Стар. 15 з 18 PrimaПерад ... 51314151617 ... АпошняеUltima
Вынікі з 141 па 150 з 178
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Што-то не так...калі ўжыць гэтую формулу для таго, каб знайсці час, каб ціск 780 бар пазнаёміцца ў табліцы, то для 800-бар,вынікам з'яўляецца значэнне бліжэйшага па часе з 600 бар(г. зн. l адзін момант, выкарыстаны ў interporlazione ), што ў 800 ад якога адрозніваецца толькі 20 бар...у паветраны шар цяпер

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    я бачу, як mod, так што паведаміў giulietta 2.0, 170л. з... і, як звычайна, у мяне парэзы дызельнага паліва ў 5 і 6 руху з наступным вяртаннем да арыгінальным выкананнем у гэтых перадачах... а ад 1а да 4а, вы адчуваеце розніцу паміж мод і врі...
    цяпер я confrato мой файл з гэтым тут , дзе вы прачыталі, 90mm3 дыягназ, прыкладна , і абмежавальнікі iq я ўжо ўсё разблакавалі і г. д., адзіныя карты, не чапайце гэтыя два, у восі мы маем абароты рухавіка - iq , і як значэння, здаецца, % педаль , каб убачыць, што яны былі модом, як абмежавальнікі iq , на самай справе былі крывыя са значэннем 9000 (педаль на 100% спыняецца, а значэнне 8192...)
    акрамя таго, што ты прынёс абмежавальнікі iq у 1000 ? калі яны ўжо да 500 і нічога не абмяжоўвае? ці гэта значэнне 1000 = 100mm3, а затым 500= 50mm3 , але я не думаю, улічваючы, што на складзе ў 2.0 ўводзіць ўжо 77mm3 да 4 тысяч абаротаў і 100% педаль.... увогуле я крыху заблытаўся , калі вы хочаце, я магу прыкласці мой мод і ў

1C82AC

1C84F0

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    я бачу, як mod, так што паведаміў giulietta 2.0, 170л. з... і, як звычайна, у мяне парэзы дызельнага паліва ў 5 і 6 руху з наступным вяртаннем да арыгінальным выкананнем у гэтых перадачах... а ад 1а да 4а, вы адчуваеце розніцу паміж мод і врі...
    цяпер я confrato мой файл з гэтым тут , дзе вы прачыталі, 90mm3 дыягназ, прыкладна , і абмежавальнікі iq я ўжо ўсё разблакавалі і г. д., адзіныя карты, не чапайце гэтыя два, у восі мы маем абароты рухавіка - iq , і як значэння, здаецца, % педаль , каб убачыць, што яны былі модом, як абмежавальнікі iq , на самай справе былі крывыя са значэннем 9000 (педаль на 100% спыняецца, а значэнне 8192...)
    акрамя таго, што ты прынёс абмежавальнікі iq у 1000 ? калі яны ўжо да 500 і нічога не абмяжоўвае? ці гэта значэнне 1000 = 100mm3, а затым 500= 50mm3 , але я не думаю, улічваючы, што на складзе ў 2.0 ўводзіць ўжо 77mm3 да 4 тысяч абаротаў і 100% педаль.... увогуле я крыху заблытаўся , калі вы хочаце, я магу прыкласці мой мод і ў

1C82AC

1C84F0
    Табе не здаецца, што Тэма няправільна, каб гаварыць аб Джульеце?
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Што-то не так...калі ўжыць гэтую формулу для таго, каб знайсці час, каб ціск 780 бар пазнаёміцца ў табліцы, то для 800-бар,вынікам з'яўляецца значэнне бліжэйшага па часе з 600 бар(г. зн. l адзін момант, выкарыстаны ў interporlazione ), што ў 800 ад якога адрозніваецца толькі 20 бар...у паветраны шар цяпер
    Спачатку неабходна разлічыць каэфіцыент пераўтварэння на rpm, а потым выкарыстоўваеш яго для таго, каб разлічыць авансавыя плацяжы на ціск..
    Праглядзіце ўсе правільна, пачынаючы з нуля і віншаванні за упартасць Язэпа.
    Ты амаль!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Табе не здаецца, што Тэма няправільна, каб гаварыць аб Джульеце?
    на самай справе я не кажу пра джульеце , адрас, карта з'яўляецца спасылкай на файл delta 1.6 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі і ёсць тыя змены , аналізуючы восі і значэння , не разумею, для чаго яны патрэбныя - спасылкі...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Адзін, перачытай, што ты напісаў вышэй, і я пералічыў.
    А полымя ў бакі.. у мяне Няма ПК пад рукой.. Калі вы мне растлумачце лепш, або прыкладзеце IMG стараюся асвятлення. Да таго часу, пакуль не пачынаюць і г. Д. на android будзе трызненнем дапамагчы па тэлефоне

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    8192 на edc16 знаходзіцца на лямбда, што педаль, то, безумоўна, гэта адзін з двух.
    Павялічыць больш чым на значэнне 8192 не прыводзіць ні да чаго, вядома..
    Спадзяюся, вы зразумелі, што інтэрнэт як карту..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Адзін, перачытай, што ты напісаў вышэй, і я пералічыў.
    А полымя ў бакі.. у мяне Няма ПК пад рукой.. Калі вы мне растлумачце лепш, або прыкладзеце IMG стараюся асвятлення. Да таго часу, пакуль не пачынаюць і г. Д. на android будзе трызненнем дапамагчы па тэлефоне
    8192 на edc16 знаходзіцца на лямбда, што педаль, то, безумоўна, гэта адзін з двух.
    Павялічыць больш чым на значэнне 8192 не прыводзіць ні да чаго, вядома..
    Спадзяюся, вы зразумелі, што інтэрнэт як карту..
    полымя , проста я спытаў, што трэба гэтую карту ў файл delta з указаннем адрасы , і калі не было ясна, ці не маглі б вы размясціць мой файл, каб зразумець, на якія адрасы, я казаў пра карты, вось і ўсё
    тут прадстаўлены карты, на якія я спасылаюся ў файл дэльта тут паказвалі
    я не лямбда, вядома , і каштоўнасці даводзяцца да 9000 я не разумею, чаму
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    полымя , проста я спытаў, што трэба гэтую карту ў файл delta з указаннем адрасы , і калі не было ясна, ці не маглі б вы размясціць мой файл, каб зразумець, на якія адрасы, я казаў пра карты, вось і ўсё
    тут прадстаўлены карты, на якія я спасылаюся ў файл дэльта тут паказвалі
    я не лямбда, вядома , і каштоўнасці даводзяцца да 9000 я не разумею, чаму
    На выгляд здаецца, карта абмежаванне ціскам на вось z і iq, але ўмовы гэтай карты мне невядомыя..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Tranky што значыць каэфіцыент пераўтварэння на rpm? Я не разумею, што вы маеце абаротаў у ясны.цяпер не на пк, сёння ўвечары пагляджу яшчэ раз трохі ўсе разлікі

Стар. 15 з 18 PrimaПерад ... 51314151617 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •