"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
вось апошняе рэдагаванне мы прымаем крытыку
078aaa-078ba6 гэта абмежавальнік?
я б павялічыў бы ў якой-то момант абмежавальнік крутоўнага моманту.. але для пачатку нармальна..
Кантралюе 07B1C2 і 07B6E6 і абярыце тыя карты, якія табе трэба выкарыстоўваць, што цяпер я
078aaa-078ba6 не ведаю, што гэта, шчыра кажучы, здаецца, кіравання egr або што-то падобнае.. не ведаю добра гэта экю, так што там, дзе я кажу, памыляюся.
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Карты rail правільна другое і абмежавальнік ў рампы?
перш чым загрузіць карту мод у аўто я хацеў, каб погляд так, каб не аблажацца
cks павінна быць правільна
і адзіная карта, што я не мод гэта дзе кажа cinqueturbo, выпраўлення дызель/maf 0740F6
таму што я не вельмі зразумеў, у 2 d
першы вр мне ад нагрузкі, а другі rpm але, падобна, карту ў 2d бачыў ке у кожнай крывой, або прыступцы, у гэтым выпадку, калі load
затым, карту педаль, павінен быць той, дзе заўсёды cinqueturbo называецца выпраўленне дызельнага паліва/pres.rail 073574
што значыць "падобна, карту ў 2d" ?
Я раю табе зачыніць EGR, па меншай меры, ты больш прадукцыйнасць тым..
Памятаеце, што гэты ECU мае значэння IQ у мг, а не мм3.. так што разлікі трэба зрабіць у мг на мг паветра для афрыкі.
ціск ў рампы павінна закрануць толькі новыя IQ і не змяніць, на сёння, што не трэба нічога, акрамя паліць, як тытанік, на максімум падняць трохі ў апошнія 2-3 "купкі", але так не мае ніякага сэнсу.
Я раю вам пачаць з нуля.. вы ўсталяваць iq, да якога вы хочаце патрапіць і ёсць крывой ціску ў рампы і змены ў спосаб..
Сабой edc15c, дзе "c" common rail на iq заўсёды ў мм3...
Толькі ecu, якія працуюць у мг з'яўляюцца тыя групы vag з рухавікамі, фарсункі, помпа, або Ve помпа на самай справе ўжо на vag "common rail" на iq заўсёды ў мм3..
Заўсёды ёсць "c" у сярэдзіне..
так што значэння ў карту педаль ўласцівыя нм/iq на карту пераўтварэнні ?
я не шукаў яе, за тое я думала, мг
Калі гэта edc15c ў карту педаль, вы запыт iq у мм3 без пераўтварэнні ў нм... гэта(пераўтварэнне ў спецыяльным карту) для EDC16-17..