Стар. 13 з 18 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 121 да 130 з 178

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Вядома, я кажу аб карце без зменаў
    Язэп, вы ў адным кроку, які ТРЭБА загрузіць карту і зрабіць логі.. я губляю занадта шмат балбатні, і вы павінны паказаць вынікі.. ў рампы будзе абмежавальнік, добра ў 2d.. цяпер у мяне няма карты пад рукой, але калі ўсе карты дзвярэй на мэту, ты не можаш не прыехаць да prx запыт, калі не разумееш не хапае якой-то абмежавальнік з.
    Цяпер прыбывае на iq рашэнні і паглядзець вынікі.. dajeeee
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я забыўся, файлы тут!!
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-10-2016 да 19:29

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне tranky я не хачу прапусціць занадта шмат балбатаць,я павінен быў чакаць у нядзелю ў другой палове дня для таго, каб зрабіць часопіс за занадта шмат працы, і я павінен сказаць, што аўтамабіль, нарэшце, ўводзяць 86 мм3, то пры абмежаванні ў 70 мм3 быў перавышаны у першы часопіс для аўтамабіля або ў recovery з кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка гарыць і ў выніку падзенне прадукцыйнасці,я зрабіў чытанне памылак і даў мне памылка "месца, з турбонаддувом з змянянай геаметрыяй" або што-то падобнае...мая турбуе, якія маюць датчык становішча думаю, у яго занадта шмат ціску, каб гэта адкрыццё ВГТ quinta do quest памылка...я так скінутыя і зрабіў другі часопіс, і праблема не паўтарыцца ў гэты раз. Я затым, каб задаць вам адно пытанне, але часопіс не імгненна?абодва часопіса выйшлі з некалькі секунднай затрымкай, а затым пасля 1000 абаротаў у хвіліну...выпраўлю ледзь-карту (я забыўся стварыць вр ад 85 мм3 таксама ў карту rail аб'ектыўнай) і зноў увайсці. Прыкладаю файл пратэставаны і 2 часопіса.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Выдатная праца.
    Правер геаметрыю, што не ўстане з часопіса.
    Калі памылка не выпраўленая, вам распуста ў аўкцыёне.
    А ў астатнім я рады, што ты набліжаешся да IQ.
    Глядзіце, калі падае занадта на высокіх абарачэннях і стабілізуе лямбда

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй за супрацоўніцтва tranky у адзіночку я б ніколі не адважыўся!!birrozza аплаты! для таго, каб стрыжань не думаю, што будуць праблемы з іншымі картамі і цісках, падобных ніколі не было аварый,але праверу...што тычыцца lamba з часопіса, толькі кала всасываемого паветра падае вельмі iq нягледзячы на не падобна, дыму, выхлапных газаў,паспрабую знізіць трохі, лямбда і паглядзець, як паводзіць сябе iq

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Дзякуй за супрацоўніцтва tranky у адзіночку я б ніколі не адважыўся!!birrozza аплаты! для таго, каб стрыжань не думаю, што будуць праблемы з іншымі картамі і цісках, падобных ніколі не было аварый,але праверу...што тычыцца lamba з часопіса, толькі кала всасываемого паветра падае вельмі iq нягледзячы на не падобна, дыму, выхлапных газаў,паспрабую знізіць трохі, лямбда і паглядзець, як паводзіць сябе iq
    Зніжае ў якой-то момант нават vgt больш лямбда, і вы ўбачыце, што соль IQ і prx

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Зніжае ў якой-то момант нават vgt больш лямбда, і вы ўбачыце, што соль IQ і prx
    tranky, каб брахаць на вгт на ўвазе панізіць значэнне ў карту так, каб трымаць цаўё больш адкрытай?я думаў, што зрабіць гэта змяненне ад 1500 абаротаў, то і 50mm3 да максімальнай iq... правільна ў гэтым выпадку? іншае сумнеў: так і робяць, ціск турбо, будзе расці і далей, ці будзе потым "кантроль", вынікаючы значэнне, зададзенае ў карце? Я усталяваў другую карту rail аб'ектыўнае, што я збегла.Lamba я усталяваны ў 0, 9 так, каб убачыць, калі ўводзіць і не sfumacchiava таксама. У канцы тыдня ўвайду ў сістэму і бачу, як ён сябе вядзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Цяпер мы ведаем, што карта 1D5784 гэта на самай справе карта, якая абмяжоўвае ўпырску дызельнага паліва.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Для ВГТ праверце восевай вр, калі вернуць IQ правільна, у выпадку з перасадкай па ЎСЁЙ карце з дакладныя значэння і пералік магчымае павелічэнне/памяншэнне!
    такое змяненне не мяняе нічога, акрамя piccard турбіны, якія вы можаце аварэ паміж мэтай і рэальным.
    Для лямбда-табе лепш заўсёды лезці і не пакідаць статыку.. па крайняй меры я раблю так і атрымліваю аптымальных вынікаў.
    а ты і бачыш, з часопіса, як прагрэс..

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне, хлопцы, я, нарэшце, удалося зрабіць часопіс, і аўтамабіль можа надаць ўсе 90 мм3, неабходныя...карта, вядома, выправіць, коціць даволі добра, хоць па параўнанні з картай падманвае, менш энергічны, але больш "мяккай" ў прасоўванні...акрамя гэтага, аўтамабіль, паліць даволі шмат, калі ў планшэта, так што я думаю, вы павінны праверыць некаторыя duration улічваючы, што авансавыя плацяжы разлічваюцца да 70 мм3, як ён паводзіць сябе пасля гэтага iq?выкарыстоўвае тыя ж авансы? прымацуеце файл і часопісаў ажыццяўляецца
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-10-2016 да 19:29

Стар. 13 з 18 PrimaПерад ... 31112131415 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •