Прывітанне думку, і заўседы прыемна, нават з вамі, адносіцца і да вас таксама l запрашэнне зрабіў джэк думкі заўседы вітаецца
Занадта добрыя
Прывітанне думку, і заўседы прыемна, нават з вамі, адносіцца і да вас таксама l запрашэнне зрабіў джэк думкі заўседы вітаецца
Занадта добрыя
Магутнасць і нічога без кантролю
Прывітанне, як я хацеў, каб зрабіць пытанне, якая ўласціва біт, абмежавальнік dell edc16c39 я тут, не адкрываючы новую тэму. У двух словах, апускаючы абмежавальнік гэтага біта адбываецца, адпаведна, то есць павялічвае лічыльнік абаротаў маецца на дыягназ хто-небудзь ведае, якой з пакінутых 3-bit, якія знаходзяцца згрупаваныя ў damos ідзе, каб паўплываць на захаванне перавышэння?
Добры дзень, я спадзяюся зрабіць што заўгодна.
На edc16c35 BMW абмежавальнікі з драйвера:
0C4190 LIM IQ f(DW)
0C4652 LIM IQ f(t.)
0C4672 LIM IQ f(RPM)
0D3BA0 LIM IQ f(8192)
0D3C20 LIM IQ f(8192)
0D406E LIM IQ f(RPM)
0F4E7A LIM IQ
0D7C42 LIM IQ f(НМ)
0DA286 LIM IQ f(RPM)
0F2D96 LIM RAIL
0F30A4 LIM RAIL
0F30C8 LIM RAIL
0F350E LIM RAIL
0F459E LIM RAIL
0F45F4 LIM RAIL
Я б папрасіў калі ласка, пацвердзіце, таму што, відавочна, я, магчыма, няправільна
ах, я хацеў бы дадаць некалькі рэчаў,
прачытаўшы ўсе размовы, я зразумеў, што
што тычыцца рэдагавання ВР вы не скончылі
калі лепш паведаміць аб гэтым ecu або менш, pe ril маім сціплым меркаванні
лепш адпусціць, я таксама заўважыў, што не звычайныя эфекты.
Што тычыцца карты ўпырску пілот, і пасля ін'екцый:
вас хай врі і зменены толькі main? так як я рабіў тэст
і змяніўшы іх, спрабуючы сачыць за ходам main, ідуць усе пасля вмт,
я павінен прызнаць, аднак, што я не ведаю, калі тэрмін іх дзеяння фіксуецца або няма (галоўнае, вядома, няма)
Не просты павялічыць электрычныя машыны.
некаторыя курсы было б добра, але не Alientech. НЕ рэкамендуецца!
Яны няякасныя.
Для адлюстравання кантраляванай затым з ЧАСОПІСА, вядома, гэта лепш зрабіць дакладныя разлікі ўзыходжанне па вр адэкватна на iq, падманваючы, вядома, у часопісе яно вам шматлікія бачныя вынікі, пра часы больш да сказаць, што разлічыць правільна, я магу сказаць, што лепш зрабіць часопіс і праверыць ход фактычнага.. многія разлікі прыводзяць да градусаў, што аўтамабіль, магчыма, не выкарыстоўвае і сцен..
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Абмежавальнікі ставяцца да 535d (файл маецца ў банку дадзеных), аднак, абмежавальнікі IQ не ўпэўнены, што ўсё, замест таго, абмежавальнікі Rail ўпэўнены на 100%.
Тое, што я хацеў сказаць, ступеняў, калі вы трымаеце звычайныя прапорцыі паміж ціскам у іншай, напрыклад, у маім выпадку паміж main і папярэдняга ўпырску ёсць 6 градусаў цяга ў першых абаротаў/нагрузак, замест гэтага паміж main і пасля амаль 9 градусаў, асабіста я б хай врі толькі пост, preiniezione я ўсё яшчэ вучуся. Што вы думаеце?