Старонка 4 з 11 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 31 па 40 з 105

Абмеркаванне: Giulietta 2.0 170

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Гэтыя крывыя ці пасля карты педаль (без карты, БП і, што damos croma не вяртае апісанне дакладна? ), што я бачыў модом ў файл выбітных трэнераў (адзін з якіх заплаціў за мяне, калі я яшчэ не ведаў, што было на карце), мне пацвердзілі, што не трэба нічога?
    Прабач мяне, калі я не адказаў.. няма шмат падрыхтоўчых закрануць, але не трэба нічога, гэтую карту адразу ж пасля таго, як педаль

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    У гэтых дд спадчынніка дазволу, я павінен паспрабаваць некаторыя змены на лямбду і паспрабую таксама зрабіць, вось лог з карты на авансавыя плацяжы. Аднак, ужо чытаючы розныя карты ясна, што ў раёнах, усталяванымі загадзя ў 28 градусаў не наступіць ніколі :-)
    Параўноўваючы сваю карту з 159 жа рухавік, я бачыў карту, якая ідэнтыфікуе яго як абмежавальнік крутоўнага моманту да кола, працуе ў мінус, але ён актыўны? Ці трэба, каб ABS, VDC... і ў прыемнай кампаніі?
    У friction крутоўны момант вы можаце нават пракласці да 0.. не трэба нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Разблакавалі усе біты, уласцівыя IQ.. - раз як вы кажаце, без выніку.. як Толькі я страціў яго, і я зрабіла тэст з розуму, аўтамабіль ляцеў... Есць абмежавальнікі раскіданыя таксама (я думаю) на карце ў нуль толькі з ВР. Змяніўшы ўсё, што вы разблакаваць і ніякага шкоды.
    Мне шкада, але ты памыляешся..гэта не рашэнне.. пошта часопіса з налітымі 95mm3 да 5000 напрыклад, на пятай перадачы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    звесткі... у час inj ўжо ёсць маштабаванне да 100mm3 , так што нам не трэба, каб падмануць нічога, каб зрабіць...
    і тады я буду проста трымаць 80-85mm3 ў 5 і 6 перадач, і я быў бы ўжо задаволены, на самым высокім...
    на самай справе ў 1а-2а-3а-4а розніцу вы заўважылі па параўнанні з файлам .крычы , але ў 5 і 6 назад арыгінал , пасведчанне аб l' iq, якая рэзка падае...
    Калі вам дастаткова 80-85mm3.. разблакаваць усё, каб 100mm3. Педаль у 500, lim iq 100mm3.. і вы атрымаеце свае 80-85mm3, што вы хочаце, нават з высокіх перадачах (калі лямбда, якая ўстанаўлівае гэта дазваляе).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Асабіста адзіныя рэчы, якія яшчэ не ўдалося вырашыць на маёй джульеты:
    Зрабіць так, што dynamic вы можаце таксама ўвесці больш 110км/ч
    Чытаць далей 98mm3 прыкладна ад дыягназу (у дадатак гэтай iq сыходзіць у мінус ад дыягназу, нават калі ўводзіць што цікава, правяраў час ўпырску, што зша).
    У цяперашні час ён 260cv і 550 з арыгінальная турбіна плюс. З турба арыгінал, я прыйшоў да 230cv каля.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    калі чалавек з ECU інфармацыю сустракаеце чалавека з ECU Падмануў, то з ECU інфармаваная чалавек перамог Сэрджыа Леонэ..
    Крутая гульня.
    Ведаеце, як адрозніць ў натоўпе?
    То з ECU інфармацыі і бампер чысты.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Калі вам дастаткова 80-85mm3.. разблакаваць усё, каб 100mm3. Педаль у 500, lim iq 100mm3.. і вы атрымаеце свае 80-85mm3, што вы хочаце, нават з высокіх перадачах (калі лямбда, якая ўстанаўлівае гэта дазваляе).
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Асабіста адзіныя рэчы, якія яшчэ не ўдалося вырашыць на маёй джульеты:
    Зрабіць так, што dynamic вы можаце таксама ўвесці больш 110км/ч
    Чытаць далей 98mm3 прыкладна ад дыягназу (у дадатак гэтай iq сыходзіць у мінус ад дыягназу, нават калі ўводзіць што цікава, правяраў час ўпырску, што зша).
    У цяперашні час ён 260cv і 550 з арыгінальная турбіна плюс. З турба арыгінал, я прыйшоў да 230cv каля.
    пачакай... джэк .... = джэймс... я ведаю толькі 1 якаў, джульета з 260cv і турбіна ў плюс, і я думаю, што гэта ты ахах
    прыемна бачыць вас тут
    і сапраўды кампліменты за праробленую працу на свой джульета цяпер (і гп у першую чаргу ...)
    сказаў, што гэта ў мяне ўжо ўсё iq разблакавалі , педаль у 500 я ўсталяваў толькі на высокіх абарачэннях, каб счапленне павіслай, як ты ведаеш , але нягледзячы на гэта я не магу туды патрапіць... можа быць, лямбда, вядома , але я не хачу сказаць, што не так...
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    адзінае пытанне, якое ў мяне , пасля panettoni egr, крыху больш наперад , бываюць карты з восямі rpm - iq і ў восях значэнняў, якія, здаецца, % педалі
    у іншых мод, што я бачыў , гэтыя значэння былі дастаўленыя каля 9000 , але не разумею, дзе сувязь...
    таму што ў мае стаяць каля 6500-6000 і врі 2.0 ўпырсквае 77mm3 да 4 тысяч абаротаў у хвіліну...
    можа быць замест таго, абмежавальнікі % педалі? абмяжоўваюць педаль , памяншаючы такім чынам iq? у гэтым выпадку гэтыя значэння павінны быць даведзены да 8192 = 100% педаль , праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Секта лямбда-1 ад 1500 да 4500, і зрабі карту інфармацыя і ты не можаш памыліцца. Калі памер у вас не пазначаны якой-то біт. У цябе ёсць шмат, каб разблакаваць на гэтай ECU, і не толькі класікаў, якія вы выкарыстоўваеце на 8v.
    Правядзіце карту і паглядзець, біты, уласцівыя IQ, што вы па змаўчанні на абмежавальнікі пазнаёміліся. Гэта павінна разблакаваць, безумоўна.
    Я ўжо працуеш на гэтай ECU, а таксама на 147 з той жа праблемай і я вырашыў так..
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    адзінае пытанне, якое ў мяне , пасля panettoni egr, крыху больш наперад , бываюць карты з восямі rpm - iq і ў восях значэнняў, якія, здаецца, % педалі
    у іншых мод, што я бачыў , гэтыя значэння былі дастаўленыя каля 9000 , але не разумею, дзе сувязь...
    таму што ў мае стаяць каля 6500-6000 і врі 2.0 ўпырсквае 77mm3 да 4 тысяч абаротаў у хвіліну...
    можа быць замест таго, абмежавальнікі % педалі? абмяжоўваюць педаль , памяншаючы такім чынам iq? у гэтым выпадку гэтыя значэння павінны быць даведзены да 8192 = 100% педаль , праўда?
    Вы ведаеце, я з Джакама з джульетай і gp (які я яшчэ і тыдзень ўстану на матацыкл з рухавіком full мод і гатовая для 400cv )
    Аднак няма, гэтыя карты не патрэбныя. Я праўда хачу табе дапамагчы, але нам спатрэбілася занадта шмат часу для таго, каб даць рашэнне анлайн мне вельмі шкада

Старонка 4 з 11 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •