Асабіста адзіныя рэчы, якія яшчэ не ўдалося вырашыць на маёй джульеты:
Зрабіць так, што dynamic вы можаце таксама ўвесці больш 110км/ч
Чытаць далей 98mm3 прыкладна ад дыягназу (у дадатак гэтай iq сыходзіць у мінус ад дыягназу, нават калі ўводзіць што цікава, правяраў час ўпырску, што зша).
У цяперашні час ён 260cv і 550 з арыгінальная турбіна плюс. З турба арыгінал, я прыйшоў да 230cv каля.
пачакай... джэк .... = джэймс... я ведаю толькі 1 якаў, джульета з 260cv і турбіна ў плюс, і я думаю, што гэта ты ахах
прыемна бачыць вас тут
і сапраўды кампліменты за праробленую працу на свой джульета цяпер (і гп у першую чаргу ...)
сказаў, што гэта ў мяне ўжо ўсё iq разблакавалі , педаль у 500 я ўсталяваў толькі на высокіх абарачэннях, каб счапленне павіслай, як ты ведаеш , але нягледзячы на гэта я не магу туды патрапіць... можа быць, лямбда, вядома , але я не хачу сказаць, што не так...
адзінае пытанне, якое ў мяне , пасля panettoni egr, крыху больш наперад , бываюць карты з восямі rpm - iq і ў восях значэнняў, якія, здаецца, % педалі
у іншых мод, што я бачыў , гэтыя значэння былі дастаўленыя каля 9000 , але не разумею, дзе сувязь...
таму што ў мае стаяць каля 6500-6000 і врі 2.0 ўпырсквае 77mm3 да 4 тысяч абаротаў у хвіліну...
можа быць замест таго, абмежавальнікі % педалі? абмяжоўваюць педаль , памяншаючы такім чынам iq? у гэтым выпадку гэтыя значэння павінны быць даведзены да 8192 = 100% педаль , праўда?
Вы ведаеце, я з Джакама з джульетай і gp (які я яшчэ і тыдзень ўстану на матацыкл з рухавіком full мод і гатовая для 400cv)
Аднак няма, гэтыя карты не патрэбныя. Я праўда хачу табе дапамагчы, але нам спатрэбілася занадта шмат часу для таго, каб даць рашэнне анлайн мне вельмі шкада![]()
Секта лямбда-1 ад 1500 да 4500, і зрабі карту інфармацыя і ты не можаш памыліцца. Калі памер у вас не пазначаны якой-то біт. У цябе ёсць шмат, каб разблакаваць на гэтай ECU, і не толькі класікаў, якія вы выкарыстоўваеце на 8v.
Правядзіце карту і паглядзець, біты, уласцівыя IQ, што вы па змаўчанні на абмежавальнікі пазнаёміліся. Гэта павінна разблакаваць, безумоўна.
Я ўжо працуеш на гэтай ECU, а таксама на 147 з той жа праблемай і я вырашыў так..
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
8v або 16v з edc16c39 нічога не мяняе абмежавальнікі iq заўсёды тыя і не існуюць асобныя біты, каб разблакаваць, але я ўсе карты.
Вы працавалі на гэтай ecu (edc16c39+ cf5), але на які аўтамабіль? Таму, што тое, што абмяжоўвае на 2.0 170, напрыклад на 2.0 140 л. с. не існуе.. З лямбда-1 і turbo stock аднак 100mm3 не трымае іх да 4500 абаротаў, калі добра памятаю, але, магчыма, крыху менш.. у любым выпадку, Мне здаецца, твар на 1150 да 4500 абаротаў з турбонаддувом акцый з 0,1 у больш, і інтэркулер арыгінала, так мы на 93mm3 на гэтых абарачэннях.
Абмежавальнік, які абмяжоўвае на 170 таксама прысутнічае на edc17c49 і c69 напрыклад. Так што, вы бачыце, што змяняецца ў ****llo механічна паміж 140 і 170 л. с. і (магчыма) знайсці праблему![]()
Вядома, ад 2500 да 4500 зніжэнне iq, і прапарцыйна падзення ціску турба stechio.. а абмежавальнікі не з'яўляюцца люстранымі, хоць, што не карты, пастаянны від на жыхарства ў від на маё і можа быць.. я не спецыяліст, але я толькі адлюстроўвалі, як джульета 170cv, што 147 ducati corse і абмежавальнікі 8 не хапала, каб разблакаваць iq
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !