Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 60 41-50

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    На дадзены момант савет, вы звярнуцца на professionalchiptuning і дастаўка кур'ерам і на працягу двух-трох дзён ты ecu, жадаючы нават з картай у Doc або які-то ўдзельнік форуму побач з вамі.. дзе вы знаходзіцеся?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    я Ровиго

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    дзякуй за прапанову.
    Цяпер ECU есць чалавек, які ўжо заўтра павінен зрабіць у вас без e2p.
    потым, як я ўжо казаў, я паспрабую пісаць з Kess у школе (зялены провад пін-48 K-line).
    паглядзім, што будзе заўтра, або, у любым выпадку, як толькі ў мяне ЭБУ ў рукі, месца, вынік спробы перазапісу файлаў .у

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Госпада... на жаль, нават з eeprom разборкі з ecu нічога не зроблена.

па ўсёй верагоднасці, не ідзе ў bootmode, або па крайняй меры колькі я чытаў у форуме, калі б гэта было ў boot mode праграма Kess, не павінен больш прасіць уключыць/выключыць запальванне.

іншыя спробы былі вымераць напругу на K-line, каб усталяваць, ці былі змены, якія могуць паказваць на сувязь (і ёсць), разборка і кесс, ачысціце кантакты ўнутранай памяці, прачытаў-памяць, на якой яны фактычна захаваны ўсе часопісы выпрабаванняў з памылкай "званок-будзільнік" фінал (на чытанне і запіс, што recovery).
    запускаю гульню-праграмы Ksuite 2.23 і спрабаваў з 2.08..

нічога не зроблена

я чытаў тут, што змены ў дыед, але мой kess, гэта версіі з fw 4.036 і ў любым выпадку тое, што мы зрабілі чытанне і ліст першы раз, калі мне робяць выключана, што праблема як тое вырашальная з дыед

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Адзінае, што я не спрабаваў гэта зрабіць пісьмова часткова і не ў поўным аб'ёме,... мела б сэнс?

(файл-гэта файл, поўны для ўсяго)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    з памяццю разабралі, напішыце ў bdm і вырашыць праблемы.. ад паслядоўнага робіш мала і нічога не ведае..
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    з памяццю разабралі, напішыце ў bdm і вырашыць праблемы.. ад паслядоўнага робіш мала і нічога не ведае..
    tranky хлопец ужо і заблытаўся, і рукі трасуцца.. і EDC15C7 не порт BDM
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    tranky хлопец ужо і заблытаўся, і рукі трасуцца.. і EDC15C7 не порт BDM
    ахахахах.. прашу прабачэння.. я newbe працы ў школе і памыляюся часта nomenclature (bdm-распиновка-boot).. sorry..
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    правільна не порт bdm, у любым выпадку без e2prom, калі калегаў-станоўчыя , адмоўныя, і k-line, да школе трэба чытаць спакойна, не пакласці яго ў boot.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    ок, дзякуй усім... паглядзім, ці будзе ад гэтай катастрофы, якія я зрабіў, па меншай меры, я атрымліваю што-то, у курсе...

паслядоўны=бд
    экскурсійнае=распиновка з станоўчымі і адмоўнымі розныя pin-код блока кіравання
    boot= адштабнаваць з перамычкай у патрэбным месцы, надрукаваны (у патрэбны час), каб абыйсці абарону
    bdm= блок кіравання працуе ( і, магчыма, устаноўленая якім-небудзь чынам ) змесціце шчыпцы на кантакты (не на ўсіх ECU), спецыяльна якія адказваюць за гэтую функцыю, што знаходзяцца ў якім-то, дзе на друкаванай плаце

чытанне непасрэдна з чыпа знялі з карты і ўсталяваны на праграміста

выдатны, даведацца гэта мне каштавала каля 130 еўра ((

навіны гэта: пасля таго, як я сказаў, ні ў якім выпадку мне ўдалося мець зносіны з ўспышкі (нават з e2p зняла), я даў праграміст ecu, эксперт у вобласці, якія я прапанаваў па цане прымальна, улічваючы сітуацыю, сказаўшы, што аддасць яго, нават з egr off.

ён тэлефануе і кажа мне ДРЭННЫЯ НАВІНЫ, я думаў, у e2p сапсаваныя, а мне кажа ECU Ў КАРОТКІ!!!

ён кажа мне, што ў школе бачыць паглынання заўсёды высокі (прыкладна тое ж значэнне, калі ён знаходзіцца ў сувязі, запісы або счытвання) толькі падключэнне да крыніцы харчавання, г. зн. калі паглынанне павінна быць нізкім, каля 0,02 (папраўце мяне, калі я сказаў, што няправільнае значэнне, што што-то ўсе роўна).

я не ведаю растлумачыць, як гэта адбылося, паводле яго слоў, калі інструмент, які ў мяне ёсць недахопы, магчыма, выклікала гэта таксама серыйны. я быў перакананы, што максімальны рызыка ад паслядоўнага порта будзе заблакаваны...

відавочна, што першай думкай было, суды, створаныя ў школе з распиновка няправільна, але на тое, я быў асцярожны...
    я быў асцярожны, а ў паставіць у boot mode ў ecu працуе, пры злучэнні на масу pin, 24 flash; так што я пайшоў прама ў масы толькі пасля таго, не атрымаў вынікі, падклаўшы першы рэзістар 10 і пасля таго, таксама з 1.

....ну... гэта будзе звычайны няўдачнік, які мы бачым, вельмі добра!

што б ні здарылася, па мне, гэта адбылося ад паслядоўнага ў канцы першай запісу, таму што паводзіны ecu, то гэта заўсёды было тое ж самае: не атрымоўваецца ўсталяваць сувязь і, калі падлучаны да аўтамабіля, пасля 6/7 секунд працоўная тэмпература да 130 і чырвоны індыкатар вады гарыць, і, адразу, заўсёды гарыць лямпачка code і дызайн перарывісты жоўты інжэктара (апошняга я ніколі не казаў, таму што думаў, што нармальна з аўто не гарыць і код уключаны)

я выказаў здагадку, што даць я паглынання можа быць файл пашкоджаны флэш, але ён выключае, кажа мне, што ён праверыў flash з абцугамі... ... ...

ну ў любым выпадку, цяпер ужо занадта шмат часу стаіць машына спыняецца, я вымушаны марнаваць грошы на знос помнікаў, не мог чакаць дастаўку, нават калі мне гэта будзе каштаваць, вядома, менш.

заўтра я павінен забраць ecu "новая" ад чалавека, які мне павінен e2p дзён таму, і што мы заменім яго на гэтай ecu тут..

вы, добрай навіной з'яўляецца тое, што e2p не сапсаваныя.

Заўтра, кажу вам, калі я паклаў яго ў рух, або, калі я скрасці!

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •