Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 59 41-50

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    не праблема, лімітэр, але c? некаторыя біты, якія кантралюе крутоўны момант пошту файл у раздзеле врі і ўставіць у ярлык, які мы можам даць вам руку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Усім прывітанне
    адкрываю гэты пост, мала дадзеных, таму што я прыехала bmw 320D E92 177cv edc17 ўжо супастаўленыя, і кліент скардзіцца, анамаліі..
    на практыцы аўтамабіль сыходзіць у бегу і ў дыягностыцы вяртае памылку ecu.. мне дакументы, і я ўбачыў, што гэтая памылка ўласцівая абмежавальнікі ў карце, якія абмяжоўваюць крутоўны момант (нм) з значэння і, падняўшы таксама абмежавальнікі вядомых і, прывязаўшы педаль, гэтая пара застаецца "абмежаванай", і эбу паводзіць сябе ненармальна дае памылку ECU на дыягностыку.
    Я зрабіў паспрабуйце пакласці файл крычы, і на самай справе не ўяўляе праблемы нават выцягнуўшы яго і паклаўшы пад нагрузкай на нізкіх абарачэннях, робіць запыт на педаль у падлогу, а з мод, у рэжыме random, аўтамабіль выключаецца зусім..
    Розныя звесткі, знойдзеныя ў сеціве, я прыйшоў у дзвюх абласцях, якія з'яўляюцца 0584c6-0584d0 і 058548-058552 па змаўчанні, імпартаваныя ў 3277 і прыводзіць да 5000.
    Ці ведаеце вы сказаць мне, калі есць іншыя абмежавальнікі, для гэтага ecu для вырашэння гэтай праблемы, і калі яны справядлівыя два абмежавальнікі знойдзены?
    Я не прашу рашэнне, каша гатовая, але толькі напрамкі, дзе знайсці і як рухацца, каб абыйсці гэтую праблему.
    Прыкладаю абодва файла знайшоў у сеткі, што мод, які я знайшоў, загружанай на аўто.
    Я спрабаваў зрабіць карту з нуля, перш чым паміж гэтымі двума абмежавальнікамі, але праблема не ўхіленая, я не ведаю, калі толькі тыя, ці ёсць яшчэ іншыя, каб разблакаваць..
    У цяперашні час аўтамабіль паварочвае з картай soft з педалі да 400 нм, і, здаецца, не даюць праблем, змяняючы гэтыя два абмежавальніка.
    Дзякуй усім, хто хоча мне дапамагчы..
    File Allegati Файл Ўкладання
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    мне не было бачна імя sw, у любым выпадку з'яўляецца адным з самых вядомых для таго, каб выключыць кіраванне fap ,egr, і рэчы, розныя раёны, ад цябе паведаміў я, як абмежавальнік хуткасці, чым тэмпература рухавіка, а потым не ведаю, калі абмежаванні таксама магутнасць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Прыкладаю фатаграфіі з зоны, знойдзеныя ў сеткі для параўнання
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Прыкладаю фатаграфіі з зоны, знойдзеныя ў сеткі для параўнання
    як напісаў ugoboss дзве зоны з сябе не што іншае, як SPEED LIMITER ДАЛЕЙ TEMP (ENGINE SPEED), затым экран, знойдзеных у сеткі, не дакладныя, для астатніх я думаю, што з 2 зоны, паказаныя ugoboss ты ўжо павінен вырашыць, хоць ёсць і іншыя раёны.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    як напісаў ugoboss дзве зоны з сябе не што іншае, як SPEED LIMITER ДАЛЕЙ TEMP (ENGINE SPEED), затым экран, знойдзеных у сеткі, не дакладныя, для астатніх я думаю, што з 2 зоны, паказаныя ugoboss ты ўжо павінен вырашыць, хоць ёсць і іншыя раёны.
    Я знайшоў іншыя зоны і змены крутоўнага моманту. Няма больш адмову на самай справе. Аўтамабіль да 500 педаль і ідзе ціха.
    Дзякуй за інфармацыю

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    тады я зрабіў некалькі званкоў і сяброў вы зрабілі, каб адчуваць, мне сказалі паставіць на нуль ад 0438a0 -на - 043bc0 і падняць на FF ад 043bd0 -на - 043c10, і паспрабаваць, гэта відаць на файл 2 мега, глядзіце, калі вы можаце зрабіць некалькі тэстаў, я ў гэты час у мяне не будзе сродкаў у распараджэнні, прывітанне.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прывітанне tranky, я наткнуўся, таксама ў prab падобны, і мне прыйшлося паменшыць абмежавальнікі і многае іншае, каб абыйсці гэтую праблему, я ведаю, што гэтыя ecu маюць tourque маніторынгу або што-то падобнае, што кантралюе ўсё гэта, я таксама ведаю, што ёсць у sw, што яны выключаюць (тып *******) я, на жаль, я не маю нічога, каб дапамагчы вам, але я глядзеў раёны, якія вы паказалі, але мне здаецца, што яны зусім іншая справа, я паведамляю вам, і тады я табе скажу.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Між тым, дзякуй за клопат.. тых галінах, якія я апісаў, я вызначаны розныя дыскусіі з мінімальным фатаграфію бачыў вакол, і, дзве зоны, здавалася ім, што яны даюць гэтую праблему і больш, ёсць і іншыя, каля абмежавальнік крутоўнага моманту.. я копаюсь ў файл, але не знаходжу, вельмі веру ў або якія-небудзь тэсты.. гэта вельмі бянтэжыць пытанне аб абмежавальнік крутоўнага моманту..
    Мы спадзяемся, застацца ў жывых, па меншай меры, мы даведаліся яшчэ адну рэч
    Дзякуй за час, калі ты не супраць і ў цябе навіны, дай мне ведаць, што мы стараемся, і опровергнем гэта перашкода містыка.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі ў вас ёсць машына ў наяўнасці, паэксперыментуйце, і паглядзім ;-)

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •