Стар. 14 з 18 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima
Вынікі з 131 па 140 з 178
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, я тут як раз улічваючы, што я павялічыў ціск ў рампы на iq без скараціць час... мне было цікава, як зрабіць гэта змяненне, і па якой разлік...памятаю, я чытаў, што пры падваенні ціску ў рампы не адпавядае падваенне iq ўводзяць затым выкарыстоўваць адзін і той жа працэнт ад Павелічэння ціску і памяншэння часу, гэта не правільна..***** і я павінен рухацца? Існуе які-то разлік, хоць бы прыблізны?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Язэп, калі павялічыць ціск у рампы, не рабі іншае, што ўплывае на iq на час, а разлікі ў % прыросту ў залежнасці ад iq.. адзінае, што трэба змяніць, змяніўшы ціск ў рампы, з'яўляюцца авансавыя плацяжы, якія трэба пералічыць.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    відавочна, што з ціскам ў рампы, вам трэба ўсталяваць новую карту курыш.. астатняе не лічу, што ты павінен рабіць нічога іншага!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй tranky толькі ўчора вечарам я пачынаю пералічваць авансы, аднак, я затрымаўся, таму што не маючы на карце часу ўсё ж ціск ад мяне выкарыстоўваеце, вы павінны спачатку знайсці час для пэўнага ціску і ад іх пералічыць працягласць і, адпаведна, авансавыя плацяжы... для таго каб зрабіць гэта, я павінен выкарыстоўваць інтэрпаляцыю на exel?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Excel? Калі тып h неабходна ведаць час, за 1300 Бар і ў карту час у мяне ёсць час для 1200...бачу тое, што для прыклады да 4000 аб / мін l ўпырску заканчваецца ў 10° пасля вмт, затым ўводзяць 20 мм3 больш, скончу значна далей, і я паліць,...але і ад таго, колькі абаротаў, то я магу даць які-то можа загадзя ў дадатак да пералічыць тых, для 90? Яшчэ раз дзякуй за дапамогу

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Вы Правільна.. калі ты да вылічэнні ціску, і ад іх пачатку, як разлічыць авансавыя плацяжы, безумоўна, лепш.. адзін раз, што вы робіце ў excel цябе назад лёгка зрабіць нават без...
    я, па крайняй меры, так я пачаў і як-небудзь я вярнуся на excel, але навучыцца рабіць гэта без праз некаторы час..
    Разлікі зрабіць, я мяркую, ты ведаеш.. мы ўжо абмяркоўвалі ў тэме "вызначэнне карт у ecm"..
    Дайце мне ведаць вынікі, і даруй, калі я мала актыўны, але я змяніў працадаўцы, і часу ўсё менш і менш, каб палегчыць ecu

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Вядома Варта я павінен толькі бясконца дзякаваць за дапамогу, якую вы мне далі, і які працягвае даваць.поспехі для новага працадаўцы!беражы сябе!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Вядома Варта я павінен толькі бясконца дзякаваць за дапамогу, якую вы мне далі, і які працягвае даваць.поспехі для новага працадаўцы!беражы сябе!
    Не трэба дзякаваць мяне, нічога, мы тут для параўнання (па крайняй меры, да тых часоў, пакуль мне не забараняюць :d ) для астатніх я спадзяюся, што ты ў ясным інфармацыю, набытыя і я скажу табе сее-што..
    Калі вы можаце, у тэрміны, дазволу ад працоўнай жыцця/сямейны, спампаваць якой-то файл edc16c39 розных аўтамабіляў і паспрабуйце зрабіць які-то мод.
    Вы ўбачыце, што кожны эбу мае розныя параметры, нягледзячы на тое ж subfamiglia.. я правяраў нядаўна на гэтых ecu, і на 147 150cv я выйшаў з розуму, каб прывесці ў 120mm3 але ў рэшце рэшт.. I WIN !
    Добрае працяг, і памятай, што калі трэба, я тут

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я рады, што ты ў сваіх намерах,я лічу, што не трэба ніколі не здавацца і мэтаў заўсёды дасягаць!добрае працяг, з табой і sammai што-то трэба, яны ў наяўнасці!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Tranky але формула для інтэрпаляцыі значэнні часу на prex rail, гэта адна і тая ж? Прыклад: з ціскам 1600 бар і iq 90 мм3 мне трэба з табліцы 1105 зша.я ведаю таксама, што такім жа iq да 1800 бар неабходнасць 1024 us Мне трэба ведаць, новае час, каб ціск у рампы, выдатак у 1650 так раблю: 1.024+(1.105−1.024)×(1.650−1.600)÷(1.800−1.600)= 1044,25 зша
    Дакладная такая формула? Маюць прыблізныя значэння, праўда?

Стар. 14 з 18 PrimaПерад ... 41213141516 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •