Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Прывітанне ўсім!!!!

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    4

Прывітанне ўсім!!!!

Прывітанне ўсім, хлопцы,

мяне клічуць Аляксандр, мне 22 гады, я інжынер праграмнага забеспячэння аўтаматызацыі і аматар электронікі і рухавікоў у цэлым.
    У апошні час я быў зацікаўлены ў свеце ecu, і я зарэгістраваўся, каб мець магчымасць прачытаць і даведацца што-то.

Я спадзяюся, што мне добра тут, з вамі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Прывітанне і Дабро запрашаем на РСТ.. у цябе ёсць імя, sw, па якім вы супрацоўнічалі, што характэрна?
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    4
    Няўжо не зразумела, што я маю справу з праграмным забеспячэннем PLC,CD,SCADA і HMI, так што праграмаванне першага ****llo.
    У любым выпадку працую ў невялікай фірме, вядомай у ****llo сусветнай у галіны, мы займаемся аўтаматызацыяй у розных галінах тэхнікі, напрыклад, у хімічнай прамысловасці,сталеліцейнай,нафтахімічнай але ёсць dimestichiamo ва ўсім.
    Для таго, каб зрабіць, напрыклад, у мінулым годзе я быў на перазапуск даменнай печы вядомы сталеліцейны завод на поўдні італіі, якой я не магу зрабіць імя, але, што вы ўсё ведаеце.
    Або для таго, каб зрабіць яшчэ адзін, мы распрацавалі цэлых 3 Wind Tunnel (не галерэя прадаю, але тунэль прадаю, тыя, якія выкарыстоўваюцца base jumper для трэніровак) , адзін у Дубаі, адзін у Бостане і іншай партатыўнай
    У дадзены момант я знаходжуся ў Аман

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    4
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alevx94 Visualizza Messaggio
    Няўжо не зразумела, што я маю справу з праграмным забеспячэннем PLC,CD,SCADA і HMI
    DCS прабачце.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •