Але.добры Клаўдыё больш не паказвалі, як ён.выпраўленая праблема
Але.добры Клаўдыё больш не паказвалі, як ён.выпраўленая праблема
няма, можа быць, і заняты працай.
я зацікаўлены, я таксама зразумець, як ён вырашаецца, і я спадзяюся, не ухіляючы dtc.
будзе як рэклама, якая кажа " табе падабаецца выйграваць лёгка??".
акрамя таго, вы не даведаецеся нічога, таму што гэта не вырашыць праблему, але і проста адкладаецца.
прывітанне, то праблема была на газ , я хацеў ачысціць dtc, але, на жаль, на гэты ecu не можаце л я абурацца ад таго, хто ён ёсць газ, х каліброўкі. дзякуй усім
на simos 9.1, вы не можаце гэта ліквідаваць !
той факт, што нам не ўдалося, не сказаў, што вы не можаце зрабіць.
у гэтым эбу ўсе ў 29F400, ідзе здыму і здачы на праграміста сур'ёзна.
калі прааналізаваць мікра-кантролер noteriai, што ўнутры няма ніякай ўспышкі, але толькі ў аператыўнай памяці 3kbyte і rom, з 32 што трэба, каб кіраваць перапыненнямі працэсара.
прабачце, але што гэта эбу рухавіка або іншай электронікі, і заўсёды, і гэта і мой хлеб надзённы.
datasheet мікра-кантролер можа выветрыцца.
http://www.infineon*****/dgdl/Нарэшце-то...12b41e5afd3295
для гэтага тыпу флэш і неабходна адключыць, таму што чытаць не проста класічны kies або пеўнік, патрабуецца праграміст паказвае, што ён ведае, за якой indirzzo, пачынаючы і які фінал для поўнага чытання.
праграмісты, якія працуюць у паслядоўны, або ў bdm не часта ўдаецца, таму што варыянтаў шмат кампанентаў і як мы ўсе ведаем, калі чытанне не правільны і казіно і бяспечна.
Я хацеў бы нагадаць, што многія з вас ведаюць, і, што выманне з карты, калі справа даходзіць да флэш або e2p з дапамогай K-line, ён заўсёды пераходзіць ад мікра-кантролер калі-небудзь прамых уваходаў.