Стар. 5 з 10 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 105

Абмеркаванне: Giulietta 2.0 170

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Вядома, ад 2500 да 4500 зніжэнне iq, і прапарцыйна падзення ціску турба stechio.. а абмежавальнікі не з'яўляюцца люстранымі, хоць, што не карты, пастаянны від на жыхарства ў від на маё і можа быць.. я не спецыяліст, але я толькі адлюстроўвалі, як джульета 170cv, што 147 ducati corse і абмежавальнікі 8 не хапала, каб разблакаваць iq
    Я кажу табе, што абмежавальнікі iq тыя ж самыя. У вас ёсць часопісы на чацвёртай перадачы, у якой впрысните больш 90mm3 на высокіх абарачэннях?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    8v або 16v з edc16c39 нічога не мяняе абмежавальнікі iq заўсёды тыя і не існуюць асобныя біты, каб разблакаваць, але я ўсе карты.
    Вы працавалі на гэтай ecu (edc16c39+ cf5), але на які аўтамабіль? Таму, што тое, што абмяжоўвае на 2.0 170, напрыклад на 2.0 140 л. с. не існуе.. З лямбда-1 і turbo stock аднак 100mm3 не трымае іх да 4500 абаротаў, калі добра памятаю, але, магчыма, крыху менш.. у любым выпадку, Мне здаецца, твар на 1150 да 4500 абаротаў з турбонаддувом акцый з 0,1 у больш, і інтэркулер арыгінала, так мы на 93mm3 на гэтых абарачэннях.
    Абмежавальнік, які абмяжоўвае на 170 таксама прысутнічае на edc17c49 і c69 напрыклад. Так што, вы бачыце, што змяняецца ў ****llo механічна паміж 140 і 170 л. с. і (магчыма) знайсці праблему
    У любым выпадку, як вы кажаце, мне здаецца, зразумець, што ў ****llo абсталявання ёсць розніца, што з'яўляецца прычынай гэтай праблемы, каб паменшыць IQ у 4-5-6 перадач. Аднак гэта не азначае, што карты ад змен, калі розныя паміж 140 і 170, можа быць, што на 140 не карты актыўныя і на 170 і, адпаведна, абмяжоўваюць. Я правільна разумею, ці я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    У любым выпадку, як вы кажаце, мне здаецца, зразумець, што ў ****llo абсталявання ёсць розніца, што з'яўляецца прычынай гэтай праблемы, каб паменшыць IQ у 4-5-6 перадач. Аднак гэта не азначае, што карты ад змен, калі розныя паміж 140 і 170, можа быць, што на 140 не карты актыўныя і на 170 і, адпаведна, абмяжоўваюць. Я правільна разумею, ці я памыляюся?
    Вы дакладна на 140 не актыўны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Галоўнае адрозненне механікі паміж 170 і 140cv пражывае ў турбіне gtb1446vz на 140cv і gtb1549 на 170cv... Так ты кажаш, што я павінен шукаць гэта зніжэнне iq на картах турба?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    Галоўнае адрозненне механікі паміж 170 і 140cv пражывае ў турбіне gtb1446vz на 140cv і gtb1549 на 170cv... Так ты кажаш, што я павінен шукаць гэта зніжэнне iq на картах турба?
    Мяняюцца досыць рэчаў, паміж 140 і 170, і цябе не выправіць толькі на тое, што шкоду прадукцыйнасці, акрамя таго.
    У любым выпадку змяняецца нават у галаву паміж двума, я зрабіў некаторыя 140 з turbo 170 і аб'ём паветра паміж двума цалкам відавочны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я мела на ўвазе 120cv 8, а вы, я так разумею, і вы сказалі, рэальнасць фактаў.
    Часопіс NW, я толькі маёй 8, што прыходзіць у крыху больш за 85 да 4500 ад 2500 да 100.
    А абмежавальнікі або няма, гэта дазвол гэтыя цытаты і факты кажуць самі за сябе.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Я мела на ўвазе 120cv 8, а вы, я так разумею, і вы сказалі, рэальнасць фактаў.
    Часопіс NW, я толькі маёй 8, што прыходзіць у крыху больш за 85 да 4500 ад 2500 да 100.
    А абмежавальнікі або няма, гэта дазвол гэтыя цытаты і факты кажуць самі за сябе.
    Абмежавальнікі на ўсіх edc16c39 тое ж самае, толькі, што на 170 ёсць адна рэч, якая абмяжоўвае, што на іншых няма

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Абмежавальнікі на ўсіх edc16c39 тое ж самае, толькі, што на 170 ёсць адна рэч, якая абмяжоўвае, што на іншых няма
    Праблема ў тым, што не знаходзіцца нават damos, каб дапамагчы... То croma ўбачыў і разгледзеў, то 159, але нічога, што....
    На 140 і 170 і цяперашні, так што адзін, нават робячы параўнання не знайсці адрозненні...
    Кожнае рашэнне будзе выключаная....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    Праблема ў тым, што не знаходзіцца нават damos, каб дапамагчы... То croma ўбачыў і разгледзеў, то 159, але нічога, што....
    На 140 і 170 і цяперашні, так што адзін, нават робячы параўнання не знайсці адрозненні...
    Кожнае рашэнне будзе выключаная....
    таксама я зрабіў некалькі тэстаў, спрабуючы адрозненні паміж розныя файлы 159, Giulietta, 140CV і 170CV, але без паспяхова. Такім чынам, карта, якая абмяжоўвае прысутнічае ва ўсіх, але працуе толькі на 170л. с. Становіцца трохі праблема прасочваецца.
    Адзінае адрозненне, што я заўважыў, у розныя часопісы, якія я зрабіў з МНС на сваю джульету, была, што, калі тэмпература ў dpf быў пад 300\400° мне здаецца, што проста менш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    таксама я зрабіў некалькі тэстаў, спрабуючы адрозненні паміж розныя файлы 159, Giulietta, 140CV і 170CV, але без паспяхова. Такім чынам, карта, якая абмяжоўвае прысутнічае ва ўсіх, але працуе толькі на 170л. с. Становіцца трохі праблема прасочваецца.
    Адзінае адрозненне, што я заўважыў, у розныя часопісы, якія я зрабіў з МНС на сваю джульету, была, што, калі тэмпература ў dpf быў пад 300\400° мне здаецца, што проста менш.
    гэтая рэч тэмператур зонда fap ў ìho ўвагу, а я, шчыра кажучы , і не толькі з дапамогай мнс, але прама ў ногі...
    паспрабуйце добрай цягі, а затым дзяліць на 3 перадачы , не больш, што стрэл з пара, тыповая файла .мод

Стар. 5 з 10 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •