прывітанне, хлопцы, пасля чытання карце fiesta 1.4 68cv і выдалены клапан EGR сёння трапляе мне ў машыну з кантрольная лямпа рухавіка гарыць і наступныя
КОДЫ ПАМЫЛАК - P1412 - P0406-P0404.
калі ласка, праверце, можа даць мне дапамогу? дзякуй
прывітанне, хлопцы, пасля чытання карце fiesta 1.4 68cv і выдалены клапан EGR сёння трапляе мне ў машыну з кантрольная лямпа рухавіка гарыць і наступныя
КОДЫ ПАМЫЛАК - P1412 - P0406-P0404.
калі ласка, праверце, можа даць мне дапамогу? дзякуй
Калі вы ўпэўненыя, што зрабілі выключэнне ў належным парадку, клапан мае ў электрычнай частцы маршруту..
цяпер або замяніць або сатрыце DTC, што вы ад дыягназу..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
электрычны запуск і ок, але я не магу паляваць sti dtc cinquecentoturbo
а я думаю, што пдр адзін з нямногіх, які заўсёды дапамагае, ДЗЯКУЙ CINQUECENTOTURBO сапраўды.
я захапляюся вельмі differenxza іншых....
Я сёння не зразумеў, што вы кажаце???
ці вы самі, што вы хочаце, каб дапячы мне?
Паўтараю, ты ўпэўнены, што вы ачысцілі належным чынам клапан з файла??
памылка:
P1412 клапан заблакаваны
P0406 становішча клапана няправільна
P0404 поле не правільны выхад
ва ўсіх трох выпадках
EGR заблакаваная,затрымалася,электрычная няспраўнасць,праводка,блок кіравання рухавіка з ладу і г. д. і г. д.
цяпер чаго ты чакаеш ад нас?
што вам выдаліць DTC?
што цябе правярае файл?
У любым выпадку, вы ПАВІННЫ РАЗМЯСЦІЦЬ яго, па меншай МЕРЫ, ФАЙЛ КРЫЧЫ, і зрабі яшчэ лепш загрузіць мод калі не ўпэўненыя,
цяпер ты зразумеў, што табе трэба??
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
тады...
1) я не хачу працу, каб ніхто не.
2) я толькі што падзякаваў, каб быць заўсёды даступная, але я ведаю, што чытаеш тое, што хочаш ты..
3) гэта форум, каб мець зносіны і дапамагчы, калі гэта магчыма, вырашыць праблемы.
4)я Не раблю, нягледзячы на ніхто, таму што я проста папрасіў дапамогі.
гэтыя толькі 3 файла ori + mod1 і mod2
Вы прачыталі ўсе правільна, перш чым даць гэты адказ, і вы загрузіце файл?
табе не здаецца, што што-то не так ?
я напісаў:
Калі вы ўпэўненыя, што зрабілі выключэнне ў належным парадку, клапан мае ў электрычнай частцы маршруту..
цяпер або замяніць або сатрыце DTC, што вы ад дыягназу..
ты мне адказваеш:
электрычны запуск і ок, але я не магу паляваць sti dtc cinquecentoturbo
я запярэчыў:
У любым выпадку, вы ПАВІННЫ РАЗМЯСЦІЦЬ яго, па меншай МЕРЫ, ФАЙЛ КРЫЧЫ, і зрабі яшчэ лепш загрузіць мод калі не ўпэўненыя,
Тады ты мяне зразумець??
калі электрычная частка і прымацаваныя "не ведаю, як вы пераканаліся," значыць, ты дрэнна закрыла EGR не?
ці я павінен сказаць, Ок, ты маеш рацыю, і паехаць у гэтую краіну?
У любым выпадку пасля 6 пост я табе кажу, што ты не зачыніў EGR, так правільна...
Дзякуй за ацэнку 06DDB0-06DE3A
дзякуй табе за дапамогу..
я не хачу, каб ён няправільна зразумеў, і больш нічога.
цікава, толькі дапамогу..
вы і на самай справе, я зрабіў, як ты сказаў, але ён і зноў лямпа!!!!