Прывітанне, хлопцы, на жаль, я зноў не магу спампаваць Damos ў 6FJ, хто-то мне можа сказаць, дзе знаходзіцца кіравання wastgate на 70cv? Дзякуй
Прывітанне, хлопцы, на жаль, я зноў не магу спампаваць Damos ў 6FJ, хто-то мне можа сказаць, дзе знаходзіцца кіравання wastgate на 70cv? Дзякуй
Вам здавалася, што бачылі, клапан-рэгулятар, магчыма, я памыляюся. На дадзены момант Дзякуй
прывітанне на 70cv геаметрыі турбіны, з'яўляецца фіксаванай, такім чынам, няма электроннага кіравання, перепускной
Забяру ка пытанне, каб растлумачыць раз і назаўжды адну рэч, на якой таксама damos не ясныя, і то, калі на гэтых ecu карты з восі кручэння рухавіка, абаротаў у хвіліну вы чытаеце ў звычайным сэнсе, або справа налева. Добра тое, што вось Y ўяўляе крывыя, якія вы бачыце ў 2d, але кропкі кожнай крывой па восі Х, як інтэрпрэтуюцца? Таму што нават калі я выберу карту ў winols, нават паставіўшы адлюстравання 2d або з'яўляцца mirror map рахункі не вяртаюцца......
Хлопцы, прашу прабачэння, у мяне grande punto 1.3 75cv mj6f3, і я, пляснуўшы галаву, каб павялічыць rail, я змяніў біт ад 775 да 900, ураўнаважаны час ўпырску і прынёс ў рампы да 1600, ад дыягностыкі fiat прыходзіць да нас, але адразу ж выключаецца, прыносячы p088, ціск на флейце, хто-то можа дапамагчы мне, калі ласка? дзякуй