хлопцы, я выконваў гэта абнаўленне на маей 147 1.9 150cv.... дакладней я сабраў:
турбіна 2.4 jtdm 210cv gtb2056
калектары з нержавеючай сталі ад мяне пабудаваныя
фарсункі, плюс (я змяніў мае, плюс 2cc)
лініі нагнятання ад 60 трубе
пярэдні интеркулер ад 6.5 літраў
трубы для l' ic алюміній дыяметр 60мм
і лагічна ўзмоцненага счаплення з махавіка monomassa
ціск працы каля 2 бара.... я павінен сказаць, праўда?.... не ? наогул, як я казаў манро..., які паднімаецца, апускаецца і інш.... калі стральба.... вы пасадзіце іх і проста.... я, відаць, з манометрам у руцэ, што ў стральбе, другі я раблю 1.8 бар, на трэцяй 2 бар і чацвертага 2.1 бар.....
я злегку дакрануўся да (5%) геаметрыя-за нізкай нагрузкі, падняцца да 1% да 3500 абаротаў, а затым даюць яму ori 3500 абаротаў....
як ужо было сказана.... ціск застаецца стабільным.... але мне яшчэ трэба скончыць карту.... на ўчастку (лагічна ланцуга) я ўзяў з спасылкі ад золата, толькі з картай.... я другога на 50 км/ч на іншым участку, каля 400/500 метраў больш, цяпер не ведаю дакладна адлегласць, я 158km/ч, іншы вечар, я перайшоў на той жа момант у 168км ад гатэля/span.... 10км/ч на ўчастку так кароткі, не ? затым гэтак жа мала..... я зрабіў іншыя тэсты на тэсты, але я не магу пераадолець той парог, наадварот, калі адкорму, што я бачу, трохі дыму ззаду, я адчуваю сябе makkina больш тармажэння, і выходжу, нават з 5км/ч менш....
адна рэч, якую я заўважыў.... ціску ў магістралі высокага ціску, калі нават do' 10 бар ціск больш.... аўто не цягнецца.... і я страчу гэтыя 4-5 км/ч
справа ў тым', што больш я пакідаю худы аўтамабіль і больш адчуваю, што мяне ўцякае з-пад попку.... але ў любым выпадку.... так, я ўзяла гэтыя 10км/ч.... на гэтым участку.... але з 2.1 бар.... я не павінен быць, па меншай меры, у 220cv??? мне здаецца, што розніца паміж мной і іншымі, якія маюць mini cooper s jcw 210cv, clio rs 203cv, іх наогул мала.... чаму? мы ўсе іх', як хуткасць?!! тых, хто 165, хто 168, але розніца мне здаецца мала.... што скажаце???