Катанне на лыжах 25 магу я выкарыстаць якую-небудзь праграму, або гэта можна зрабіць толькі ўручную?
Катанне на лыжах 25 магу я выкарыстаць якую-небудзь праграму, або гэта можна зрабіць толькі ўручную?
Тады я бачу, што многія лічаць, што гэта вельмі асабістае пытанне, і дарэмна крыўдзяцца.. не маё намер, што гэта ясна..
паглядзім, высветліць, імгненне
1 на Opel не існуе, часткова з саманавучання, але агульны скід і праграмуецца з дапамогай спецыяльнага..
2 у агульнай складанасці на Opel халаднік на eprom 95320 ў школе, у паслядоўны толькі поўнае чытанне ад 2,560 Mb, г. зн. поўнае
3 не мае нічога агульнага з fiat
4 ёсць у мінулым асабіста з ECU раз'ем apos для тэсту
5 riox80 не мае патрабаванням для таго, каб спампаваць файл з форуму
Потым, калі я ў памылцы, добра было б даведацца яшчэ што-то, што я не ведаў![]()
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Ок, я атрымаў пацверджанне, што гэты аўтамабіль не можа быць scodificata ў паслядоўны. Г. зн. вы можаце проста зрабіць scodifica усяго па школе.....CINQUETURBO з bdm, я магу гэта зрабіць?
Пачакай, што значыць, што у паслядоўнага чытання ад 2.560? Ёсць праграміст, які чытае поўны?
Я mpps, я чытаў файл, 448....што, певень, мне парады?
Grz певень, v 54, што парк машын?
Я чытаў, што mpps не піша пра 13 mjt 75 і 90....з пеўня, я спраўлюся?
Калі я не памыляюся, то да 2013 года