Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-14 14 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Што тычыцца marelli mjd8, я магу гэта пацвердзіць (я толькі што спрабаваў я на адным файле), што калі ў вас ёсць рэзервовае капіраванне зроблена ў j-tag ад 2049kb адрэжце з і г. д. па адрасе 1FFFFF і вам файл для 2048kb гатовы да запісу серыйны
    У допісе да пяці turbo я казаў, што розніца паміж jtag і bdm якія?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Cinqueturbo, як заўсёды гатовы дапамагчы! Тады, калі гэта магчыма, лепш, калі вы растлумачыце мне, адрозненне ад bdm і jtag
    Розніцу і ў методыцы чытання і тое, што закон..

BDM:
    1. Праграміст абсталявання для мікрапрацэсараў motorola сям'і MPC5xx.
    2. Чытанне/Запіс Eprom ўнутранай.
    3. Чытанне/Запіс Eprom знешняй ( AM29bl802c,28f800,M58WB016 ).
    4. Чытанне/Запіс Serial e2prom знешні, які змяшчае коды аўтамабіля. (95160/320/640, Atmel)

J-Tag:
    Marelli MJD 8F2 / 8 / 8. . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . ФІЯТ Дызель
    Marelli MULTIAIR 8GMF.A5 . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . FIAT Бензін
    Marelli MULTIAIR 8GMF.01 . . . . . . . . . SPC5553 . . . . . . . . . . . . .FIAT Бензін
    Адсутнасць отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие 7. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5554 . . . . . . . . . . . . FIAT
    Delphi CRD 2.61 PIEZOTEC . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
    Delphi CRD 2.10 SOLENOID . . . . . . . . . . MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
    Delphi DCM3.5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . PSA/FORD
    TRW EMS2 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MPC5554 . . . . . . . . . . . . VOLVO
    NCG4 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
    Motorola NCG5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
    Continental CM2150E . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . DAF ГРУЗАВІК - KING LONG
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    У допісе да пяці turbo я казаў, што розніца паміж jtag і bdm якія?
    Але ты, зразумела, вы выправілі сваё паведамленне папярэдняе..
    пост гаворыць аб J-TAG ты кажаш BDM ложак з "ktag, што і інструмент не метад j-tag" ..

"Прывітанне, я практычна файл-ложак у bdm з ktag, каб перапісаць яго ў паслядоўны, што я павінен адрэзаць"
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Але ты, зразумела, вы выправілі сваё паведамленне папярэдняе..
    пост гаворыць аб J-TAG ты кажаш BDM ложак з "ktag, што і інструмент не метад j-tag" ..

"Прывітанне, я практычна файл-ложак у bdm з ktag, каб перапісаць яго ў паслядоўны, што я павінен адрэзаць"
    Было чыстае цікаўнасць.я думаў, што jtag bdm было тое ж самае, але ўсё роўна, дзякуй

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •