Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 34

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16

Што купіць??карысныя парады

хлопцы, я пачатковец на форуме, у першую чаргу віншуем вашу падрыхтоўку ў рамках rimmappature...
    Я вырашыў купіць што-то, каб пачаць перапрызначыць....я чуў, kess, пеўнік...але ёсць меркаванні вельмі зьбянтэжаны па гэтай нагоды,я прашу вас, экспертаў, што мне лепш купіць,і дзе купіць.Я бачыў некалькі онлайн вар'іруюцца ад 70 да 200, як ніколі, усе ідзе розніца ў цане???у мяне bmw 1-series 2005 года я павінен пачаць з таго, каб перапрызначыць мой..чакаю вашых адказаў.загадзя дзякуй.
    ёсць некаторыя з вашых фармулёвак не разумею...я спадзяюся палепшыць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    4
    Я таксама ўваходжу і я ў дыскусію таму, што мяне цікавіць,некалькі гадоў таму мне карту пункт 1.3 multijet зачыненыя Эрг, усё з дапамогай galletto 1260 клон прынёс у 1080,дасягнуў сваёй мэты па некалькіх прычынах форс-мажора я адмовілася ад пераразмеркавання.Сёння я знаходжуся ў такой жа сітуацыі, я хацеў бы пачаць усё спачатку і не спыняцца і не больш ,з таго, што я зразумеў, kess клон-гэта добры інструмент для тых, хто пачынае праблема знайсці добры клон.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    22
    хлопцы, чытайце рэгламент, які кажа што-то аб абароне аўтарскіх правоў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў bongio91 Visualizza Messaggio
    хлопцы, я пачатковец на форуме, у першую чаргу віншуем вашу падрыхтоўку ў рамках rimmappature...
    Я вырашыў купіць што-то, каб пачаць перапрызначыць....я чуў, kess, пеўнік...але ёсць меркаванні вельмі зьбянтэжаны па гэтай нагоды,я прашу вас, экспертаў, што мне лепш купіць,і дзе купіць.Я бачыў некалькі онлайн вар'іруюцца ад 70 да 200, як ніколі, усе ідзе розніца ў цане???у мяне bmw 1-series 2005 года я павінен пачаць з таго, каб перапрызначыць мой..чакаю вашых адказаў.загадзя дзякуй.
    ёсць некаторыя з вашых фармулёвак не разумею...я спадзяюся палепшыць
    Калі, як я думаю, свой 1-й серыі ўсталёўвае edc16, на якой амаль вычарпальны мець рэзервовага капіявання ў bdm, я цябе савет добры "курыца ", якое твор больш, што ў бд, нават у bdm. Скажам, што па параўнанні з іншай аўтамабіляў на ante 2010 год з'яўляецца найбольш поўнай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    4
    Ecuengine вы маеце рацыю ,мы пачаткоўцы, таксама ў гэтым...я павінен чытаць і пісаць alfa giulietta edc16c39 2011posso накіруйце ў іншае, але выбар у спакой?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuliettaquadrifoglio Visualizza Messaggio
    Ecuengine вы маеце рацыю ,мы пачаткоўцы, таксама ў гэтым...я павінен чытаць і пісаць alfa giulietta edc16c39 2011posso накіруйце ў іншае, але выбар у спакой?
    Група fiat, як правіла, у бд не патрывожыць, але рэзервовага капіявання ў bdm бачыў, што ёсць магчымасць заўсёды лепш......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16
    Зразумеў,на розніцу ў кошце прадукцыі, г. зн. я бачыла, як адзін 55€ з Кітая і іншых да 160€,будуць роўныя, або што-нешта зменіцца??пачну з таго, што мой 1-й серыі, але тады мне давядзецца зрабіць таксама altreauto,m i вы можаце патлумачыць словы, якія вы выкарыстоўваеце...рэзервовага капіявання ў bdm, што азначае,прабачце за невуцтва..😮і gt

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Зразумеў,на розніцу ў кошце прадукцыі, г. зн. я бачыла, як адзін 55€ з Кітая і іншых да 160€,будуць роўныя, або што-нешта зменіцца??пачну з таго, што мой 1-й серыі, але тады мне давядзецца зрабіць таксама altreauto,m i вы можаце патлумачыць словы, якія вы выкарыстоўваеце...рэзервовага капіявання ў bdm, што азначае,прабачце за невуцтва..😮і gt
    Рэзервовага капіявання ў bdm складаецца ў тым, каб дэмантаваць ecu, з машыны, адкрыць, асцярожна, каб не сапсаваць (знайдзіце некалькі падручнік на трубе) і падключыце яго да порце bdm для чытання і запісы. Рэкамендуецца купляць нават дзіма з schedini спружыны, каб не прыйшлося літаваць наўпрост на ecu, што гэта заўсёды рызыка.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16
    я зразумеў, выдатна...яшчэ цікаўнасць, чаму вы кажаце, зрабіць некаторыя праз bdm і іншых праз раз'ем odb??два інтэрвенцыі не патрэбныя, каб зрабіць тое ж самае???
    для куплі dell інтэрфейс, хто-то ведае, дайце водгук?я раблю мілая тэорыя,але я бачу пост, шмат дадзеных,я не ведаю, калі цяпер ёсць новыя праграмы я, напрыклад, цяпер у мяне win****+domus-гэта яшчэ ў сіле?дзякуй 1000

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    я зразумеў, выдатна...яшчэ цікаўнасць, чаму вы кажаце, зрабіць некаторыя праз bdm і іншых праз раз'ем odb??два інтэрвенцыі не патрэбныя, каб зрабіць тое ж самае???
    для куплі dell інтэрфейс, хто-то ведае, дайце водгук?я раблю мілая тэорыя,але я бачу пост, шмат дадзеных,я не ведаю, калі цяпер ёсць новыя праграмы я, напрыклад, цяпер у мяне win****+domus-гэта яшчэ ў сіле?дзякуй 1000
    Тое sw там + damos (нд) служыць для перапрызначэння адзін раз, што ты чытаў файл з эбу. Паслядоўны bdm (не ва ўсіх ecu есць гэты порт) ёсць шмат розніцы. У паслядоўны порт, звычайна ён чытае толькі флэш там, дзе кіраванне рухавіком (і ў некаторых ecu нават не ўсю) , у той час як у bdm, зрабі поўнае чытанне не толькі flash, але таксама ў eeprom і мікра.
    Майце на ўвазе, што ў некаторых аўтамабілях, калі не ты, файл-ложак у bdm, ты нават не defap і egr off, поўныя

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •