Першапачаткова Напісаў
maxgen
дзякуй за парады.
Я хачу, каб зрабіць яго быць ўдзельнікам чаго, але проста каб зразумець, ці варта мне давяраць або менш, чым тое, што ён кажа на вэб-сайце. Адцягваючыся на тых, хто мае цярпенне, каб даць рэкамендацыі, якія, безумоўна, з'яўляюцца добрасумленнымі і канструктыўныя. Аднак, на жаль, ёсць занадта шмат супярэчлівых меркаванняў і нявопытных людзей ідзе, відавочна, у замяшанне.
На прыкладаемай карце быў набыты...паўтараю "ВАДЫ" !!Вядома, я ніколі не скажу, хто гэта зрабіў, чым для карыстальніка, і я не хвалюе, што іншыя могуць скапіяваць бясплатна, так дух форуме, каб дапамагаць адзін аднаму, праўда?... нават калі гэта не заўсёды так!!!
Праблема ў тым, што гэтая карта мне была ўжо разарваная даўно. Чытаю на ўсіх форумах , я ніколі не бачыў, што хто-тое скажа : "гэтая карта добра" і гэта ставіцца не толькі да карце, ад мяне прыкладаецца, але для ўсіх карт, што людзі ўкласці ў надзеі атрымаць канструктыўныя прапановы. Затым выскачыў трус з цыліндру, і кажа ў пакой :"калі вы хочаце карту, выдатна , дзе машына ідзе выдатна, і ў бяспецы , я магу зрабіць гэта сам, але за дадатковую плату"
Аб дакладна прыкладзеную карту і "ПЛАЦІЦЬ", калі я вырашыў defappare аўтамабіль фізічна з прамой трубой і ў электронным выглядзе , хлопец, які супрацоўнічае з аўтасалонам альфа , мела добры цярпення, каб адключыць рэгенерацыю і зрабіць некалькі рысак на карце.
Потым я прыйшоў да бягучай карты, безумоўна, няправільна, але некаторыя сказалі, што гэта не так ужо і дрэнны, іншыя, што гэта смецце.
Я хацеў бы ведаць, хто мае рацыю або не мае рацыю, але я думаю, гэта будзе немагчыма.
Я кідаю выклік любому, каб размясціць карту "АПЛОЧАНЫ" і кінуць выклік усім картографы апублікаваць БЯСПЛАТНА
так, тое будзе разарваная на кавалкі незалежна.
выбачайце, сып, аднак існуе занадта шмат блытаніны