Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 30
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214

рэканструкцыя файлаў bfm ford fiesta 1.6 tdci

Прывітанне, хлопцы, я павінен адрадзіць edc16c34 (fomoco) ford fiesta 1.6 tdci 90 л. с., які заблакаваў наш калега спрабуе запісаць у паслядоўны. Я чытаў, у bdm, але на гэты тып ecu, вы можаце выцягнуць толькі поўнай рэзервовай копіі (flash + e2p) так што цяпер у мяне ёсць файл бд правільна і рэзервовага капіявання bdm, у якім ўспышка карупцыі. Хто мне руку, каб стварыць файл рэзервовай копіі, перапісаць правільна? на думку вас, заблакаваўшы, вы можаце быць сапсаваныя нават e2p? проста каб быць бяспечным, таму што машына клас я прыкладна ў 600 км
    код hw 0281011612
    sw 1037375124

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вось файл BDM аднавілі..
    Гэта і здарылася з якім-то калегам, калега, што вы страціце варыянтаў тып абмен тып абсталявання ФАП і чэргаў ІНА фарсунак..
    Дзверы і Lexia, што вырашайце, безумоўна,..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Зразумела, я таксама часам.. Дзякуй, паважаны, як заўсёды 😉👍

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Калі вырашыце загрузіць файл на врі ў банк дадзеных, будзе карысна таксама і іншым..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    cinqueturbo файл, што ты выклаў, я бачыў, што ад 2090 але гэта поўнае капіраванне або толькі флэш?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    добра, здаецца, мне ўдалося, проста скапіяваць у ваш файл і e2p, што я выцягнуў яго з рэзервовай копіі я думаю, што e2p, калі пашкоджаны, таму што файл, які я выцягнуў, я была 4 кб, а цяпер, што, калі я адкрываю пазнае мяне сям'я ecu, і мне доступ да асобных паказанні flash і e2p, калі я спрабую прачытаць апошні мяне файл памерам 8 кб. Уласна кажучы, калі я пісаў рэзервовае капіраванне адноўлены на e2p ён даў мне памылку аб праверцы. Калі я спрабую выдаліць иммо перадаўшы файл flash з раз вы кажаце, што я вырашаю?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    cinqueturbo файл, што ты выклаў, я бачыў, што ад 2090 але гэта поўнае капіраванне або толькі флэш?
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    добра, здаецца, мне ўдалося, проста скапіяваць у ваш файл і e2p, што я выцягнуў яго з рэзервовай копіі я думаю, што e2p, калі пашкоджаны, таму што файл, які я выцягнуў, я была 4 кб, а цяпер, што, калі я адкрываю пазнае мяне сям'я ecu, і мне доступ да асобных паказанні flash і e2p, калі я спрабую прачытаць апошні мяне файл памерам 8 кб. Уласна кажучы, калі я пісаў рэзервовае капіраванне адноўлены на e2p ён даў мне памылку аб праверцы. Калі я спрабую выдаліць иммо перадаўшы файл flash з раз вы кажаце, што я вырашаю?
    Спыні Усё гэта, а сціснуты файл BDM??

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Практычна ў першым пасце я прымацаваў файл winrar у якім я паклаў чытання obd, які зрабіў калега, перш чым "завіснуць" і файл поўнага рэзервовага капіявання, што я выцягнуў, я Ў bdm і ў якім, відавочна, частка ўспышкі была пашкоджана. Быць заблакаваны, у bdm, я не прызнавала сям'я, і гэта давала мне магчымасць зрабіць толькі чытанне і запіс поўнага рэзервовага капіявання. Так што я праз інструмент bdm 100 я падзяліў рэзервовага капіявання і выцягнуў файл e2p, што я выйшаў з 4 kb , а потым я далучыўся з файл, што ты выклаў, ты зноўку стварыць файл рэзервовай копіі, і я напісаў. Падчас напісання часткі флэш-ісці да канца, але частку e2p ён даў мне памылку Ў праверцы. Цяпер, калі я ўваходжу ў bdm, я адразу прызнае сям'і, і яна прымушае мяне рабіць паказанні асобна, на самай справе, калі я чытаю толькі flash мне правільны файл, я адкрываю спакойна, але калі я чытаю e2p мяне выцягвае файлы з 8kb цалкам адрозніваецца ад таго, што я выцягнуў я з рэзервовай копіі. Таму я лічу, што калі гора, гэтак жа, будучы на месцы, як ўспышкі, машына будзе выдаваць памылку иммобилайзера.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Калі BDM не прызнавала сям'я ecu ты, што вы выбралі????
    Пост l-чытанне E2Prom з 8 кб, што і яго дакладную велічыню

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    я абраў bosch форд, але я лічу, што гэта няправільна, таму што цяпер мяне прызнае, як kia, peugeot.. З канцэрнам PSA ёсць усё, каб стаць ідыётамі.
    Я прыкладаю файл, памерам 8 кб, што чытаю цяпер,
    File Allegati Файл Ўкладання

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •