вось файлы, як і абяцаў... прыемны падарунак, у надзеі вырашыць праблемы...
вось файлы, як і абяцаў... прыемны падарунак, у надзеі вырашыць праблемы...
Добрая інфармацыя..
У некалькі дзен я павінен зрабіць, я таксама Джульета 170cv, можа быць, я буду мець, каб праверыць трохі..
Я думаю, што знайшоў, я таксама, проста каб зразумець, значэнні восі тэмператур у ясна, без фактару канверсіі?
На файл, што ты выклаў на стар 4, то Giulietta TCT (думаю, ваш) адрас, у гэта 1C7418.
Разважаючы пра каштоўнасці, толькі паміж 900 і 950 градусаў дазваляе 100%. Да і пасля памяншае знайдзіце 20% ад неабходнага. Аказваецца, нават у вас, як развагі?
Вы ў тэорыі павінна быць так...
Як звычайна 9 спампаваць бясплатна, і без каментароў.. Можа, лепш было не падзяліцца map list файлы і ўбачыў, што ніхто не супрацоўнічае
Сумна, зацвярджэнне .....не ўсе могуць стаяць цэлы дзень на вывучэнне карты....калі адзін можа нас....*****unque шчыра ў адрасы, размешчаны не бачу нічога, што магло б абмежаваць iq на высокіх перадачах.....ёсць у адрас шаснаццаці 1F74CC шэраг абмежавальнікі 25x1 з восі iq (я ўпэўнены, ад damos croma) . У €5 шмат больш нават для рэгенерацыі могуць дзейнічаць у гэтым кірунку....трэба паспрабаваць. Аднак, на мой погляд, трэба шукаць якія-то абмежавальнік, які мае ў восі кручэння колы
IMG_20161107_191938.jpgIMG_20161107_191705.jpg
Больш таго, я нават паспрабаваць тое, што вы ўжо заўважылі, учора ў damos croma прыкладаю img
І што??? У вас адбылося што-то адрасоў, што я сказаў? Што вы думаеце??