Старонка 3 з 9 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 82 21-30

Абмеркаванне: Alfa 147 150 рэзюмэ

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    мая ідзе ў recovery x ціск, што прыходзіць на 1.8 каля мяжы і ўстаноўлены на 2650..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў jack91 Visualizza Messaggio
    мая ідзе ў recovery x ціск, што прыходзіць на 1.8 каля мяжы і ўстаноўлены на 2650..
    Я думаю, ты памыляешся што-то.... 1 дзе можна прачытаць значэнне 1.8?
    2 у значэння ў карту ўключаюць некаторыя 1000mbar атмасфернага ціску
    так што ў 2650 вы больш нізкай і перайсці ў recovery выпраўленая. 3 калі ў вас турбіны серыі 1.8 бар занадта шмат. 4 ваш пост з'яўляецца няпоўным і занадта агульны. Падайце больш дадзеных, або прымацаваць карту, каб лепш зразумець

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    Я чытаю ад дыягназу, толькі я поўнай нагрузкі ціск падымаецца да 1.8

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў jack91 Visualizza Messaggio
    Я чытаю ад дыягназу, толькі я поўнай нагрузкі ціск падымаецца да 1.8
    І ў карты, turbo, як вы, як значэнне max? Калі вы ва ўзросце да 2650 можа быць, што не выконвайце.ціск мэты, магчыма, у вас ёсць.геаметрыя.зменнай.заблакаваны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Усім прывітанне, кожны раз, чытаючы і пісьменныя на форуме, лічу, гэта цікава і цікава.
    Ледзь вышэй я чытаў, што ціск 2600 мбар, ўключаюць у сябе 1000 мбар атмасфернага ціску, так што ў тэорыі турбіна працуе на 1600 мбар, праўда?
    Так што калі я з маей alfa 147 150cv 16, што раз я запісаў "шыпы" 2600/2700 мбар вядома, толькі з 2* і 3* maecia вы cerificate калі я націсну ў ніз, гэта нармальна? Я магу быць спакойны? Я ведаю, што на арыгінальнай карце ліміт складае 2330 мб, калі не памыляюся. І я регенерировал турбіна нядаўна, не хацелася б знішчаць адразу!
    Дзякуй, і вам ў бліжэйшы час.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне, кожны раз, чытаючы і пісьменныя на форуме, лічу, гэта цікава і цікава.
    Ледзь вышэй я чытаў, што ціск 2600 мбар, ўключаюць у сябе 1000 мбар атмасфернага ціску, так што ў тэорыі турбіна працуе на 1600 мбар, праўда?
    Так што калі я з маей alfa 147 150cv 16, што раз я запісаў "шыпы" 2600/2700 мбар вядома, толькі з 2* і 3* maecia вы cerificate калі я націсну ў ніз, гэта нармальна? Я магу быць спакойны? Я ведаю, што на арыгінальнай карце ліміт складае 2330 мб, калі не памыляюся. І я регенерировал турбіна нядаўна, не хацелася б знішчаць адразу!
    Дзякуй, і вам ў бліжэйшы час.
    Я спыніўся на 1,5 бар

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Галоўнае, што я не мяняў нічога з карты, і з механікам мы зрабілі спробу павялічыць на адзін абарот шрубы рэгулявання геаметрыі, і ўсё роўна ён гэтыя пікі, відавочна, не збіраецца ціск заўсёды.
    Там што-то не так, па-твойму?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Галоўнае, што я не мяняў нічога з карты, і з механікам мы зрабілі спробу павялічыць на адзін абарот шрубы рэгулявання геаметрыі, і ўсё роўна ён гэтыя пікі, відавочна, не збіраецца ціск заўсёды.
    Там што-то не так, па-твойму?
    Вярнуцца назад, па меншай меры падлогу-абароту, то, хоць лепш было б ведаць, (я не памятаю), што турбіна збірае і кіравання ў тэхнічных пашпартах, што пікі носячы.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Я растлумачу больш падрабязна гаворка каромысел, на практыцы мне регенерировали турбіна, але машына не была рэактыўнай, так і з механічнай паспрабуйце зрабіць паварот шрубы, і нават, здавалася, ідэальна падыходзіць, так што паспрабуйце зрабіць яшчэ адзін, і ён адчуваў сябе занадта дыханне турбіны, гвінеі вярнуцца назад на падлогу-абароту (агульнае fit ў паўтара больш), я так на пару дзён, я зрабіў некалькі вымярэнняў з multiecuscan і, відавочна, вымяраў пікі 2,6 рэдка 2,7 проста, калі націскаю на педаль, гэта на нізкіх перадачах, ад 4* я не пырскі, а ўверх, то для мяне, баюся пашкодзіць мы перапосціць ў зыходнае становішча, і так да гадзіны таму, і ўсё роўна ў пробах з гэтых дзён я запісаў гэтыя пікі, з тымі ж значэннямі, толькі, што аўтамабіль меко рэактыўнай ніжэй 1800 абаротаў, такім чынам, сёння мы далі новы толькі падлогу-абароту шрубы, каб не перабраць і выклікаць.
    Нават калі мы паспрабавалі падняць гэтыя абароты не больш значэнняў, сомо больш ці менш усе тыя, для мадэль, дакладная турбіна я паведамлю вам, можа быць, у наступны раз, калі вы крок у рамонце я глядзець, або, калі знайсці дакладную інфармацыю ў сеткі.
    Мой пытанне, улічваючы, што нават спрабаваць павялічыць да паўтара абароту ў больш рэгуляванне прывада геаметрыі, пікавыя значэння не павялічаны або зменшаны, гэта проста змена рэакцыі аўтамабіля, па-вашаму, гэта нармальна? Цяпер толькі з крысоў-абароту шрубы больш, чым у налады, якія я зрабіў у аглядзе, я магу не перажываць? Цяпер нічога карта, толькі egr off.
    Вітаю ўсіх.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Прабачце, і пасля абеду пост, але я не мог адрэдагаваць папярэдні, у сеціве я знайшоў гэта тычыцца турбіны, яна павінна быць яна.

Турбіна кручэння FB Parts 777250-5001s
    Прыкладання:
    Turbo ref 777250-5001s 777250-5001s 777250-5001s 777250-5001s 777250-5001s
    777250-5001s 777250-5001s
    OEM ref. 55214063 55214063 55214063 55214063 55214063
    55214063
    55214063
    Вытворца Fiat
    Fiat
    Alfa Romeo Alfa Romeo Alfa Romeo
    Alfa Romeo Альфа Рамэа
    Мадэль Фарміравання Stilo JTD