Скажам, напрыклад, што для аўто з 1995 года прыкладна ў 2006 ці добра 1260 ?
Відавочна, пасля нейкі трук ў спасылках у выпадку, калі аўтамабіль, які яны не ў БД, тыпу ФІЯТ, з разеткі на тры полюса...
Скажам, напрыклад, што для аўто з 1995 года прыкладна ў 2006 ці добра 1260 ?
Відавочна, пасля нейкі трук ў спасылках у выпадку, калі аўтамабіль, які яны не ў БД, тыпу ФІЯТ, з разеткі на тры полюса...
У любым выпадку, каб тое, што варта 1260 варта мець: у любым выпадку, як я ўжо сказаў, з'яўляюцца інструменты двух розных пакаленняў.
І калі вы кажаце, ПЕЎНЯ 2-гэта v54?
. ..певень 2=пеўнік 48 і вышэй
Якая верагоднасць таго, што пеўнік кітайскі лёгка блакаваць ЭБУ ? Залежыць ад абсталявання і праграмнага забеспячэння, што робіць яго працаваць?
Прабачце, але я не думаю, вычарпальны адказ...я Не думаю, што на арыгінал ёсць кампаненты лакам ў 18-каратного золата, гэта тое, што праграма кіравання быў задуманы НАСА...
Менавіта, як напісаў хто-то, калі нават НЕ арыгінал, добрае якасць зборкі, не павінна ствараць праблем... на мой погляд, гэта больш праблема праграмнага і апаратнага забеспячэння...
У любым выпадку дзякуй за адказ, але 4400 еўра + 22% з'яўляюцца надзвычай празмерна думаю...
клоны ў цэлым, калі яны, калі яны ідуць, рухавік у парадку,праблема ў тым, што я не ў курсе так што вы можаце зрабіць, толькі больш старыя аўтамабілі,не ты таксама тэхнічная падтрымка у выпадку ўзнікнення праблем і г. д...
Прабачце, але які адказ вы чакалі больш, чым тое, што вы сказалі? Клон-гэта клон; не паважаюць, вядома, стандартныя канструкцыі тыпу якасці ISO і г. д. і г. д.; кампаненты часта мяняе, проста адкрыйце два і зрабіць параўнанне, і не выключана, што будзе сабраны таксама з кампанентамі лому; калі чытаць на форуме ўбачыць розныя змены, замены кампанентаў, хто гэта зрабіў.
Затым вытворца клона не таму, вядома, і тэставанне і толькі пасля таго, як ты яго ў рукі паглядзець, па крайняй меры, пры запуску працуе, не выключыўшы, што можа зрабіць беспарадак ў фазу, у якой ён працуе на эбу.
Гэта праўда, што цяпер клоны становяцца ўсё больш надзейнымі, але ніхто вам ніколі не зможа сказаць, колькі.
Прывітанне