Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі-ад 41 да 47 47
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    ок cinquesturbo зразумеў, я машыну я ўзяў у машыну, ужо адлюстроўваецца, я не зразумеў, пра якую памылку гэта адбылося я апыняюся ў сітуацыі, у якой пеўнік дзесяць паведамленне ecu заблакаваны на чытанне 30 хвілін, mpps таму id ecu, але потым, калі прыйшоў час пісаць ён блакуе доступ да бяспекі і не ідзе далей і кесс кажа мне код бяспекі няправільны.
    я запампаваў врі з базы дадзеных alientech, але гэта проста ўспышка, то блок кіравання ў bdm не было id ecu нават ад bdm, адкрыта тз у alientech даслалі пратакол і ўдалося зрабіць поўны buckup але ecu не арыгінал, калі я выкарыстоўваю e2p і мікра, што buckup, а затым аднавіла карту на врі з ecm я магу вырашыць гэтую праблему?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Падобна на тое, ты не вельмі практычна.. і мяне збянтэжыла прыйшоў спецыяльна за..

пошты файлы BDM з верагоднай блакаваннем файлаў і крычы, што ты ў гатэлі..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    гэта не пытанне практычнасці, гэта анамалія сапраўды нетыповы для якой я не ведаю, як з гэтым змагацца.
    у любым выпадку, я файл врі і чытання ў bdm
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў gick Visualizza Messaggio
    гэта не пытанне практычнасці, гэта анамалія сапраўды нетыповы для якой я не ведаю, як з гэтым змагацца.
    у любым выпадку, я файл врі і чытання ў bdm
    Пачакай, дай мне зразумець, але ты напісаў які-небудзь файл у гэты аўтамабіль і з тых часоў цябе не рабі больш чытаць і пісаць?

Мне сумнеўна мяжы запісы, што ён адчуваў, сказаць, вакол...

Аднак гэта і Файл Врі Для BDM Напішы прама і бачыш, што адбываецца..

Вядома, адразу відаць, што дзейнічае як яму прыйдзецца высвятляць FAP & РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ адпрацаваўшых газаў, што ў файле Мод я не магу знайсці тэрмін, адпаведны..ЦАР уключаючы карту..
    Калі не служыць, то ёсць вычарпаныя ўсе Koken запісу ў eprom.. я не магу вам дапамагчы, не маючы машыны пад рукой..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    машыну я чытаў, я сказаў яму, што карту, што ў яго не было зроблена вельмі добра і што нават выключэння былі перагледзець, ён мне сказаў, што хоча павелічэння турба і я сказаў яму, каб змантаваць яго, што тады ў нас будзе ўстаноўлена машына адзін раз, замовіў турба magigiorato 17-54, прыехаў я ўсталяваў, я зрабіў два кадовак, што яму ўздумаецца з vdcl і яна знікла лінію can ад аўтамабіля, я перакадаваць усё і з тых часоў даў мне праблемы, bdm ўдалося спампаваць buckup з картай, што было ўнутры, і ад bdm, я напісаў тэст, і крычы, і перабудаваўшы яго, таму што файл з odb і bdm некалькі не хапае адной дэталі.
    у bdm эбу ідзе, і я магу зрабіць тое, што я хачу, я загрузіў файл з dpf off, egr off і датчык тэмпературы 1 off і машына ідзе не праблемы, я проста хацеў аднавіць, праграмаванне бд у як усталяваць турба быццам у bdm, мне становіцца доўгай, каб заўсёды, дэмантуе блок кіравання праграмы, вяртанне выпрабаванне...
    справа ў тым, што дыягназы выдатна маюць зносіны з эбу бачаць памылкі і робяць усё, чаму замест таго, інструментальныя сродкі, для чып-цюнінг не робяць id ecu, і не размаўляюць...
    твой файл я не разумею, што я павінен вырашыць, што з маім я яшчэ не вырашыў, аднак я імкнуся, і потым аднаўлю пост.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    мне давялося на сваёй Audi A8, ты павінен быў трымаць машыну пры ўключаным запальванні на працягу 30-40 хвілін, самае цікавае ў тым, што гэтая працэдура не працаваў ніколі.
    Я знайшоў на адным форуме, іншаземец, што вы павінны былі зрабіць з дзверцы кіроўцы адкрытай. Не паверыў, але ён працаваў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    я забыўся сказаць, што праблема была спароджаная няправільна ўводзіць коды ад Vag

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •