, у мяне 147 1.9 jtdm 16v 150cv, на жаль, я меў няшчасце парушэнні swirl, я зрабіў працу выдалення, але я не ведаю, калі яны былі знятыя з карты, я хацеў бы ведаць, як я магу праверыць, улічваючы, што ў мяне ёсць файл у маім ecu, на жаль, не магу прачытаць кіраўніцтва, не маючы дастатковых паведамленні.
У любым выпадку вядома, яшчэ адзін адказ, адкладзена да 2800 абаротаў прыкладна, каб потым мець штуршок, ад тых колаў, у на! На думку вас, гэта звязана з імі? У мяне таксама egr скасаваная і фланцем, знешні выгляд вашыя думкі, пажаданні, MCDJ90
А я хацеў бы ведаць, статыстыка паломкі swirl на 2.4 jtdm 20в. Таксама ведаць, калі калектар такога аўтамабілізацыі з'яўляецца больш надзейнай у параўнанні з 1.9 на маей 159, я выдаліў адразу, egr, dpf і скідаецца ў карце swirl. Аднак, не хацелася б яшчэ магчымасць выхаду з створкі. Аўтамабіль мае толькі 91000 км