Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 57 41-50

Абмеркаванне: Праблема з EGR FORD SID 804

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    выбачайце, чаму полымя ?
    рашэнні былі сказаныя, ён чакае зваротнай сувязі, і ў выпадку, калі не вырашыць вы знойдзеце рашэнне разам..
    не мы ім, каб *********.. праблем у нас усіх, па-за тут, проста тыя, або вам падабаецца, цягне на іншых?
    Затым, калі вы не затрахались, вашыя праблемы.. існуе шмат паненак у payment гатовыя спустошыць як унутры, так і звонку! :d
    прабачце за ot, але гэта было неабходна.
    я згодны, што зроблена, і што cinqueturbo, лечыць людзей, як жабракі, і мяне гэта турбуе.

здаецца, што ён нарадзіўся ўжо з паняццямі і вопытам....і калі ў пачатку ён таксама быў апрацаваны такім чынам, павінен зразумець, што гэта не так!....

мы ўсе дарослыя людзі і ёсць хочуць, чым....

факт і тое, што гэта адбываецца на многіх форумах....тое, што і пачатковец будзе грубіяніць і некампетэнтныя!.....

не гэта стаўленне, якое я лічу правільным!.....

чакаем, калі наш сябар вырашана....я размясціў мае ідэі....калі тады ён вырашаецца на іншы шлях і гатовы падзяліцца мы даведаліся ўсе, што-то новае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    я згодны, што зроблена, і што cinqueturbo, лечыць людзей, як жабракі, і мяне гэта турбуе.

здаецца, што ён нарадзіўся ўжо з паняццямі і вопытам....і калі ў пачатку ён таксама быў апрацаваны такім чынам, павінен зразумець, што гэта не так!....

факт і тое, што гэта адбываецца на многіх форумах....тое, што і пачатковец будзе грубіяніць і некампетэнтныя!.....

чакаем, калі наш сябар вырашана....я размясціў мае ідэі....калі тады ён вырашаецца на іншы шлях і гатовы падзяліцца мы даведаліся ўсе, што-то новае
    убачыў, што мы пайшлі OT, застаецца OT..
    Глядзі, не бароніць ніхто, але я магу гарантаваць, што часта, і нават у гэтым выпадку, праблема ў сістэме..
    Прачытаць каментар напісаў не так, як гэта чуць.. вы, безумоўна, гуляе ў malomodo..
    Я не кажу, што ведаць cinqueturbo, але я прачытаў дастаткова старонак форуму (я б нават сказаў усё старонкі) для таго, каб сказаць, што гэта не так, як здаецца.. заўсёды гатовы дапамагчы параўнанні з многімі іншымі карыстальнікамі саксе, што, калі вы ведаеце, вы ведаеце, калі вы не ведаеце, памерці.
    Не засмучайцеся, каб непаразуменняў.. калі на форуме і confdividete ідэі, а не параноя.
    Сказаў, што я спадзяюся, што карыстальніка, дайце нам зваротную сувязь, перш чым мы яго замочым (co хто-то нам трэба развеяцца!!!!!!!! )
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio

Я быў судзімы і асуджаны, і я не разумею ні мэты, ні ваша стаўленне да мяне быццам у гэты пост...
    але гэта нармальна, так жа не цябе павінны прынесці на гарбу ўсё жыццё?

Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    убачыў, што мы пайшлі OT, застаецца OT..
    Глядзі, не бароніць ніхто, але я магу гарантаваць, што часта, і нават у гэтым выпадку, праблема ў сістэме..
    Прачытаць каментар напісаў не так, як гэта чуць.. вы, безумоўна, гуляе ў malomodo..
    Я не кажу, што ведаць cinqueturbo, але я прачытаў дастаткова старонак форуму (я б нават сказаў усё старонкі) для таго, каб сказаць, што гэта не так, як здаецца.. заўсёды гатовы дапамагчы параўнанні з многімі іншымі карыстальнікамі саксе, што, калі вы ведаеце, вы ведаеце, калі вы не ведаеце, памерці.
    Не засмучайцеся, каб непаразуменняў.. калі на форуме і confdividete ідэі, а не параноя.
    Сказаў, што я спадзяюся, што карыстальніка, дайце нам зваротную сувязь, перш чым мы яго замочым (co хто-то нам трэба развеяцца!!!!!!!! )
    tranky перачытайце з пачатку ўсе пасты і туалетно-касметычнымі прыладамі скажы мне, калі я перастараўся і, калі вы зразумелі мой задума
    акрамя таго, не губляючы часу, прытрымлівацца і растлумачыць, і расказаць, у рэшце рэшт, на мой просты пытанне, я быў так жа праігнараваны, потым судзіць, а Mmaaaa...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Вяртаючыся ў тэму, тыповы цікава, калі lui93 напісаў апошні файл, які я выклаў, і калі ён разабраў egr, чаму-то мне хочацца думаць, што,dtc, скінутыя, добра ці не, што засталося клапан заклінавала ў адкрытым для тое, не так, як павінна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    тады я хацеў бы сказаць толькі адно СЛОВА дзякуй errecinque я напісаў свой файл з дкп абнульваюцца, і я паставіў фланец.. ПРАБЛЕМА вырашана..
    што тычыцца астатніх, каб разглядацца як не жабрак, mustang слова адукацыю веданне???? пакора???? умець казаць>???
    не ўсе ёсць у нас гэта не наша віна, МЫ лепш, таму што мы ведаем, дапамагчы і зрабіць так, паслухмяны, МОЖА быць, пяцьсот turbo турба у характары, такім чынам, не разумее..
    TRANKY ахах, вы зрабілі мне памерці, паненкі, я ведаю, што не вельмі добра працуюць пад сітуацыю..
    пасля чаго я вітаю вас і дзякую ўсіх тых ,хто, усе яны дапамаглі ў ВЕТЛІВАЙ форме добрага вечара

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў lui93 Visualizza Messaggio
    тады я хацеў бы сказаць толькі адно СЛОВА дзякуй errecinque я напісаў свой файл з дкп абнульваюцца, і я паставіў фланец.. ПРАБЛЕМА вырашана..
    што тычыцца астатніх, каб разглядацца як не жабрак, mustang слова адукацыю веданне???? пакора???? умець казаць>???
    не ўсе ёсць у нас гэта не наша віна, МЫ лепш, таму што мы ведаем, дапамагчы і зрабіць так, паслухмяны, МОЖА быць, пяцьсот turbo турба у характары, такім чынам, не разумее..
    TRANKY ахах, вы зрабілі мне памерці, паненкі, я ведаю, што не вельмі добра працуюць пад сітуацыю..
    пасля чаго я вітаю вас і дзякую ўсіх тых ,хто, усе яны дапамаглі ў ВЕТЛІВАЙ форме добрага вечара
    другі файл так што, гэта працуе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    дакладна 2 файла дзякуй ankora ps рэшткі кавы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў lui93 Visualizza Messaggio
    давайце растлумачым сее-што.

гэта не асабісты выпад у cinqueturbo ў дачыненні да мяне і не я гэта пачаў....і што ён сказаў, што я прабраўся ў дом іншых людзей, у іншай пасады.
    вядома, і добры чалавек, і стаміўся пастаянна тлумачыць адны і тыя ж рэчы, я гэта разумею, але чаму адказваць кожны раз на гэты шлях!.....
    што цэнтруе пакора!....і зусім іншае, каб папрасіць аб дапамозе, а затым адказаць, як калі б усе былі рамантыкамі!

не ўсе ёсць у нас гэта не наша віна, МЫ лепш, таму што мы ведаем, дапамагчы і зрабіць так, паслухмяны
    але тое, што вы хочаце!!!...зараз, калі вы вырашылі, вы адчуваеце, што...рамонтнік вышэй!!!для эрг дрэнна зачынена і націску чытаць і пісаць, не ведаючы нават, што ты зрабіў??
    калі б ты ведаў сістэму працы erg, магчыма, будзе вырашана значна раней, чым трымаць машыну тыдзень да кліента!
    ты ведаеш, што я табе скажу...у канцы cinqueturbo ў прычына, адказаць так!
    працягвае так, што дзень, што вы робіце, калі казіно буйна не ведаць, што ты робіш, і ты не частка самой машыны і знайсці той кліент, што скарга ты, сціхні зараз жа зрабіць ВЫШЭЙ, я табе кажу.
    тое, што цэнтруе адукацыю...ведаць, як казаць.....прапановы без сэнсу, пастаўленыя ў выпадку, калі дакладна, як вы размесціце файлы ў машынах!
    Не варта падзяліцца!......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    слухай, мустанг мой начальнік разліку, каб правільна адказаць, не нападаць, ты ведаеш, што я табе кажу, што мне надакучыла быць здзейснена напад з боку людзей, якія не прапускаю, хто я, і я не хвалюе, таму абмежаваныя ў адказ, што ты ніхто, ты зразумеў???
    не, я не рамонтнік, вышэй, магчыма, гэта будзеш ты..
    сказаў, што гэта я развітваюся з табой.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    забыцца на дзень, што рабіць, калі казіно ведаю, як выправіць гэта, праверыць, ці сваёй справай і калі ты мяне ветлівасці не адказваць больш, ты мой пост ДЗЯКУЙ

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •