Старонка 33 з 35 PrimaПерад ... 233132333435 АпошняеUltima
Вынікі, з 321 па 330 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Прывітанне tranky, я згодны з Errecinque... час таму падчас рэпетыцыі мне трэба было 32 градусы ін'екцыі, і я выкарыстаў 25 ppms і 7 dpms... калі я раблю гэтыя тэсты, я пазбягаю ісці больш за 8 градусаў dpms (10 для мяне гэта максімум), аднак, вы павінны паспрабаваць і даць табе як мага больш на свае адчуванні, зразумеў, што ты таксама, як я, ты проста фанат, і ў вас не будзе патрэбнае абсталяванне! 156 у пытанні ен пераварваў спакойна на 25 градусаў наперад, у іншы раз 147 замест murava шмат (у абодвух выпадках дым прымальныя)...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў alxcrs Visualizza Messaggio
    Прывітанне tranky, я згодны з Errecinque... час таму падчас рэпетыцыі мне трэба было 32 градусы ін'екцыі, і я выкарыстаў 25 ppms і 7 dpms... калі я раблю гэтыя тэсты, я пазбягаю ісці больш за 8 градусаў dpms (10 для мяне гэта максімум), аднак, вы павінны паспрабаваць і даць табе як мага больш на свае адчуванні, зразумеў, што ты таксама, як я, ты проста фанат, і ў вас не будзе патрэбнае абсталяванне! 156 у пытанні ен пераварваў спакойна на 25 градусаў наперад, у іншы раз 147 замест murava шмат (у абодвух выпадках дым прымальныя)...
    Я дзякую цябе, сябар, вядома, я спадзяюся на, як сказаў, і я не больш за 24 градусаў, па меншай меры, у першым тэсце, па крайняй меры, я спакойна, што ў ppms я парог не мур і dpms пад парог рызыкі абвешчаная.
    Я мяркую, што 156 ад цябе mensionata як 16v і як сказаў вышэй есць парогі градусаў больш, чым 8v.. ці, можа быць, няма, і гэта 8v.. было так шмат, каб сказаць..
    Дзякуй усім за тлумачэнні па нагоды.. цяжка даведацца такую інфармацыю, калі не падзяляюць, хто ведае, і ен стукнуўся галавой..
    Вы зрабілі вялікую працу. Дзякуй 1к
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Прабачце, што ўмешваюся, я таксама ў пост,

я ў маёй машыне ёсць 535d 6 цыліндраў ў лініі з edc16c35 адсутнасць адсутнасць адсутнасць
    ori 26° наперад і 29-й час ўводзяць, затым ўпырсквае
    3° пасля вмт, відавочна, на максімум абаротаў і нагрузкі.

Цяпер я спрабаваў зрабіць мод, у якім выціскае з мяне максімум гэтага рухавіка,
    у выніку 38° с ўводзяць усё па максімуму, каб потым выкласці ў больш нізкіх абарачэннях і нізкіх нагрузках.

Цяпер, чытаючы, што альфа 159 даходзіць нават да 40° наперад і соі, якія ўводзяць і ведаючы як прыйдзе мая,
    мая здаецца дзіўным, што вы не можа перавышаць 25°.

Я хацеў бы падкрэсліць, што ў любым выпадку я таксама думаю, што загадзя празмернае едзе да пашкоджання ўтулкі для занадта шмат ціску створаны
    у маім выпадку павелічэнне 200 Бар, аднак, што гэта таксама дакладна, што гэта на высокіх абарачэннях, для астатняй частцы табліцы мы добра пад 25°, скажам, мае крокам
    на soi,main і пост не disaccostano больш за 5° ад арыгінальных ў раёнах, круіз, сапраўды, магчыма, былі крыху адкладзеныя на нізкіх абарачэннях і нагрузках, каб зрабіць рухавік больш эластычны і парк

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    ах прабачце за 159 я маю на ўвазе з карты арыгінал не зменены.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    ах прабачце за 159 я маю на ўвазе з карты арыгінал не зменены.
    Атрымаць дыягназ і кантралюе рэчы рэальныя, перш чым казаць такія заявы, таму што ты памыляешся..
    1) есць абмежавальнік дасягненняў і больш чым на 30 градусаў не выходзіць
    2) значэнне 40 градусаў не выкарыстоўваецца, так як не выкарыстоўвае ін'екцыі, па якой дадзена тое значэнне
    3) таксама на ваш bmw перагледжу рэчы добра

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Атрымаць дыягназ і кантралюе рэчы рэальныя, перш чым казаць такія заявы, таму што ты памыляешся..
    1) есць абмежавальнік дасягненняў і больш чым на 30 градусаў не выходзіць
    2) значэнне 40 градусаў не выкарыстоўваецца, так як не выкарыстоўвае ін'екцыі, па якой дадзена тое значэнне
    3) таксама на ваш bmw перагледжу рэчы добра
    Straquoto.. акрамя якой-то момант я сцены ў звера, фактараў можа быць шмат больш абмежавальнік, так як ціск ў рампы не сцвярджае, часу не хапае ці inj рабіць гэта варта...
    Адзін, карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць табе адно пытанне...ты ведаеш, у якім раёне варта локет гэты абмежавальнік авансы на edc16c39 alfa/fiat (у маім выпадку) ?
    Я спрабаваў праз сіта, але я не знайшоў нічога пра гэта...
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Straquoto.. акрамя якой-то момант я сцены ў звера, фактараў можа быць шмат больш абмежавальнік, так як ціск ў рампы не сцвярджае, часу не хапае ці inj рабіць гэта варта...
    Адзін, карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць табе адно пытанне...ты ведаеш, у якім раёне варта локет гэты абмежавальнік авансы на edc16c39 alfa/fiat (у маім выпадку) ?
    Я спрабаваў праз сіта, але я не знайшоў нічога пра гэта...
    Дзякуй
    Адразу пасля апошняй карту дасягненняў.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Адразу пасля апошняй карту дасягненняў.
    Я клянуся, што я не магу яго знайсці.. прыкладаю файл КРЫЧЫ, у выпадку, калі вы хочаце мяне, я паказвае б?
    Я лічу, толькі лініі маштабуецца адразу пасля і ў канцы тое, што мае значэнне 22 (максімум градусаў врі), але я не ведаю, калі гэта тое... вы 1d1430..
    Калі ласка, раскрыйце мне гэтую таямніцу, што ёсць выйшаў з розуму!!
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Я клянуся, што я не магу яго знайсці.. прыкладаю файл КРЫЧЫ, у выпадку, калі вы хочаце мяне, я паказвае б?
    Я лічу, толькі лініі маштабуецца адразу пасля і ў канцы тое, што мае значэнне 22 (максімум градусаў врі), але я не ведаю, калі гэта тое... вы 1d1430..
    Калі ласка, раскрыйце мне гэтую таямніцу, што ёсць выйшаў з розуму!!
    Не на пк, цяпер у любым выпадку, калі гэта 8v не ў 30 градусаў фіксаваны, але зроблена лесвіца. Гэта першая карта, пасля авансаў не можаш памыляцца вр адразу пасля абмежавальніка.
    На 8v памер 25.92 градусаў, мне здаецца

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    я ніколі не супастаўляецца 159, і я ніколі не бачыў, файл,
    як я ўжо пісаў я знайшоў людзей, якія казалі
    гэтыя знакамітыя 40°, і я зрабіў прыклад, што сярод маіх 26°
    і гэтыя нібыта 40° сказаць, што вы не можаце патрапіць туды, мне здаецца дзіўным.
    Я адкрываю невялікі дужкі, залежыць ад канструкцыі ўтулкі, г. зн.
    на колькі Мпа вытрымліваюць пайсці на апярэджанне ўпырску можа быць, як, відавочна, яны ўсё кажуць
    пашкоджанні або няма.

У любым выпадку ты ўжо адлюстроўваецца 535d? толькі адзін пытанне, каб супрацьстаяць

Старонка 33 з 35 PrimaПерад ... 233132333435 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •