Стар. 6 з 9 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 81
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    я зрабіў 2 крок 4.. прабач мяне.. маштаб таксама крок за вр карт
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    дзякуй за парады.
    Я хачу, каб зрабіць яго быць ўдзельнікам чаго, але проста каб зразумець, ці варта мне давяраць або менш, чым тое, што ён кажа на вэб-сайце. Адцягваючыся на тых, хто мае цярпенне, каб даць рэкамендацыі, якія, безумоўна, з'яўляюцца добрасумленнымі і канструктыўныя. Аднак, на жаль, ёсць занадта шмат супярэчлівых меркаванняў і нявопытных людзей ідзе, відавочна, у замяшанне.

На прыкладаемай карце быў набыты...паўтараю "ВАДЫ" !!Вядома, я ніколі не скажу, хто гэта зрабіў, чым для карыстальніка, і я не хвалюе, што іншыя могуць скапіяваць бясплатна, так дух форуме, каб дапамагаць адзін аднаму, праўда?... нават калі гэта не заўсёды так!!!

Праблема ў тым, што гэтая карта мне была ўжо разарваная даўно. Чытаю на ўсіх форумах , я ніколі не бачыў, што хто-тое скажа : "гэтая карта добра" і гэта ставіцца не толькі да карце, ад мяне прыкладаецца, але для ўсіх карт, што людзі ўкласці ў надзеі атрымаць канструктыўныя прапановы. Затым выскачыў трус з цыліндру, і кажа ў пакой :"калі вы хочаце карту, выдатна , дзе машына ідзе выдатна, і ў бяспецы , я магу зрабіць гэта сам, але за дадатковую плату"

Аб дакладна прыкладзеную карту і "ПЛАЦІЦЬ", калі я вырашыў defappare аўтамабіль фізічна з прамой трубой і ў электронным выглядзе , хлопец, які супрацоўнічае з аўтасалонам альфа , мела добры цярпення, каб адключыць рэгенерацыю і зрабіць некалькі рысак на карце.
    Потым я прыйшоў да бягучай карты, безумоўна, няправільна, але некаторыя сказалі, што гэта не так ужо і дрэнны, іншыя, што гэта смецце.
    Я хацеў бы ведаць, хто мае рацыю або не мае рацыю, але я думаю, гэта будзе немагчыма.
    Я кідаю выклік любому, каб размясціць карту "АПЛОЧАНЫ" і кінуць выклік усім картографы апублікаваць БЯСПЛАТНА
    так, тое будзе разарваная на кавалкі незалежна.
    выбачайце, сып, аднак існуе занадта шмат блытаніны
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Скарыся, што любую працу рабі ўбачыць нават з канструктара bosch наўпрост, заўсёды будуць мець каментары, каб зрабіць,..
    калі з-за зайздрасці, што для розных кропак гледжання.. кожны ў рэшце рэшт змяняе ecu почырк, як думаеце, запрацуюць лагічна/нелагічна крокам.
    Водгук мой, вядома, і тут хто-тое скажа: АЛЕ ШТО** * ЦІ ты КАЖАШ?!?!!?
    Гэта карта soft.. павялічана, але не змянілі многія вр iq, што ён спыняецца ў 75mm3 так, каб педаль не выконвае запыт, агульную карту пераўтварэнні нм/iq.
    Ты павінен ведаць, што карты маюць два тыпу-з гранямі..
    Інфармацыя = ўзбірацца па восях запыт iq і ціску і вылічэнні на новыя працы павелічэнне
    Падмануў = не маштаб нічога і ілжывае стаўленне inj на час і авансаў
    фасетка = карта soft з нічога, што, толькі самай педалі, больш паветра, але нічога разлічаны на павелічэнне, але толькі больш гатовая
    Я цаню гэты жэст, каб размясціць карту, што вы хваліце платныя, але, я не ведаю, калі вы заплацілі шмат ці мала, гэта карта soft з трохі ў прадукцыйнасці.
    Мой сказаць, што ваш мод быў плод двума рукамі, а затым правяраецца, памыляешся, пачынаючы рэдагаваць мод, не ведаючы, па якім крытэры быў зроблены.
    Павер канцэпцыі сказана, хто ледзь больш гады назад, нават не ведала, мяняць колы аўтамабіля. не я механік, я працую ў вобласці.. інфармацыя аб кампутарнай бяспекі, і яны зацікаўленыя, каб гэты спосаб трохі, так што павер...
    Кідае ўсё ва ўнітаз і дэталяў з файла крычы, рабі крокі, выказванні і пачынаеце разумець, як і што рабіць, даведаецеся, як вярнуць табліцы, карты на файл excel і супастаўляе рахункі для павелічэнне паміж картамі. ini і паглядзець, што візуальная цябе пашыраецца значна прасцей..
    Асабіста я стукнуўся галавой некалькі месяцаў, перш чым зразумець, як яны працуюць, і ёсць тыя, хто цябе можа сказаць, нават калі вы ўсё яшчэ не верыце, што я зрабіў карты ўсё, чым рэдагаваць карты і крывыя, без damos з палітыкі, толькі на аснове дзесятковых значэнняў крывых у залежнасці ад зоны.
    Набярыцеся цярпення і займаецца, і вы ўбачыце вялікія вынікі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў maxgen Visualizza Messaggio
    дзякуй за парады.
    Я хачу, каб зрабіць яго быць ўдзельнікам чаго, але проста каб зразумець, ці варта мне давяраць або менш, чым тое, што ён кажа на вэб-сайце. Адцягваючыся на тых, хто мае цярпенне, каб даць рэкамендацыі, якія, безумоўна, з'яўляюцца добрасумленнымі і канструктыўныя. Аднак, на жаль, ёсць занадта шмат супярэчлівых меркаванняў і нявопытных людзей ідзе, відавочна, у замяшанне.

На прыкладаемай карце быў набыты...паўтараю "ВАДЫ" !!Вядома, я ніколі не скажу, хто гэта зрабіў, чым для карыстальніка, і я не хвалюе, што іншыя могуць скапіяваць бясплатна, так дух форуме, каб дапамагаць адзін аднаму, праўда?... нават калі гэта не заўсёды так!!!

Праблема ў тым, што гэтая карта мне была ўжо разарваная даўно. Чытаю на ўсіх форумах , я ніколі не бачыў, што хто-тое скажа : "гэтая карта добра" і гэта ставіцца не толькі да карце, ад мяне прыкладаецца, але для ўсіх карт, што людзі ўкласці ў надзеі атрымаць канструктыўныя прапановы. Затым выскачыў трус з цыліндру, і кажа ў пакой :"калі вы хочаце карту, выдатна , дзе машына ідзе выдатна, і ў бяспецы , я магу зрабіць гэта сам, але за дадатковую плату"

Аб дакладна прыкладзеную карту і "ПЛАЦІЦЬ", калі я вырашыў defappare аўтамабіль фізічна з прамой трубой і ў электронным выглядзе , хлопец, які супрацоўнічае з аўтасалонам альфа , мела добры цярпення, каб адключыць рэгенерацыю і зрабіць некалькі рысак на карце.
    Потым я прыйшоў да бягучай карты, безумоўна, няправільна, але некаторыя сказалі, што гэта не так ужо і дрэнны, іншыя, што гэта смецце.
    Я хацеў бы ведаць, хто мае рацыю або не мае рацыю, але я думаю, гэта будзе немагчыма.
    Я кідаю выклік любому, каб размясціць карту "АПЛОЧАНЫ" і кінуць выклік усім картографы апублікаваць БЯСПЛАТНА
    так, тое будзе разарваная на кавалкі незалежна.
    выбачайце, сып, аднак існуе занадта шмат блытаніны
    Я замест гэтага я манро, які адказаў на стар 4 паведамленне #38..

з трохі даследаванні, логіцы і цярплівасьці сістэмы, варта толькі зразумець, што ты хочаш атрымаць і счапленне, калі мяняць..

ёсць шмат модов, непатрэбныя больш, што пачынаюцца ад 400 абароты рухавіка з крокам і гэтак далей.
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Проста каб зразумець, як рухацца... прабуксоўка счаплення, у частцы зносу, залежыць толькі ад таго, як будзе зроблена карта "абмежавальнік" ці таксама залежыць ад іншых карт? Калі ок, калі будзе?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Праслізгванне залежыць больш, чым ад механічнага зносу, на карце пара (педаль), а не абмежавальнік, які, калі не патрабуецца IQ топ-абмежавальніка, а не ўплыў якіх-небудзь параметраў, але не перашкаджае павелічэнню аб'ёму павелічэнне на любыя іншыя змены, без або падправіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Праслізгванне залежыць больш, чым ад механічнага зносу, на карце пара (педаль), а не абмежавальнік, які, калі не патрабуецца IQ топ-абмежавальніка, а не ўплыў якіх-небудзь параметраў, але не перашкаджае павелічэнню аб'ёму павелічэнне на любыя іншыя змены, без або падправіць.
    Ок, дзякуй за прамой

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я замест гэтага я манро, які адказаў на стар 4 паведамленне #38..

з трохі вывучэнне, логіку і цярпенне да сістэм, варта толькі зразумець, што ты хочаш атрымаць і счапленне, калі мяняць..

ёсць шмат модов, непатрэбныя больш, што пачынаюцца ад 400 абароты рухавіка з крокам і гэтак далей.
    Citazione Першапачаткова Напісаў maxgen Visualizza Messaggio
    Проста каб зразумець, як рухацца... прабуксоўка счаплення, у частцы зносу, залежыць толькі ад таго, як будзе зроблена карта "абмежавальнік" ці таксама залежыць ад іншых карт? Калі ок, калі будзе?
    Ты маеш рацыю па-свойму..

калі ў вас ёсць праблемы на машыне, таму што не сістэмы замест таго, каб хадзіць у я вярнуся, што ты марнуеш час?

і вядома, што ўжо ў стандартнай камплектацыі маюць праблемы са счапленнем і г. д., а як зрабіць карту на рухавік шпіндзеля..

вобласці з файлам..
    вывучэнне, логіку і цярпенне такім чынам, мы ўжо можам адкінуць?

адкрыйце файл і абярыце мод, першае, што знаходзіцеся "пара запыт бла-бла-бла" будзе што-то, што не ідзе?
    магчыма, што пачынаючы з modart ўжо 400RPM з крокам 21%?
    Выпраўленне Дызельнага паліва 1C1F86 у ідэале з крокам перабольшаныя, турба, колькі ад 150 ідэальна падыходзіць на гэтую карту
    1CBA82 надвор'е ў
    1CBCF8 надвор'е ў ВР і сістэма лім з палітыкай 410RPM?
    1CE5B0 сістэма лім. з палітыкі на 0RPM затым ужо ад 91,54 прыросту?
    "1816,7"ніколі не можа быць правільным той запыт? Маар
    1D061E-1D112C надвор'е ў
    1DC0E0 занадта рана
    1DF642 надвор'е ў карэкцыі, магчыма, пасля таго, як зрабіў круг
    1DFB0A ідэальна
    1E0EE6 занадта рана, я спыніўся на 2500mbar вылічае ты
    1E1370 ідэальна
    1E3164-1E3304 Буй
    1E682A я не думаю, што я павінен сказаць цяпер, што рабіць, няма? я раю табе не ісці далей, 1650
    1E6362 копію, з крокам ад той, што вышэй
    1E682A копію, з крокам ад той, што вышэй
    1E6BC6-1E6D30 галавой, а ад 50-100 больш, чым ціск, патрабаванае раней
    зрабі файл, які вы бачыце іншай меры
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Заб'е, як складана напісаць Варта..
    У двух словах?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Заб'е, як складана напісаць Варта..
    У двух словах?
    Ахаха.. Ты правоў Казіма!
    У рэзюмэ:
    Больш крутоўны момант на нізкіх = больш дызельнага паліва ў нумар = больш напружанне на махавік

Стар. 6 з 9 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •