Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 36

Абмеркаванне: Fiat 500 1.3 MJet 75cv 2008 і MPPS v13.02

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51

Fiat 500 1.3 MJet 75cv 2008 і MPPS v13.02

Усім прывітанне, не ведаю, калі гэта падыходнае месца, ці я павінен пісаць у раздзеле MPPS... у выпадку, калі ў няправільным раздзеле, прашу мяне прабачыць.

У мяне ёсць некалькі пытанняў з нагоды гэтай машыны (маёй маці я хацеў бы выкарыстаць у якасці паддоследнага труса ) Fiat 500 1.3 Mjet 75cv.

1) Гэтая машына мае блок кіравання, сумяшчальны на чытанне і запіс, з MPPS v13.02 ?
    2) Як я магу вызначыць тып эбу (мадэль, hw, sw, драйвера) без разборкі?

Загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    я вам ужо адказаў у іншых абмеркаваннях

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў lui93 Visualizza Messaggio
    я вам ужо адказаў у іншых абмеркаваннях
    Я не магу чытаць з Mpps v13.02 ... распазнае id ecu...але законы ён адключаны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Khendal Visualizza Messaggio
    Я не магу чытаць з Mpps v13.02 ... распазнае id ecu...але законы ён адключаны...
    Бачыў, што прызнае ECU, перш чым спрабаваць пісаць, я б сказаў, размяшчаць дадзеныя.. я б не быў 8
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Бачыў, што прызнае ECU, перш чым спрабаваць пісаць, я б сказаў, размяшчаць дадзеныя.. я б не быў 8
    Гэта азначае, што з 8?

На самай справе, вы маеце рацыю...і менавіта гэта, я думаю,... дадзеныя, якія ў мяне з'яўляюцца:

Fiat Hardware Number: 51872447
    Marelli Hardware Number: MJD6F3HW04P
    Адсутнасць отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие Праграмнага забеспячэння Number: 354AB598
    Fiat Identification Number: 8.C2
    Fiat Код Iso: 68079807E3

Бачыў, што ёсць... якія лічбы вызначыць важныя? Да гэтага часу я бачыў, што яны важныя апошнія 3 лічбы апаратнага і праграмнага забеспячэння ecu.. у гэтым выпадку 04P-598 ... іншыя карысныя для чаго?

З павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Khendal Visualizza Messaggio
    Гэта азначае, што з 8?

На самай справе, вы маеце рацыю...і менавіта гэта, я думаю,... дадзеныя, якія ў мяне з'яўляюцца:

Fiat Hardware Number: 51872447
    Marelli Hardware Number: MJD6F3HW04P
    Адсутнасць отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие Праграмнага забеспячэння Number: 354AB598
    Fiat Identification Number: 8.C2
    Fiat Код Iso: 68079807E3

Бачыў, што ёсць... якія лічбы вызначыць важныя? Да гэтага часу я бачыў, што яны важныя апошнія 3 лічбы апаратнага і праграмнага забеспячэння ecu.. у гэтым выпадку 04P-598 ... іншыя карысныя для чаго?

З павагай
    Тады менш я разумею, некаторыя з гэтых ECU pre пераход да 8, але ў асноўным, калі HW SW 6F3..
    калі ты іншага абсталявання, каб прыкрыць сваю задніцу я б сказаў, зрабіць Рэзервовую копію, а затым праверыць яго з MPPS.. у адваротным выпадку ён можа пакінуць вас з горкім густам ў роце, калі яна падае..
    354AB598 з гэтым кодам SW, ты ведаеш усё, і не трэба іншы
    MJD6F3HW04P HW будзе "тып Скрынкі Распиновка ECU"
    51872447 код запчасткі Fiat
    8.C2 Ідэнтыфікацыя аўтамабіля і Рухавіка.. на практыцы мае турбіну, далей у выпускны калектар і г. д. "6F3 пад"
    68079807E3, як справядліва кажа надпіс "Fiat Iso Code"
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    у 500 з mpps не чытае карту, а затым скапіяваць ID знайдзіце карту крычы, калі ты зрабіў усе, і ты павінен напісаць скарачэнняў да лепшага, таму што інакш табе не піша

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў lui93 Visualizza Messaggio
    у 500 з mpps не чытае карту, а затым скапіяваць ID знайдзіце карту крычы, калі ты зрабіў усе, і ты павінен напісаць скарачэнняў да лепшага, таму што інакш табе не піша
    Ах вось...дзякуй...

Для таго, каб скараціць ...на ўвазе, як кажуць, дапамога...шукаць адрасы, адкуль адпраўляюцца і прыбываюць дакладна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    для таго, каб плануецца скараціць памер файла 2 мега прыводзіць да 1 мега, а mpps не табе піша.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    было дзіўна, што ў 2008 годзе гэта 8 і 75 л. з..
    а гэта ecu лёгка пісаць з mpps без праблем..
    у нас жа машына - з тымі ж нумарамі, калі HW Sw

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •