Старонка 34 з 34 PrimaПерад ... 24323334
Вынікі з 331 па з 340 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    для Джэка, аўтамабіль ўпырсквае 86 мм^3 залатых

для Tranky, слухай, ты не хвалюйся, з мноствам рахункаў, калі выканаеце тое, што я сказаў, я зрабіць перад
    робячы рахунак на ваш прыходзяць каля 22° і свой наладжана на 4000 аб / мін 500 пра ў больш чым 147 з'яўляюцца
    на вецер.
    Мне здаецца, значэнне alquni мефіста высокая для аўто ў наяўнасці.. кажучы пра 5000 абаротаў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    як мяне вучылі нядаўна (не на вяршыні, але гэта білі рагамі моцна) я запускаю гэты разлік..
    напрыклад, на ін'екцыі крычы да 4500 (рэжым бп, што ў мяне на маей edc16c39)

4500/60/1000000x360=0,027 х раз у 80mm3 і час крычы 80mm3 на 1600 бар 975 мікрасекунд = 26,32 ступені працягласці ўпырску врі
    ін'екцыі мод заўсёды 4500rpm:
    4500/60/1000000X360=0,027 х раз у 100mm3 і тэрміны mod 1700 бар (новай вр створана) і 1180 мікрасекунд = 31,86 градусаў
    У рэшце рэшт ён робіць рознасныя і вы атрымаеце розніцу ў градусах у ін'екцыю, што б цэнтруецца для належнага згарання, але затым вы робіце некалькі тэстаў і часопіс, што ў разлік.. часта сцены або, можа быць, выпіла якой-то ступені больш..
    спадзяюся, што вы не няправільна разлікі, але я думаю, што няма
    Шкада, што з запасаў 4500 ўпырсквае паміж 50 і 55mm3 каля і не 80..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Шкада, што з запасаў 4500 ўпырсквае паміж 50 і 55mm3 каля і не 80..
    праўда.. акцыі гэтыя аўтамабілі прыязджаюць як вр 64mm3, якія нават не дасягаюць.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Для мяне памыляешся з фактарам абаротаў, для мяне 4000

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    прабачце giarras ? што будзе варта??
    што не варта змяняць іх, вось што я хачу сказаць, х, не варта, варта. і так сказаць, sicilian hahhhhaa

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    ен кажа, таксама і ў нас у рэгіене cos? але вам цікава, пакажыце, па-твойму, "варта", што гэта азначае?? што вы маеце на ўвазе, у прыватнасці??
    я растлумачу адну рэч;
    калі мы гаворым аб рухавіках унутранага згарання x 1/2 іскра то есць, то, бензін, спірт і г.д .. па мне варта марнаваць часу, але ў дызельных рухавіках, за выключэннем некаторых 2-х тактных, няма!..але я таксама магу і памыляцца:
    загадзя нагнятання служыць для аптымізацыі спальвання сябе, чакаючы мазуту на нумар або пускавая камера згарання кожны раз, калі рухавік павялічвае абароты, так? што дызельнае паліва згарыць перш, чым поршань дасягне ВМТ (верхняй мертвай кропкі), дзе выхад ? амаль нулявы, чаму? у дызельны рухавік ? поршань ж запаліць паліва comprimendolo
    спадзяюся, гэта было ясна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    калі вы заўседы кажаце дызель адзіны спосаб мець больш магутнасці і даць дызель...
    і бескарысна шукаць карты тысяча або тысяча іншых спосабаў зрабіць рухавік..падаюць дызельнае паліва ў pi?
    і калі вы хочаце, каб даць дызель гэта v? у карту адноснае ? вы d?...кропка.
    усе іншыя рэчы, вамі згаданыя cattivik карты "шлях", каб узгадніць усе параметры новай запыце нафта...
    для павышэння ціску ? мод, які мне не вельмі падабаецца, а авансы, як я сказаў, я які-то пост-е? і як слушна ты заўважыў, нават ты дома costtrutrici застаюцца "lasche" ў гэтым сэнсе, а то, можа, асабліва, з час ўпырску вельмі доўгія, я б аддаў перавагу аддаць яго, і таму, што кожны можа загадзя адпавядае, у сярэднім, павялічыўся на 10 бар у патроннік, такім чынам, на поршань і на ўсю трансмісію...
    перавялі больш за "сілы"....
    Я цалкам згодны з вамі..
    акрамя таго, я лічу, што ўводзіць таксама там, у вмт не сэнсу, а ? шкодным.
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    st? рыхтуецца трактоўкі даволі доўга на гэтую тэму, што я думаю, яркасць? некалькі аспектаў, або, па крайняй меры, намер было б...
    майце цярпенне-й? збіраючы матэрыялы, каб паспрабаваць зрабіць што-небудзь карыснае...
    Вялікі манро, знешні выгляд, хочацца чытаць ваша кіраўніцтва...

...ў стане загадзя адпавядае, у сярэднім, павялічыўся на 10 бар у патроннік, такім чынам, на поршань і на ўсю трансмісію...
    перавялі больш за "сілы"....
    Але ў гэтым выпадку знос на ранняй стадыі, у тым ліку механікі рухавіка (manovellismi, падшыпнікі слізгацення, поршні, і г.д...)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    вось вам, хлопцы, як і абяцаў....і я заяўляю, што гэта не кіраўніцтва рэальнага патоку, дзе і як дзейнічаць, каб moddare гэты параметр, але як вы будзеце чытаць гэта набор фактаў, каб паспрабаваць паглыбіць гэты комплекс параметраў рухавіка дызель...
    добры дзень, прабачце я не разумею рэчаў, што гэта азначае пераўтварэнне isoentropica?... калі вы вырабляе цяпло ў працэсе сціску, не ? вядома, пераўтварэнне ідэальным, але з dissipazioni і, такім чынам, не ? вядома isoentropica..... я не хачу працягваць падкрэсліць, што прадстаўленыя дакументы перакладзены на рускую мала зразумела ўсе з заявы мала праўдзівай...а то ў рэшце рэшт ? мала зразумела, як можна змяніць кут пачатку ўпырску( гэта ? дакладнае надпіс перадаплаты, у выпадку дызельнага рухавіка) не хачу рабіць занадта просты... вядомы iq, што vuooi надаць вам разлікі, на колькі загадзя трэба, каб отцентровать этапе карысна згарання, каб есць? табе патрэбна серыя назіранняў, эксперыментальныя працы з картай ori аўтамабіля... і ў любым выпадку, калі впрысните у противофазе карысна мяжа, пасля згарання вы можаце мець перавагі ў пераходных з павелічэннем хуткасці? ачыстка камеры згарання..

Старонка 34 з 34 PrimaПерад ... 24323334

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •