Прывітанне, хлопцы, сення я мала, таму што я правёў усю ноч важдацца з ecm, прачытаць і паспрабаваць зразумець усе аб тым, што ў мяне было ў наяўнасці на форуме і ў інтэрнэце па нагоды карт multijet.
Я вам ужо сказаў, што не я выбрала карту просты, каб пачаць, але ў наяўнасці на дадзены момант у мяне ёсць гэты аўтамабіль.
Такім чынам, шукаем у інтэрнэце і тут на форуме я спрабаваў інтэрпрэтаваць (з дапамогай каэфіцыентаў пераліку) і змяняць розныя карты, якія ўжо мне драйвер ecm (карты з драйвера, я не ведаю, як іх знайсці, я яшчэ вельмі неспрактыкаваны) , цяпер я распавяду вам, як я змяніў.
Я заяўляю, што я выкарыстаў, у асноўным, у таблічнай форме з крокам праз працэнт.
Выдаленне EGR.
Ін'екцыі часткова: некаторыя пішуць, што карта педалі з Z= mg паліва, іншыя пішуць, што гэта карта, якая ўласціва ціску ў рампы, так што я не зразумеў, але так як я прачытала, што ін'екцыі. часткова. і абмежавальнік крутоўнага моманту(2) ідуць амаль рука аб руку, я паспрабаваў павялічыць што-то ў адпаведнасці з логікай маёй асабістай якія маюць гуляе мала значэння.
Такім чынам, ін'екцыі. часткова: я павялічваецца ад 1600 да 4000 абаротаў у хвіліну, з 31-нагрузкі на 14%. Затым ад 4500 абаротаў ад 31 нагрузка ў памеры 11%.
Другая карта ўпырску не чапаў, таму што тут, на форуме, я б вам не рэкамендавала націсніце ўсе карты дадзеных ад драйвераў, калі гэтая.
Абмежавальнік крутоўнага моманту (2): па гэтай карце я ішоў таму, што напісана ад больш вопытных карыстальнікаў (якія, справядліва ці не, не ведаю), каб пайсці разам на карту ўпырску.
ад 25 нагрузкі і ад 1500 да 4000 абаротаў = 14% прыросту
ад 25 нагрузкі і ад 4500 да 5200 абаротаў = 11% прыросту
Абмежавальнік крутоўнага моманту #2: гэтую карту я зразумеў, што павінен быць запыт на крутоўны момант у н/м у залежнасці ад тэмпературы астуджальнай вадкасці, і вы павінны пераўтварыць значэнне праз каэфіцыент пераўтварэння 0,023438 (я Кажу правільна ці я кажу глупства?). Як ложак не рэкамендуецца павялічваць больш чым на 10%, і ў мяне павялічваецца за ўсё на 8%.
Збіраемся, каб убачыць, на вэб-сайце было сказана, што для таго, каб ліквідаваць гэтую дзірку ў пераключэнні перадач, трэба змяніць апошнія тры крывыя (у 2D) і прынёс разам з іншымі, і так я і зрабіў, у таблічнай значэнне выбудавалі ў шэраг з іншымі (я зрабіў правільна ці гэта няправільна?)
у таблічнай: ад 94 нагрузкі і з 1300 да 4500 абаротаў, я прывёў значэння да тых часоў, 6662, каб выраўнаваць з іншымі.
Абмежавальнік крутоўнага моманту #3: ???????
я чытаў, што павінен быць эфект, абмежавальнік крутоўнага моманту, аднак, калі я адкрываю яго, я бачу ў табліцы з усяго абаротаў рухавіка і значэння і проста. што яны значаць? як мне яго павялічыць? вынікаючы якой логіцы?
Згодны, любы суд (калі тыпу канструктыўна і пасля выпраўлення/тлумачэнні яшчэ лепш), я тут, каб вучыцца, а не для таго, каб знайсці карту, прыгожая і гатовая, улічваючы, што аўтамабіль, які я спрабую зрабіць, гэта маё і таму я хацеў бы для задавальнення маіх асабістых.
Калі ў вас ёсць кіраўніцтва (у pdf напрыклад) з рознымі фактарамі пераўтварэнняў і розныя значэння і г. д. і г. д. прашу адміністратара, калі я вы маглі б прайсці, калі б і даў, што яшчэ у мяне няма правоў для запампоўкі з форуму.
Знешні выгляд і вашыя выпраўлення і вашыя прамыя!
У дадатку файл врі і mod