Для мяне памыляешся з фактарам абаротаў, для мяне 4000
я растлумачу адну рэч;
калі мы гаворым аб рухавіках унутранага згарання x 1/2 іскра то есць, то, бензін, спірт і г.д .. па мне варта марнаваць часу, але ў дызельных рухавіках, за выключэннем некаторых 2-х тактных, няма!..але я таксама магу і памыляцца:
загадзя нагнятання служыць для аптымізацыі спальвання сябе, чакаючы мазуту на нумар або пускавая камера згарання кожны раз, калі рухавік павялічвае абароты, так? што дызельнае паліва згарыць перш, чым поршань дасягне ВМТ (верхняй мертвай кропкі), дзе выхад ? амаль нулявы, чаму? у дызельны рухавік ? поршань ж запаліць паліва comprimendolo
спадзяюся, гэта было ясна.
добры дзень, прабачце я не разумею рэчаў, што гэта азначае пераўтварэнне isoentropica?... калі вы вырабляе цяпло ў працэсе сціску, не ? вядома, пераўтварэнне ідэальным, але з dissipazioni і, такім чынам, не ? вядома isoentropica..... я не хачу працягваць падкрэсліць, што прадстаўленыя дакументы перакладзены на рускую мала зразумела ўсе з заявы мала праўдзівай...а то ў рэшце рэшт ? мала зразумела, як можна змяніць кут пачатку ўпырску( гэта ? дакладнае надпіс перадаплаты, у выпадку дызельнага рухавіка) не хачу рабіць занадта просты... вядомы iq, што vuooi надаць вам разлікі, на колькі загадзя трэба, каб отцентровать этапе карысна згарання, каб есць? табе патрэбна серыя назіранняў, эксперыментальныя працы з картай ori аўтамабіля... і ў любым выпадку, калі впрысните у противофазе карысна мяжа, пасля згарання вы можаце мець перавагі ў пераходных з павелічэннем хуткасці? ачыстка камеры згарання..