я вы дапаможаце з радасцю, але я не хацеў бы ўсе і адразу вы ўбачыце, што план вы прыйдзеце туды ў адзіночку...вывучаных кожны крывой з дапамогай файла ols, які, між іншым ? быў таксама пастаўлены тут на форуме, і вы ўбачыце, што там ты...мой працуе ў 1,8 rail без найменшай памылкі![]()
avr? глядзеў 100 разоў і да гэтага часу я ў адкрытым моры..., Вынікаючы файл ols, я зрабіў гэта, што я толькі што напісаў, але мяне не пераконвае нічога
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-12-2016 да 18:08
па часе ўпырску не s? што ты нарабіў...потым ты дакрануўся да карты крутоўны момант max то есць тыя карты, якія вам кажуць, што акрамя гэтай пары не трэба ісці, так што я не разраднік! вочы на тое, што вы робіце, што вы гульні счаплення і не толькі! потым ціск турбо не трэба змяніць яго на нізкай нагрузцы, і я не рэкамендую яе працаваць-й? 1,4, што кавалачкі паслядля астатніх-гэта паляпшэнне ? таксама, калі c ? працаваць
паглядзіце, што вы зрабілі на картах rail есць каштоўнасці, якія не зменена, а затым, калі вы хочаце, што ходзіць ен машыну трэба падняць два біта, якія абмяжоўваюць rail li знаходзіцеся як дзесятковы 900 да карту rail і побач у карты пара вывучае добра! і есць шмат іншых карт, якія вы зьмянілі, што не трэба нічога! апошняе, што карту крутоўны момант max вы паставілі значэнне 16000 памнажаецца на значэнне пераўтварэння ад 375 Нм так і робяць, пасля 1000 км счапленне вітае цябе![]()
Прывітанне, хлопцы, пасля доўгага часу я вярнуўся, я больш не ўдзельнічалі, таму што мой прыгажун-пеўнік перастаў працаваць неўзабаве пасля першых эксперыментаў з-за блока харчавання не стабілізаваных (на шчасце, не флэш) і вырашыў не парыцца. Цяпер я купіла іншы, я лічу, паміж рукамі блок харчавання стабілізаваных рэгуляваны лабараторныМожна было б аднавіць мае файлы, каб пачаць працаваць над гэтым? Для доўгага прастою ў мяне не больш прывілеяў, неабходных, магчыма, некаторыя душы, pia можа абярнуцца? Дзякуй вялікі, у бліжэйшы час.