хлопцы, у мяне рэно сценик 1.9 дызель з fap, якая літаральна згарэла прама там, дзе c 'і' fap гарыць шлангі датчыка дыферэнцыяльнага
я думаў, заткнутый я зняў, але гэта чысты, што можа быць поспех?
хлопцы, у мяне рэно сценик 1.9 дызель з fap, якая літаральна згарэла прама там, дзе c 'і' fap гарыць шлангі датчыка дыферэнцыяльнага
я думаў, заткнутый я зняў, але гэта чысты, што можа быць поспех?
Калі яны робяць так, і пастаянна забітыя
як ты можаш казаць, што гэта агідна , як вы спрабавалі.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Таму што звычайна, калі мы приляжем з кампрэсарам ідзе дым мяне тры ў гэтым нічога не цячэ, і паветра праходзіць ад аднаго боку да іншай
Гэта не правільны спосаб паспрабаваць , нармальна, што калі дуешь паветра праходзіць, у адваротным выпадку ён не пачаў бы свой аўтамабіль , ды прыбяры ты прывітанне
устаў было відавочна, як рашэнне, няма ніякіх сумненняў у памяці, я таксама лічу, памылка p242b датчык тэмпературы 3 стойкі 1, што адносіцца, у прыватнасці, да зонду, які знаходзіцца ў фап?
дакладна !!гэта зонд, калі не выдаліць, і ўсё прайшло
у мяне быў прынцып супрацьпажарнымі ўласцівасцямі, таму што, будучы fap забітыя, прывяло да таго, што тэмпература стояков ў непрапарцыйна (што ўжо адбылося) і, як ты ўжо сказаў, калі быў забіты на 100%, нават не ставіў машыну на самай справе і гэта не першы раз, што мы вымушаныя дэмантаваць каналізацыю, каб прывесці ў рух аўтамабіль, і адвезці ў майстэрню,што тычыцца праблемы зонд, нават калі выдаліць fap ў электронным выглядзе і фізічна трэба замяніць, у адваротным выпадку файл defap не спрацуе ў доўг і адправяцца ў любым выпадку вырабіць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]