Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі 11-20 21 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    шкале абаротаў вы можаце ўвесці значэння, што вам трэба , вы не прывязаны да 6000.
    у супастаўленні дзе паглядзець максімум 6000, гэта значыць, што гэты тып рухавіка павінен круціцца максімум да 5000-5500 аб/1

вы робіце рэчы вельмі агульны, прымаючы сігнал ад канкрэтнага выпадку.
    калі вы скажаце нам, заяву, аўтамабіля, кажаш ты адказы больш мэтанакіраваныя.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Хлопцы, мы не гаворым аб механіцы
    Я кажу аб электроннай... у маім выпадку для Seat Leon Cupra R 1.8 T 20v 225cv БАМ ME7.5.

Машына ў арыгінале. таму 6800giri ... калі загрузіць файл для арыгінала і г. д. я знайсці драйвер...з rpm максімальныя 6000 (так што ўжо што-то дзіўнае тут ёсць).
    А я... я ператвараюся ў 8500giri... як мне сказаць і г. Д., каб атрымаць над 6000giri?

Нават параўноўваючы з мод... ў 2d вы бачыце адрозненні, але ў таблічнай прыходзяць, а 6000...
    Я пачатковец у гэтым свеце, і я спрабую зразумець што-то

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Калі ВР даходзіць да 6000rpm, да 7000rpm значэння вызначаюцца з апошняй кропкі. Так, напрыклад турба на 1.6 бар да 6000rpm.. На 7000rpm выключэннем абмежавальнікі вы prx ў 1.6 пастаянна.
    Гэта справядліва для ўсіх карт.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    таксама залежыць ад таго, чев карты вы глядзіце.
    нават калі рухавік круціцца да 7000, гэта не абавязкова, што ўсе карты, як яны дабяруцца да 7000, залежыць ад таго, што карты і, што датчыкі ў вас ёсць.
    вядома, там павінна быць што-тое, што прыходзіць, па меншай меры, да 7000.
    пошук.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Khendal Visualizza Messaggio
    Хлопцы, мы не гаворым аб механіцы
    Я кажу аб электроннай... у маім выпадку для Seat Leon Cupra R 1.8 T 20v 225cv БАМ ME7.5.

Машына ў арыгінале. таму 6800giri ... калі загрузіць файл для арыгінала і г. д. я знайсці драйвер...з rpm максімальныя 6000 (так што ўжо што-то дзіўнае тут ёсць).
    А я... я ператвараюся ў 8500giri... як мне сказаць і г. Д., каб атрымаць над 6000giri?

Нават параўноўваючы з мод... ў 2d вы бачыце адрозненні, але ў таблічнай прыходзяць, а 6000...
    Я пачатковец у гэтым свеце, і я спрабую зразумець што-то
    драйвер ecm, што гэта адстой. выканайце рэдагаванне 2d

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Дзякуй вам, хлопцы, тлумачэнні

Я заяўляю, што я пачатковец у гэтым пытанні, то які-то пытанне можа здацца дурным, і настойвайце на тэму...але гэта толькі для таго, каб лепш зразумець і даведацца глыбей, матэрыя

...так што ў рэшце рэшт яны могуць змяніць вр, у арыгінальных карт, то драйвера і г. Д.?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Драйверы нічога не значаць.. яны даюць індэкс карт, але не усё, што ад і nomencla ў malomodo (гл edc15)..
    Усе, і я кажу ўсім ВР (восі x і y) з'яўляюцца змянянымі, каб даць/заняць больш або менш, неплацельшчыка рэжым павелічэнне ўстаноўлена ў ВР.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Няма, драйверы і г. д. вы не можаце змяніць, і калі яны не маюць рэальных фактараў пераўтварэння восяў ў цябе страляюць выпадковых лікаў, як у знакамітых "load ", у дыяпазоне ад 0 да 100, але, якія на самай справе значэння цалкам адрозніваюцца ад аднаго канца карты ў іншы. Груба кажучы, калі ты сапраўды хочаш ведаць, што ты ў карты неабходна мець damos "добра " адкрыць з winols

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Няма, драйверы і г. д. вы не можаце змяніць, і калі яны не маюць рэальных фактараў пераўтварэння восяў ў цябе страляюць выпадковых лікаў, як у знакамітых "load ", у дыяпазоне ад 0 да 100, але, якія на самай справе значэння цалкам адрозніваюцца ад аднаго канца карты ў іншы. Груба кажучы, калі ты сапраўды хочаш ведаць, што ты ў карты неабходна мець damos "добра " адкрыць з winols
    Затым пачаць план, каб пакінуць у спакоі і г. д...і пачаць выкарыстоўваць іншы з дэйманам, таму што больш дакладным? (хоць нашмат складаней)

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Khendal Visualizza Messaggio
    Затым пачаць план, каб пакінуць у спакоі і г. д...і пачаць выкарыстоўваць іншы з дэйманам, таму што больш дакладным? (хоць нашмат складаней)
    ECM-гэта добры інструмент, раю табе добра вучыцца, каб выкарыстоўваць яго і параўноўваць розныя карты, пачынае распазнаваць у 2d

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •