Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 56

Абмеркаванне: карэкцыя cechksum з mpps

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372

карэкцыя cechksum з mpps

прывітанне, я бачыў, што для некаторых аўтамабіляў у mpps кажа, што выправіць cks, перш чым пісаць, праграма ж ад сколкава? жа гэта зрабіць, а хто-небудзь ведае, як гэта зрабіць? іншая справа, калі змяняецца файл з titanium, і я драйвер, папраўляе яму наўпрост?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады ў teria, калі mpps кажа, што ен аўтаматычна вылічае sw апрацоўкі не робіць, а калі mpps кажа вам, што не робіць гэта аўтаматычна робіць sw, але толькі з драйверамі сапраўды,у выпадку тытана пры запампоўцы файла, а затым вы загрузіце драйвер, сумяшчальныя аднаго файла ў галоўным вакне ў правым ніжнім куце вы знойдзеце надпіс checksum, а затым у riquadrino нумар, што б сям'я файла, калі існуе лік ck lo вылічае яго, калі знаходзіцеся кропак няма, такім чынам, вы павінны пераканацца ў тым, што робіць праграміст у запісе.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Nn я на кпп ? наадварот?але тое, што gi? я напісаў як я зрабіў?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў andreap Visualizza Messaggio
    Nn я на кпп ? наадварот?але тое, што gi? я напісаў як я зрабіў?
    прабачце, што " у адваротным выпадку,калі mpps кажа, што ен робіць, добра, калі mpps кажа, што не робіць ен таго, хто яго робіць? sw ок?
    калі ўнізе ў правым ніжнім куце выходзіць нумар сям'і азначае, што разлічвае ck ім, калі яны выходзяць з кропак, не разлічвае, вядома, з драйвера ясна?
    я не ведаю, калі я twilled дрэнна, альбо трэба ўважліва перачытаць мае папярэдняе паведамленне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    усе кпп....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    58
    Паведамленні
    89
    для разліку cks з mpps, калі не робіць гэта аўтаматычна, вы павінны зрабіць гэта такім чынам:
    націсніце значок cks і адкрыць файл .mod для загрузкі, праз некалькі секунд зноў адкрываецца дыялогавае акно, у якім вам кажа, каб паказаць, дзе знаходзіцца файл .ori, абярыце файл .ori і cks разлічваецца з праграмы, пасля чаго вы зможаце запісаць файл .mod
    Я спадзяюся, што напісаў, так уключаючы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tuommo89
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    Citazione Першапачаткова Напісаў Жэрар Visualizza Messaggio
    для разліку cks з mpps, калі не робіць гэта аўтаматычна, вы павінны зрабіць гэта такім чынам:
    націсніце значок cks і адкрыць файл .mod для загрузкі, праз некалькі секунд зноў адкрываецца дыялогавае акно, у якім вам кажа, каб паказаць, дзе знаходзіцца файл .ori, абярыце файл .ori і cks разлічваецца з праграмы, пасля чаго вы зможаце запісаць файл .mod
    Я спадзяюся, што напісаў, так уключаючы
    дзякуй за савет =) ...я не разумеў яшчэ, як гэта зрабіць! вельмі, вельмі ясна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tuommo89
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    у мяне пытанне я...... калі ўнутры ecu c'? ужо файл .мод паставіў ад складальнікаў, я, каб паставіць маю карту і разлічыць cks , калі мяне просіць файл .ori я стаўлю тое, чытаў раней з mpps , cio? .mod, і вылічае тое ж самае? ці спатрэбіцца арыгінал для сілы?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    калі mpps кажа вам, у залежнасці ад машыны ck разлічваецца аўтаматычна на запіс не стварыць праблем, напішыце ваш файл, і робіць ўсе, што ен калі кажа, што ск не разлічана на запіс аўтаматычна, пераканайцеся, што ў вас разлічваецца ты з sw апрацоўкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    празрысты

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання