Ну, відавочна, але калі ў цябе педалі, што, напрыклад, патрабуе 550-100mm3 ў 1750 абаротаў у хвіліну, але на гэтых абарачэннях у розныя абмежавальнікі спыняецца ў 50mm3(усе лічбы наўздагад), каб счапленне не праблема..
Ну, відавочна, але калі ў цябе педалі, што, напрыклад, патрабуе 550-100mm3 ў 1750 абаротаў у хвіліну, але на гэтых абарачэннях у розныя абмежавальнікі спыняецца ў 50mm3(усе лічбы наўздагад), каб счапленне не праблема..
Хлопцы, каб рэдагаваць мод на edc16, не зрабіў вылічэнняў, не дапамагае..
Калі карыстальнік не з файла крычы, не бачыць ВР і не вызначае прырашчэння, на што спасылаюцца (вось z), можа панізіць або павысіць на, блядзь, што заўгодна, але ніколі не зразумее, што ён робіць у адносінах, што..
Maxgen калі ты мне давяраеш, зрабі гэты чортаў крок, як сказаў вышэй, забудзься авансаў і тэрміны, і месца тое, што мае сэнс.
У першую чаргу Вызначыце, IQ таго, колькі вы хочаце атрымаць, і ты робіш усё астатняе. Калі ты працягнеш балбатаць змены ў гэтую карту, не будзе нічога, на самай справе, што можа быць.. Вучыцца.. і г. Д. Ўжо што-тое, але зусім крыху.. Зрабі табліцу ў excel, капіраванне карт, устаўка новых радкоў у табліцы і шкалы ВР.
Калі ты прымаеш гэта добры савет.. Тады, вядома, ты ****** сама абярэ шлях, але гэта ўжо жарт не рэагуе на гэтыя ЭКЮ.
Вы робіце вобис
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Прывітанне, у мяне не было часу, каб прысвяціць сябе Карту. Тое, што я хацеў бы спытаць, для таго, каб пачаць з нуля, і я спадзяюся, што я не прашу шмат чаго, калі я выкладу Карту базы, дзе я устаноўлены, зменены, толькі карта IQ па логіцы правільна, а потым буду з гэтай адпраўной кропкі, каб змяніць яго, адпаведна, усё астатняе.дзякуй
тое, што вы пытаецеся, мяркуе, зрабіць па ўсёй карце, гэта не тое, што вы можаце зрабіць толькі адну рэч...карты звязаны ўсе колькі
гэта не тое, што прысутнічае толькі адна карта IQ, ёсць нават абмежаванні, і на 50% ад працы, практычна, адказ tranky гэта быў завуаляваны адказ, каб сказаць "не можа мець пераказваюць"
не прыняць яго, гэта складана, як гаворка, ужо думае, што ў кожнага розныя лагічныя для таго, каб зрабіць карту, то раю вывучыць для таго, каб мець сваю логіку, калі гэта твая мэта, таму што калі вы "ўжо зрабіў" ўсё роўна не зразумееш, калі не біцца галавой ад цябе
Я выдатна разумею, але я на самой справе меў на ўвазе толькі Карту iq і адтуль рабіць усё астатняе... я Не прашу 50% ад карціравання вядома яшчэ і ад Карты ёсць толькі адно змяненне ў якасці адпраўной кропкі я не думаю, што каша гатовая менавіта таму, што, калі вы не вывучаюць не атрымаецца змяніць з логікай усё астатняе.
Дарэчы, я выклаў Карту ад складальнікаў, якія я заплаціў, і мне не важна, што іншыя могуць скапіяваць. Тады я пытаюся Карце адпраўлення і вы кажаце мне, што я хачу, каб каша гатовая? Ад... дух форуме, каб дапамагаць адзін аднаму,... мой, вядома, не тон, спрачацца на самай справе.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-12-2016 да 16:15
Калі не навучышся чытаць зыходны файл, вы растлумачыце мне, што ты разумееш, на зменены файл?
Вы павінны прачытаць IQ, бар, мм3, суадносіны нм на IQ, афр...
Ты шлях, перш чым трапіць да ВР..
Вывучае chebsu гэтыя ЭБУ есць інфармацыя ў лішку на форуме, асабліва на 147, 159 і падобныя..
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
я не магу паглядзець ўкладанне, але я думаю, ты маеш да картах кіравання vgt і адказу няма па шэрагу прычын:
1) у чым сэнс скінуць іх, каб заклікаць менш турбіна?тое, што носіць турбіна зоны практыкаванні з яго дыяпазону
2) у чым сэнс скінуць, калі так лёгка зачыніць кіраванне зменнай і, верагодна, не з'явіцца больш!
3) нават калі гэта спрацуе, вашыя развагі, у чым сэнс скінуць, каб дасягнуць парытэту з IQ больш нізкім ціскам, а затым набраў вагу паліўнай і спажываў больш?
прычына, на яго і дайце мне ведаць,