Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 31
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191

ціск турбо вялікая кропка

Прывітанне, у мяне ёсць манометр ціску турба на маё вялікае пляма, і я заўважыў, што ціск застаецца сталым да свайго піка, і ніколі ня падае, калі не утапіўшы педаль газу і адчуваю рывок аўтамабіля падае ціск і падымаецца павольна, і машына пачынае цягнуць. Пытанне, будучы з змянянай геаметрыяй турба, не павінен трапіць у пік макс, каб потым адкаціцца ціск нават на педаль, напрыклад, на 50%?? і той выгляд здымкі, які робіць з прылеглай шолах, што можа essere_? геаметрыя, якая бурыцца? або электрамагнітны клапан???????????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    У 1.3 або 1.9?????І трубы і штуцеры на калектары правільна, каб не мець страт. рухавік у парадку? Клапан працуе добра?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    1.3 90 л. з, усталяваны па ўсіх правілах мастацтва, і матор добра адчувае сябе толькі ў тую ноч у адной кропцы, як калі б вы адкрыць турбіна ведаеш, каб зразумець,

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў the shiston Visualizza Messaggio
    1.3 90 л. з, усталяваны па ўсіх правілах мастацтва, і матор добра адчувае сябе толькі ў тую ноч у адной кропцы, як калі б вы адкрыць турбіна ведаеш, каб зразумець,
    можа быць шмат прычын! трубы, інтэркулер, турбіна, што адбываецца, каб павітацца..egr падлучаны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў dragusdrake Visualizza Messaggio
    можа быць шмат прычын! трубы, інтэркулер, турбіна, што адбываецца, каб павітацца..egr падлучаны

прывітанне ўсім....калі б гэта было ў эрг не павінен мець індыкатар няспраўнасці рухавіка гарыць cpn, звязаныя dtc пад дыягназ?....я зрабіў некалькі з іх, і я зацікаўлены.

у выпадку турба на геаметрыі, калі б затрымалася павінна мець якія-небудзь dtc.

іншае пытанне....наяўнасць алею ў турба???......seat дызель якога была такая ж праблема ідэнтычная, але без dtc тыр алей, не так шмат, толькі ў горадзе больш, што яшчэ ў падарожжа было ідэальным.

пасля 30.000 км і патрапанай турбіна на баку ўсмоктвання, але гэта было без геаметрыі.

якія яшчэ ёсць сімптомы, акрамя ціску павінна быць

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    калі гэта egr ён шпіён, але ці ў recovery, а ён скардзіцца на няроўнасці, але ў цэлым рухавік у парадку, так што можа быць шмат рэчаў, нават банальны фільтр дызельнага паліва

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    калі гэта egr ён шпіён, але ці ў recovery, а ён скардзіцца на няроўнасці, але ў цэлым рухавік у парадку, так што можа быць шмат рэчаў, нават банальны фільтр дызельнага паліва
    be grande punto з праблемамі эрг-мне не зразумець, калі....некаторыя вы ў recovery, іншыя няма, толькі індыкатар гарыць.

хаця пачакай, дапамажы мне зразумець,.....якое дачыненне можа мець фільтр дызельнага паліва з праблемай растлумачыў the shiston?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    на агульны пытанне ёсць агульны адказ...
    на мінулым тыдні я выпадкова два форда, якія ішлі ў recovery, з dtc гарыць, другі няма, і абедзве трэба было мяняць паліўны фільтр, але ў дыягназ не кажуць "мяняць фільтр дызельнага паліва", ці "дызель бруду"

такім чынам, на дзвюх нагах, я б сказаў, што гэта турбіна, якая збіраецца прыехаць, мяркуючы, замест таго, што быць супастаўленая, супастаўлена дрэнна.
    Занадта мала інфармацыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Ад таго, як вы апісваеце, ёсць якая-небудзь праблема ў геаметрыі, як калі ён занадта загружаны або заклінавала і ён адкрывае занадта рэзка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    на агульны пытанне ёсць агульны адказ...
    на мінулым тыдні я выпадкова два форда, якія ішлі ў recovery, з dtc гарыць, другі няма, і абедзве трэба было мяняць паліўны фільтр, але ў дыягназ не кажуць "мяняць фільтр дызельнага паліва", ці "дызель бруду"

такім чынам, на дзвюх нагах, я б сказаў, што гэта турбіна, якая збіраецца прыехаць, мяркуючы, замест таго, што быць супастаўленая, супастаўлена дрэнна.
    Занадта мала інфармацыі
    так, але я хацеў бы зразумець, што адносіны ес ў фільтр дызельнага паліва з праблема з турбінай.....

магчыма, што, калі турба пераходзіць у ціск, у сваю чаргу, і неабходна нават больш дызельнага паліва, каб атрымаць правільную згарання для таго, каб павялічыць абароты гэта трывае няўдачу, таму што паліўны фільтр і брудны, таму не праходзіць больш, што шмат.

і што гэта значыць?.....і не ў той момант, што павінны пайсці на аднаўленне з індыкатар няспраўнасці рухавіка гарыць?

утапіўшы педаль газу і адчуваю рывок аўтамабіля падае ціск і падымаецца павольна, і аўтамабіль пачынае цягнуць
    таму на дадзеным этапе сцягна павінны быць праблема ціску паліва не так??

я хацеў бы зразумець, і цікава ведаць.....

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •