з інструментамі, клон ў цябе трасуцца рукі!!!
Я НЕ ЎПЭЎНЕНЫ, НІКОЛІ НЕ.
не, мне здаецца, я яго бачыў, я павінен пераправерыць лепш![]()
Што гэта інжэктараў ?![]()
Чытання гэтыя блокі могуць страціць кадаваньне фарсунак, калі чытанне перарываецца
У 6 з 8 падобныя, але не аднолькавыя, растлумач, што ты хочаш знайсці... Але на абодвух можна знайсці ўсё што заўгодна, так што калі вы шукаеце добра вам адказы на ўсе
Для кадаваньне фарсунак, гэта значыць, што гэтыя рухавікі маюць інжэктары закадаваныя, калі іх змяніць, іх трэба перакадаваць, калі яны губляюць кадоўку....іх трэба перакадаваць
Кадаванне-гэта код, які знаходзіцца над инжектором ж
Так, падвядзем вынік і пачнем градусаў.
Вы ўсё зразумелі, я пачатковец... я вучуся як вар'ят... і кожны раз мне трэба некаторыя прамыя
На дадзены момант у мяне 500 маёй маці, дзе я хацеў паспрабаваць... і я зразумеў, што не гэта самае простае, што трэба зрабіць для вуліцы тып блок кіравання, чытання і запісы паслядоўных або bdm(я яшчэ не зразумеў), выразаць карты і г. д...
Таму першы крок, які я спрабаваў цяпер зразумець, ён... даведайцеся тып эбу ад інфармацыі, якую я
А затым высветліць, якія дадзеныя неабходныя, каб трымаць на ўвазе...тое, што я зразумеў, напрыклад, і г. Д. для драйверы вы выкарыстоўваеце апошнія 3 лічбы HW і SW эбу...праўда? Так што ў гэтым выпадку 04P-598?
Цяпер для таго, каб яны не хочуць, каб шкоду, я хацеў бы купіць блок кіравання, дадатковы і эксперыментаваць з гэтым...як bdm, што пісаць і г. д...але як гэта сумяшчальна? Як гэтыя, знойдзеныя на ebay..але ёсць і іншыя лічбы і коды, якія я не ведаю, калі яны служаць або няма...іншыя, здаецца, падняць боку канчатковых нумароў іншых...
Ці я магу ўзяць любога і зрабіць поўную копію, з маёй на новую?
Пачнем крок за крокам![]()