Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31 35 35

Абмеркаванне: Капіяванне файла аўто

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Buh, вядома, калі ўсе паказваюць, ну адзін не ведае, як дапамагчы адпаведна відавочна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    дакладна не прадастаўляць неабходныя дадзеныя, вы не разумееце, коркі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    23
    добры дзень, прабачце, калі я спазніўся адказаць , то машына fiat brava 1,9 jtd 105 hw 0281001928 sw 1037352212 edc15c5 *****q я вырашыў пакласці файл крычы ,
    але я хачу сказаць, файл, які я скапіяваў гэта дакладна такі ж аўтамабіль, які ён жа hw 0281001928, змяняецца толькі нумар sw, што ў канчатковым выніку з 159 ,і, такім чынам, з і г. д. я зрабіў
    зводка крокам я выратаваў ,потым я адкрыў файл крычы, і я ўзяў файл крокам, і я паклаў яго ў файл крычы я выратаваў яго і, нарэшце, я збіраюся пісаць з galletto v54 і ўсе ок ,
    але тады аўтамабіль не ідзе ў руху ,гэта тое, што я зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    і аўтамабіль, які вы скапіявалі з крокам у ж, ж Л. с.? mha мне здаецца дзіўным, вы бачыце, што гэта дзве розныя карты, паспрабуйце ўбачыць, значэння, і лініі, калі яны роўныя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў sandros Visualizza Messaggio
    добры дзень, прабачце, калі я спазніўся адказаць , то машына fiat brava 1,9 jtd 105 hw 0281001928 sw 1037352212 edc15c5 *****q я вырашыў пакласці файл крычы ,
    але я хачу сказаць, файл, які я скапіяваў гэта дакладна такі ж аўтамабіль, які ён жа hw 0281001928, змяняецца толькі нумар sw, што ў канчатковым выніку з 159 ,і, такім чынам, з і г. д. я зрабіў
    зводка крокам я выратаваў ,потым я адкрыў файл крычы, і я ўзяў файл крокам, і я паклаў яго ў файл крычы я выратаваў яго і, нарэшце, я збіраюся пісаць з galletto v54 і ўсе ок ,
    але тады аўтамабіль не ідзе ў руху ,гэта тое, што я зрабіў
    не ўпэўнены, але я думаю, што, калі не роўны, sw, гэта не нармальна, потым вы праверылі, cks, калі гэта правільна, калі месца файлы, якія я капіюю я крокам, не праблема.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •