Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі 31-36 36 -

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    Узяць певень v54, і праблем не будзе перайсці спакойна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    вы ідзяце на 54 але паспрабуйце не прымаць шинуазри

НАВІЧОК L'avatar di Mystral
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    17
    Вакол я бачыў нават kessv2 конка-люкс 2.22. Наколькі я памятаю, v2.22 павінен таксама ўключаць у сябе блок кіравання delphi dcm6.1.

У любым выпадку, што гэта kessv22 або Galletto v54, што вы мне параілі, дзе параіце купіць?

Калі правілы гэтага не дазваляюць, вы можаце таксама рэагаваць у pvt.

Загадзя дзякую.

Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    17
    Прабачце, але я заўважыў некалькі аб'яў у якіх прадаюць V54, і, шчыра кажучы, у спісе блокаў кіравання, якія могуць чытаць і пісаць, не бачу ў delphi dcm6.1.
    Як я магу зразумець, калі я не бяру смеццевае вядро ў гэтым сэнсе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Citazione Першапачаткова Напісаў Mystral Visualizza Messaggio
    Прабачце, але я заўважыў некалькі аб'яў у якіх прадаюць V54, і, шчыра кажучы, у спісе блокаў кіравання, якія могуць чытаць і пісаць, не бачу ў delphi dcm6.1.
    Як я магу зразумець, калі я не бяру смеццевае вядро ў гэтым сэнсе?
    Прывітанне Mystral программатор fgtech V54 калі ўзяць еўрапейскую версію з якасць кампанентаў і перайсці спакойна, відавочна, звонку кузава, здаецца, усе роўныя, але гэта не сукенка, што робіць манах, то ёсць і ўнутры, што мае значэнне кампанентаў тыпу транзістары кандэнсатары рэле працэсар тып зваркі выкарыстоўваецца падчас зборкі і г. д. і г. д..............Я з маім я ніколі не было ніякіх праблем любога роду на сённяшні дзень працы спакойна ў бд, bdm boot mode tricore jtag, відавочна, спрабуе быць заўсёды уважлівым разборцы і адкрыць эбу і пасля розныя інструкцыі, спасылкі, эфекты, якія знаходзіліся ў той жа праграмнае забеспячэнне і, нават яшчэ вы хочаце, калі там прысутнічае нейкі блок кіравання, дадаўшы, тая бясконцая запал суправаджаецца гэтак жа бясконцае цярпенне...... Таму, калі вы хочаце выдаткаваць на патрэбнае, без перабольшання, і пачаць працаваць, атрымаць добрую fgtech V54 ЕС. Тое, што я кажу, гэта савет, заснаваны на маім вопыце было з дапамогай гэтага інструмента.

Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Прывітанне Mystral программатор fgtech V54 калі ўзяць еўрапейскую версію з якасць кампанентаў і перайсці спакойна, відавочна, звонку кузава, здаецца, усе роўныя, але гэта не сукенка, што робіць манах, то ёсць і ўнутры, што мае значэнне кампанентаў тыпу транзістары кандэнсатары рэле працэсар тып зваркі выкарыстоўваецца падчас зборкі і г. д. і г. д..............Я з маім я ніколі не было ніякіх праблем любога роду на сённяшні дзень працы спакойна ў бд, bdm boot mode tricore jtag, відавочна, спрабуе быць заўсёды уважлівым разборцы і адкрыць эбу і пасля розныя інструкцыі, спасылкі, эфекты, якія знаходзіліся ў той жа праграмнае забеспячэнне і, нават яшчэ вы хочаце, калі там прысутнічае нейкі блок кіравання, дадаўшы, тая бясконцая запал суправаджаецца гэтак жа бясконцае цярпенне...... Таму, калі вы хочаце выдаткаваць на патрэбнае, без перабольшання, і пачаць працаваць, атрымаць добрую fgtech V54 ЕС. Тое, што я кажу, гэта савет, заснаваны на маім вопыце было з дапамогай гэтага інструмента.
    Дзякуй за вычарпальны адказ.
    Асноўнай праблемай, аднак, з'яўляецца адсутнасць пратаколу, на маёй машыне, прычына, па якой я мог бы таксама выбраць, каб v54, што вы мне параіце, калі пратакол быў даступны.
    У маім выпадку гэта Delphi dcm6.1, усталяваны на Ford Mondeo 2.0 tdci 150cv 2015 года.
    Ад таго, што я чытаў з усіх пеўнік, што я бачыў у продажы, здаецца, што яны ў курсе пратаколаў 2013 года.
    Таму, нават калі я купляю тое, што ты мне парады не магу выкарыстоўваць на маёй машыне.

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •