Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119

выключэнне egr на opel corsa 1.3 69cv

Прывітанне ўсім, я павінен выдаліць індыкатар mil, што гарыць на opel corsa 1.3 69cv рухавік Z13DT пасля закрыцця з фланцем праход egr.

я прачытаў і захаваў файл з эбу, але ў мяне склалася ўражанне, што прылада ці праграма не правільна чытаць.
    я прыкладаю файл спытаць ці можа ён быць рэальна адлюстраванне з, якой працуе аўтамабіль.
    Я ў гэтым сумняваюся, таму што глядзець у 2D (16-бітны motorola), доўгая першая частка з плоскай лініі ў дзесятковы значэнне 6535 ад пачатку да адрасы 060006, не бачу ні ў адным з файлаў або модов opel, з якой я параўнаў карту.

калі, па-вашаму, карце правільна прашу вас даць савет на значэнне або значэння, якія патрабуецца змяніць, каб выключыць egr і/або не мець кантрольная лямпа MIL гарыць на панэлі.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    89
    ты зрабіў дыягностыку ,якія памылкі дае ? электрычная частка клапан egr працуе, ці гэта з ладу ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    дыягназ мне толькі памылкі, звязаныя з рэцыркуляцыі выхлапных газаў.
    фланец ў гэтым аўто паставіў амаль год таму, і мне здаецца, што з доказаў, пабеглі электрычнай часткі.
    была заблакаваная x брудны.
    што вы думаеце аб карце? з'яўляецца даверанай?
    (у мяне толькі 5 хвілін, каб зрабіць чытанне)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    дыягназ мне толькі памылкі, звязаныя з рэцыркуляцыі выхлапных газаў.
    фланец ў гэтым аўто паставіў амаль год таму, і мне здаецца, што з доказаў, пабеглі электрычнай часткі.
    была заблакаваная x брудны.
    што вы думаеце аб карце? з'яўляецца даверанай?
    (у мяне толькі 5 хвілін, каб зрабіць чытанне)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149
    Я не магу адкрыць гэты файл....з дапамогай якога інструмента ты яе чытаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    nada, я таксама не магу адкрыць файл

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Прывітанне, у наступны раз, надасце хвіліну, каб напісаць, што праграміст вы выкарыстоўвалі

Файл мае правільны Велічыня для чытання ў паслядоўны Частковы 448KB, і, аказваецца, 100% ОК

EGR па адрасе 061EEE, каб давесці да 47506,0000
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    я прачытаў яе з Kess, я перапосціў.
    замест маланкі ён прызначаны з пашырэннем .rar так, якая характарызуецца як дапушчальнае пашырэнне для загрузкі, але файл не сціскаецца.
    выдаляйце пашырэнне .rar пасля запампоўкі
    файл, як я яго выратаваў на маім пк не мае ніякага пашырэння.
    з ecm я адкрываю без праблем, нават без пашырэння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Makx Visualizza Messaggio
    я прачытаў яе з Kess, я перапосціў.
    замест маланкі ён прызначаны з пашырэннем .rar так, якая характарызуецца як дапушчальнае пашырэнне для загрузкі, але файл не сціскаецца.
    выдаляйце пашырэнне .rar пасля запампоўкі
    файл, як я яго выратаваў на маім пк не мае ніякага пашырэння.
    з ecm я адкрываю без праблем, нават без пашырэння.
    Не бачу, дзе праблема???

за выключэннем таго, што вы не загрузілі файл у Банк дадзеных Файлаў Крычы, і яна назвала, што толькі ты яго можаш вярнуць праз пару тыдняў??

Што б Копію cico_opel_z13dt????

Kess, Серыйны OPEL CORSA 1,3 CDTI 16V 70CV MJD6 1413X586 01245JO01D Абмен? - КРЫЧЫ? МОД? драйвер C13_79D6 вось як гэта прызначэнне файла
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Дзякуй 1000 Cinqueturbo, я яшчэ не прачытаў ваш пост, і я адказваў на яго і riox, што яны казалі, не атрымалася адкрыць файл.

я памяняў як ты сказаў " EGR ў адрас 061EEE, каб давесці да 47506,0000 " .
    я зрабіў гэта з дапамогай дысплея motorola 16 біт, тое, што я казаў у першым допісе. добра, што я выкарыстаць гэта?

цяпер месца файла .мод толькі змяняе значэнне для egr off, у параўнанні з тым, што я чытаў ад эбу.

я прашу прабачэння за нявопытнасць, і я паспрабую назваць файл у правільны шлях.
    z13dt код рухавіка, драйвер вы не выкарыстоўвалі (я не змог выбраць паміж 4 і г. д., што я прапаноўваў).

Прашу цябе, акрамя пацверджання, што файл быў правільна прачытаў.

дадаю файл, які я знайшоў на кампакт-дыску базу дадзеных. гэта тое, што ён паставіў мяне ў замяшанне, убачыўшы ўсё накшталт ў Інфа да таго, каб мяне чыталі, але цалкам адрозніваецца ў першую частку карты. Тое, што ад мяне ложак мае доўгую першую частку з плоскай лініі ў дзесятковы значэнне 6535 ад пачатку да адрасы 060006

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •