Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    21

перапрызначыць Fiat Punto Sporting 1.9 JTD '03

Прывітанне ўсім,
    мне трэба перапрызначыць Punto 1.9 JTD 8V, пасля некалькіх зменаў.
    чытаючы fgtech-driver-list-car.pdf Кропка мае EDC 15C6/7, так што я мяркую дзве мадэлі EDC 15C6 і EDC 15C7, гэтая Кропка, якой эбу ёсць?
    Бачачы, файл можна Адштабнаваць, а затым да мяне разрадкі, рэдагаваць і потым нагрузкі, усё праз ODB2, праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    Вы дакладна не будзеце мець праблем з гэтым ecu, гэта добры моторо супастаўляецца вельмі злуецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў biandrea Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім,
    мне трэба перапрызначыць Punto 1.9 JTD 8V, пасля некалькіх зменаў.
    чытаючы fgtech-driver-list-car.pdf Кропка мае EDC 15C6/7, так што я мяркую дзве мадэлі EDC 15C6 і EDC 15C7, гэтая Кропка, якой эбу ёсць?
    Бачачы, файл можна Адштабнаваць, а затым да мяне разрадкі, рэдагаваць і потым нагрузкі, усё праз ODB2, праўда?
    Выгляд-пытанне быў зададзены ў іншай дыскусіі, з якой вынікае мала вопыту працы з гэтымі інструментамі, са словам "рэдагаваць " на ўвазе, што ты ведаеш, што рабіць? Я не хацеў бы, што твае некалькі змен, унесеных у машыну ці ў пекла.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Павінна быць, c7.......з hw і sw 955-961
    Раскажыце, змены, унесеныя ў аўтамабіль!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    21
    Падыходзіць і 16V turbo кандыцыянерам, адліванымі дыскамі (самы вялікі), інжэктар, 105л. з Lybra, схільны да СК больш, але вы павінны ацаніць, і, безумоўна, разрадка будзе перагледзець...
    150Cv я павінна іх убачыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Трохі, якія займаюцца агульнай практыкай як адказ на турба.......
    У любым выпадку ск з'яўляецца абавязковым як для паніжэння тэмпературы або для павышэння прадукцыйнасці.ідэальна падыходзіць для разгрузкі.150cv не з'яўляюцца ні мала, ні многа,добрая карта,вы прымацаваныя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    З зменамі, якія вы вы нават за 150cv з карта зробленая правільна.
    Вы павінны ўбачыць, калі махавік і счапленне я згодны..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Выгляд-пытанне быў зададзены ў іншай дыскусіі, з якой вынікае мала вопыту працы з гэтымі інструментамі, са словам "рэдагаваць " на ўвазе, што ты ведаеш, што рабіць? Я не хацеў бы, што твае некалькі змен, унесеных у машыну ці ў пекла.
    я не бачыў ваш адказ...
    так як падобны вопыт у мяне купіць megasquirt на 75 TS, дзе я ўзяў камплект, для таго каб сабраць у адпаведнасці з іх уласнымі патрэбамі, каб мець як заключэнне ўпырску і запальвання паслядоўнага кіравання варыятарам, датчыкам ціску, фаза адзін, адзін лямбда-зонд і зрабіць адлюстраванне крок за крокам, асцярожна, каб не падарваць яго кожны раз.
    Калі вы павінны зрабіць гэта зараз ці ў знос, што з 30/40€ даюць эбу і, магчыма, частка cablaggioe потым падыходзіць да рухавіка карту вышэй, што я б зрабіў гэта раней, і, магчыма, менш вар'ят...
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    З зменамі, якія вы вы нават за 150cv з карта зробленая правільна.
    Вы павінны ўбачыць, калі махавік і счапленне я згодны..
    муфта была ўжо ўстаноўлена раней падмацаванне, што на самой справе без зменаў было счаплення, трохі сварлівым, цяпер неабходна, што ў адваротным выпадку ён будзе гарэць (аднадыскавае)
    160Cv?
    Добра, разлічваючы, што, як ад'езд на буклет 80Cv, гэта ўжо плюс

у мяне ёсць сумневы, карту, што мяне выхлап ад блока, каб мець "клон", то як я магу апрацаваць на кампутары, каб затым пакласці яго назад пакласці ў эбу?
    Convertirsione файл і рэдагаваць яго з дапамогай праграмнага забеспячэння, каб затым пераўтварыць яго назад гатова, каб пакласці яго назад у эбу?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў biandrea Visualizza Messaggio

у мяне ёсць сумневы, карту, што мяне выхлап ад блока, каб мець "клон", то як я магу апрацаваць на кампутары, каб затым пакласці яго назад пакласці ў эбу?
    Convertirsione файл і рэдагаваць яго з дапамогай праграмнага забеспячэння, каб затым пераўтварыць яго назад гатова, каб пакласці яго назад у эбу?
    З таго, што спампаваць карту? Якім інструментам валодаеце??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    З таго, што спампаваць карту? Якім інструментам валодаеце??
    Прывітанне Errecinque, у FGTECH GALLETTO 4 ODB2-Tricore-BDM

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •