я зрабіў 2 крок 4.. прабач мяне.. маштаб таксама крок за вр карт![]()
я зрабіў 2 крок 4.. прабач мяне.. маштаб таксама крок за вр карт![]()
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
дзякуй за парады.
Я хачу, каб зрабіць яго быць ўдзельнікам чаго, але проста каб зразумець, ці варта мне давяраць або менш, чым тое, што ён кажа на вэб-сайце. Адцягваючыся на тых, хто мае цярпенне, каб даць рэкамендацыі, якія, безумоўна, з'яўляюцца добрасумленнымі і канструктыўныя. Аднак, на жаль, ёсць занадта шмат супярэчлівых меркаванняў і нявопытных людзей ідзе, відавочна, у замяшанне.
На прыкладаемай карце быў набыты...паўтараю "ВАДЫ" !!Вядома, я ніколі не скажу, хто гэта зрабіў, чым для карыстальніка, і я не хвалюе, што іншыя могуць скапіяваць бясплатна, так дух форуме, каб дапамагаць адзін аднаму, праўда?... нават калі гэта не заўсёды так!!!
Праблема ў тым, што гэтая карта мне была ўжо разарваная даўно. Чытаю на ўсіх форумах , я ніколі не бачыў, што хто-тое скажа : "гэтая карта добра" і гэта ставіцца не толькі да карце, ад мяне прыкладаецца, але для ўсіх карт, што людзі ўкласці ў надзеі атрымаць канструктыўныя прапановы. Затым выскачыў трус з цыліндру, і кажа ў пакой :"калі вы хочаце карту, выдатна , дзе машына ідзе выдатна, і ў бяспецы , я магу зрабіць гэта сам, але за дадатковую плату"
Аб дакладна прыкладзеную карту і "ПЛАЦІЦЬ", калі я вырашыў defappare аўтамабіль фізічна з прамой трубой і ў электронным выглядзе , хлопец, які супрацоўнічае з аўтасалонам альфа , мела добры цярпення, каб адключыць рэгенерацыю і зрабіць некалькі рысак на карце.
Потым я прыйшоў да бягучай карты, безумоўна, няправільна, але некаторыя сказалі, што гэта не так ужо і дрэнны, іншыя, што гэта смецце.
Я хацеў бы ведаць, хто мае рацыю або не мае рацыю, але я думаю, гэта будзе немагчыма.
Я кідаю выклік любому, каб размясціць карту "АПЛОЧАНЫ" і кінуць выклік усім картографы апублікаваць БЯСПЛАТНА
так, тое будзе разарваная на кавалкі незалежна.
выбачайце, сып, аднак існуе занадта шмат блытаніны
Скарыся, што любую працу рабі ўбачыць нават з канструктара bosch наўпрост, заўсёды будуць мець каментары, каб зрабіць,..
калі з-за зайздрасці, што для розных кропак гледжання.. кожны ў рэшце рэшт змяняе ecu почырк, як думаеце, запрацуюць лагічна/нелагічна крокам.
Водгук мой, вядома, і тут хто-тое скажа: АЛЕ ШТО** * ЦІ ты КАЖАШ?!?!!?
Гэта карта soft.. павялічана, але не змянілі многія вр iq, што ён спыняецца ў 75mm3 так, каб педаль не выконвае запыт, агульную карту пераўтварэнні нм/iq.
Ты павінен ведаць, што карты маюць два тыпу-з гранямі..
Інфармацыя = ўзбірацца па восях запыт iq і ціску і вылічэнні на новыя працы павелічэнне
Падмануў = не маштаб нічога і ілжывае стаўленне inj на час і авансаў
фасетка = карта soft з нічога, што, толькі самай педалі, больш паветра, але нічога разлічаны на павелічэнне, але толькі больш гатовая
Я цаню гэты жэст, каб размясціць карту, што вы хваліце платныя, але, я не ведаю, калі вы заплацілі шмат ці мала, гэта карта soft з трохі ў прадукцыйнасці.
Мой сказаць, што ваш мод быў плод двума рукамі, а затым правяраецца, памыляешся, пачынаючы рэдагаваць мод, не ведаючы, па якім крытэры быў зроблены.
Павер канцэпцыі сказана, хто ледзь больш гады назад, нават не ведала, мяняць колы аўтамабіля. не я механік, я працую ў вобласці.. інфармацыя аб кампутарнай бяспекі, і яны зацікаўленыя, каб гэты спосаб трохі, так што павер...
Кідае ўсё ва ўнітаз і дэталяў з файла крычы, рабі крокі, выказванні і пачынаеце разумець, як і што рабіць, даведаецеся, як вярнуць табліцы, карты на файл excel і супастаўляе рахункі для павелічэнне паміж картамі. ini і паглядзець, што візуальная цябе пашыраецца значна прасцей..
Асабіста я стукнуўся галавой некалькі месяцаў, перш чым зразумець, як яны працуюць, і ёсць тыя, хто цябе можа сказаць, нават калі вы ўсё яшчэ не верыце, што я зрабіў карты ўсё, чым рэдагаваць карты і крывыя, без damos з палітыкі, толькі на аснове дзесятковых значэнняў крывых у залежнасці ад зоны.
Набярыцеся цярпення і займаецца, і вы ўбачыце вялікія вынікі
Я замест гэтага я манро, які адказаў на стар 4 паведамленне #38..
з трохі даследаванні, логіцы і цярплівасьці сістэмы, варта толькі зразумець, што ты хочаш атрымаць і счапленне, калі мяняць..
ёсць шмат модов, непатрэбныя больш, што пачынаюцца ад 400 абароты рухавіка з крокам і гэтак далей.
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Проста каб зразумець, як рухацца... прабуксоўка счаплення, у частцы зносу, залежыць толькі ад таго, як будзе зроблена карта "абмежавальнік" ці таксама залежыць ад іншых карт? Калі ок, калі будзе?
Праслізгванне залежыць больш, чым ад механічнага зносу, на карце пара (педаль), а не абмежавальнік, які, калі не патрабуецца IQ топ-абмежавальніка, а не ўплыў якіх-небудзь параметраў, але не перашкаджае павелічэнню аб'ёму павелічэнне на любыя іншыя змены, без або падправіць.
Ты маеш рацыю па-свойму..
калі ў вас ёсць праблемы на машыне, таму што не сістэмы замест таго, каб хадзіць у я вярнуся, што ты марнуеш час?
і вядома, што ўжо ў стандартнай камплектацыі маюць праблемы са счапленнем і г. д., а як зрабіць карту на рухавік шпіндзеля..
вобласці з файлам..
вывучэнне, логіку і цярпенне такім чынам, мы ўжо можам адкінуць?
адкрыйце файл і абярыце мод, першае, што знаходзіцеся "пара запыт бла-бла-бла" будзе што-то, што не ідзе?
магчыма, што пачынаючы з modart ўжо 400RPM з крокам 21%?
Выпраўленне Дызельнага паліва 1C1F86 у ідэале з крокам перабольшаныя, турба, колькі ад 150 ідэальна падыходзіць на гэтую карту
1CBA82 надвор'е ў
1CBCF8 надвор'е ў ВР і сістэма лім з палітыкай 410RPM?
1CE5B0 сістэма лім. з палітыкі на 0RPM затым ужо ад 91,54 прыросту?
"1816,7"ніколі не можа быць правільным той запыт? Маар
1D061E-1D112C надвор'е ў
1DC0E0 занадта рана
1DF642 надвор'е ў карэкцыі, магчыма, пасля таго, як зрабіў круг
1DFB0A ідэальна
1E0EE6 занадта рана, я спыніўся на 2500mbar вылічае ты
1E1370 ідэальна
1E3164-1E3304 Буй
1E682A я не думаю, што я павінен сказаць цяпер, што рабіць, няма? я раю табе не ісці далей, 1650
1E6362 копію, з крокам ад той, што вышэй
1E682A копію, з крокам ад той, што вышэй
1E6BC6-1E6D30 галавой, а ад 50-100 больш, чым ціск, патрабаванае раней
зрабі файл, які вы бачыце іншай меры
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Заб'е, як складана напісаць Варта..
У двух словах?