Старонка 84 з 111 PrimaПерад ... 3474828384858694 ... АпошняеUltima
Вынікі з 831 па 840 на 1107
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    Прывітанне, хлопцы, на жаль, я зноў не магу спампаваць Damos ў 6FJ, хто-то мне можа сказаць, дзе знаходзіцца кіравання wastgate на 70cv? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Elektroniker Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, на жаль, я зноў не магу спампаваць Damos ў 6FJ, хто-то мне можа сказаць, дзе знаходзіцца кіравання wastgate на 70cv? Дзякуй
    На 70cv мне здаецца, есць кіраванне westgate толькі біт абароны макс = 1, 5 бар . На westgate-гэта механіка

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    Вам здавалася, што бачылі, клапан-рэгулятар, магчыма, я памыляюся. На дадзены момант Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    прывітанне на 70cv геаметрыі турбіны, з'яўляецца фіксаванай, такім чынам, няма электроннага кіравання, перепускной

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Забяру ка пытанне, каб растлумачыць раз і назаўжды адну рэч, на якой таксама damos не ясныя, і то, калі на гэтых ecu карты з восі кручэння рухавіка, абаротаў у хвіліну вы чытаеце ў звычайным сэнсе, або справа налева. Добра тое, што вось Y ўяўляе крывыя, якія вы бачыце ў 2d, але кропкі кожнай крывой па восі Х, як інтэрпрэтуюцца? Таму што нават калі я выберу карту ў winols, нават паставіўшы адлюстравання 2d або з'яўляцца mirror map рахункі не вяртаюцца......

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Забяру ка пытанне, каб растлумачыць раз і назаўжды адну рэч, на якой таксама damos не ясныя, і то, калі на гэтых ecu карты з восі кручэння рухавіка, абаротаў у хвіліну вы чытаеце ў звычайным сэнсе, або справа налева. Добра тое, што вось Y ўяўляе крывыя, якія вы бачыце ў 2d, але кропкі кожнай крывой па восі Х, як інтэрпрэтуюцца? Таму што нават калі я выберу карту ў winols, нават паставіўшы адлюстравання 2d або з'яўляцца mirror map рахункі не вяртаюцца......
    У сэнсе, не вяртаюцца рахункаў? Тузы ад sx да dx , Z , г. зн. карту, з правабаковым размяшчэннем руля лева -

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў dragusdrake Visualizza Messaggio
    У сэнсе, не вяртаюцца рахункаў? Тузы ад sx да dx , Z , г. зн. карту, з правабаковым размяшчэннем руля лева -
    Калі вы вылучыце карту і адкрыць F ўласцівасці, напрыклад, ціску ў рампы, потым з WinOLS Глядзець у тэкст, г. зн. у таблічнай нават калі ты скажаш праглядаць у 2d або mirror map восі не ідуць на яе месцы з воссю z

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Калі вы вылучыце карту і адкрыць F ўласцівасці, напрыклад, ціску ў рампы, потым з WinOLS Глядзець у тэкст, г. зн. у таблічнай нават калі ты скажаш праглядаць у 2d або mirror map восі не ідуць на яе месцы з воссю z
    Таму што яны, наадварот, "двойчы"
    У таблічнай ты не заўважаеш, таму што не толькі там, трэба чытаць справа на лева -, але і знізу ўверх

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    Хлопцы, прашу прабачэння, у мяне grande punto 1.3 75cv mj6f3, і я, пляснуўшы галаву, каб павялічыць rail, я змяніў біт ад 775 да 900, ураўнаважаны час ўпырску і прынёс ў рампы да 1600, ад дыягностыкі fiat прыходзіць да нас, але адразу ж выключаецца, прыносячы p088, ціск на флейце, хто-то можа дапамагчы мне, калі ласка? дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў Xtreme0303 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, прашу прабачэння, у мяне grande punto 1.3 75cv mj6f3, і я, пляснуўшы галаву, каб павялічыць rail, я змяніў біт ад 775 да 900, ураўнаважаны час ўпырску і прынёс ў рампы да 1600, ад дыягностыкі fiat прыходзіць да нас, але адразу ж выключаецца, прыносячы p088, ціск на флейце, хто-то можа дапамагчы мне, калі ласка? дзякуй
    паштовы файл..
    Цярпенне і цнота моцных..

Старонка 84 з 111 PrimaПерад ... 3474828384858694 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •