x мне uffciciali робяць халодны пот ..уявіце cl*ni!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Я, шчыра кажучы, пасля прыкладна 15-гадовы вопыт працы ў chiptuning я магу толькі сказаць, што крыху усё пачнецца з інструментамі, не афіцыйныя, але дакладна таксама і тое, што калі існуе некалькі дыспетчараў тып рухавіка edc15, што калі вы затрымаліся вы здымаеце ў школе отпаять eprom, у той час як сёння мы гаворым пра bmw edc16 і edc17, што калі блокі не менш 1500€ так, хлопцы, увагу на тое, што вы робіце, таму што, здаецца, гульня, але на самай справе гэта не так,я, хутчэй, калі б мне прыйшлося пачаць сёння я б з афіцыйны інструмент, які, магчыма, падначаленага, каб потым паступова расце і стаць майстар-з курсам і гэтак далей.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Маё першае рашэнне было купіць што-то афіцыйнае, як ты кажаш,то паралельна на ваш сайт, я ўбачыў, што для таго, каб "пачаць"зша клоны, то я хацеў пачаць так...,з афіцыйных інструментаў, напрыклад, павінны быць заўсёды добра даведацца карты, каб зразумець, дзе ён знаходзіцца, як дзейнічаць,або праграмнае забеспячэнне, я прызначэнне і дзеліць ў залежнасці ад выкарыстання, што робіць.гэта значыць, калі стаяць у 10 разоў клона нагода будзе...будзе толькі надзейнасць??я пачынаю разумець што-то,але і ў рэальным казіно..дзякуй заўсёды..я думаю ўзяць v54 гэта значыць, мы бачым, што спалучэнне 😂😂
ПАЧАКАЙ, ПАЧАКАЙ ДАРУЙ тых, хто выкарыстоўвае клоны?
у professionalchiptuning і механічнай майстэрні, якая спецыялізуецца на апрацоўцы як механічныя і электронныя ад 99 і не толькі мы працуем з усімі tool афіцыйныя alientech, які я вельмі рэкамендую, але нават мы дылеры і таму ты павінен быць больш асцярожным, каб пісаць некаторыя рэчы,клоны выкарыстоўваюць іх многія нібыта прафесіяналы ці людзі, якія хочуць, каб пачаць, але затым, калі вы дойдзеце да пэўнага ****llo вы разумееце, што гэта немагчыма працаваць з клонаў,для астатніх па-мойму у вас ідэі, злёгку заблытанай, таму я заклікаю цябе, калі хочаш, звяжыцеся з намі ***** пакінуўшы свой кантактны нумар тэлефона, і мы будзем рады растлумачыць вам, як добра працуе, што, па меншай меры, перш, чым выкінуць грошы ты дакладна ведаеш, што і як ты рухаешся.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я зразумеў,я не казаў, вядома, вопытныя карыстальнікі,вядома, як пачатковец, я хацеў знайсці што-то, што варта трохі менш...я ўжо паведаміў для alientech на курсы,толькі што быў sicilian павінны арганізаваць, каб прытрымлівацца,і мой пытанне быў, калі для пачатку вы маглі б набыць інструмент, аснове,улічваючы, што першыя некалькі месяцаў мне прыйдзецца зрабіць на практыцы (цяпер я бачыў, жоўцевай***to, можа быць, для таго, каб даведацца, секунду інтэрфейс), а затым перайсці да alientech,я думаю, лепшы ў Італіі??я таксама чуў, што dim tronic...