Старонка 10 з 18, PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 91 да 100 з 178

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Прыкладаю апошні файл, тэстаў і часопіс ажыццяўляецца, аднак, на чацвёртай перадачы ў чаканні зрабіць гэта ў трэці.90mm3-prova-indirizzi-appunti.rarчасопіс ok.rar
    У наступны часопіс таксама ўключае ў сябе становішча педалі і спрабуе зрабіць, як я сказаў вышэй..
    трэцяя-1000 аб / мін, запусціць часопіс, педаль на 100% да 5000rpm і блок-шота і часопісаў у абмежавальнік, перш чым адпусціць педаль.
    файл я кантроль, як толькі я магу, і я спадзяюся, што змагу дапамагчы вам вырашыць абмежаванне па iq, што вы
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Прыкладаю апошні файл, тэстаў і часопіс ажыццяўляецца, аднак, на чацвёртай перадачы ў чаканні зрабіць гэта ў трэці.90mm3-prova-indirizzi-appunti.rarчасопіс ok.rar
    Прывітанне, я спрабаваў кінуць вока ў часопісе, што ў файл карты, і, па мне, зусім неспрактыкаванаму, для якога ты усё, што я кажу з спружынамі, але мне прыходзіць у галаву, што на карце па адрасе 1D5784 гэта карта, якая абмяжоўвае ўпырску дызельнага паліва. Напрыклад, у вашым файле часопіса я значэнне 59,805 мм3 да 3400 абаротаў, калі глядзіш на гэтую карту, вы бачыце, што паміж 3250 і 3500 абаротаў у слупку 8192 мае значэнне 6050 і 5900, што, па мне, адпавядаюць з уведзенага колькасці, што вы знаходзіцеся ў часопіс.
    Як я казаў, я неспрактыкаваны глыбока, паспрабуйце паглядзець, калі вам гэта можа быць карысна. Прывітанне

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я спрабаваў кінуць вока ў часопісе, што ў файл карты, і, па мне, зусім неспрактыкаванаму, для якога ты усё, што я кажу з спружынамі, але мне прыходзіць у галаву, што на карце па адрасе 1D5784 гэта карта, якая абмяжоўвае ўпырску дызельнага паліва. Напрыклад, у вашым файле часопіса я значэнне 59,805 мм3 да 3400 абаротаў, калі глядзіш на гэтую карту, вы бачыце, што паміж 3250 і 3500 абаротаў у слупку 8192 мае значэнне 6050 і 5900, што, па мне, адпавядаюць з уведзенага колькасці, што вы знаходзіцеся ў часопіс.
    Як я казаў, я неспрактыкаваны глыбока, паспрабуйце паглядзець, калі вам гэта можа быць карысна. Прывітанне
    Няправільна.
    8192-гэта 100%

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Няправільна.
    8192-гэта 100%
    Аб тым, што 8192 гэта 100% я з табой згодны, на самай справе я думаю, што giuseppe89 зрабіць у доказ таго, што ён напісаў, я націснуў педаль газу да ўпора т. е. 100% для гэтага я зрабіў спасылку ў гэтай калонцы. Па мне, гэтая карта з'яўляецца картай абмежаванне дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску на педаль газу.
    На восі есць абароты рухавіка і на загалоўкі ціск на педаль газу. Калі б гэта было так, напрыклад, на 3250 абаротаў на 100% ціску педалі (знакаміты 8192) чытаю, як значэнне 6050, г. зн. ліміт дызельнага паліва ад ўпырску 60,5 см3 і да 3500 абаротаў, 59 мм3.
    У любым выпадку, я маленькая спроба змяніць гэтую карту, я б зрабіў гэта, калі потым ад часопіса, колькасць ін'екцый павялічваецца добра, інакш бы ўсё арыгінальнае, як і раней, хоць я чакаю, што калі замяніць усе зыходныя значэння значэнне 9000, аднак, не надаць усе, што дызель.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    Аб тым, што 8192 гэта 100% я з табой згодны, на самай справе я думаю, што giuseppe89 зрабіць у доказ таго, што ён напісаў, я націснуў педаль газу да ўпора т. е. 100% для гэтага я зрабіў спасылку ў гэтай калонцы. Па мне, гэтая карта з'яўляецца картай абмежаванне дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску на педаль газу.
    На восі есць абароты рухавіка і на загалоўкі ціск на педаль газу. Калі б гэта было так, напрыклад, на 3250 абаротаў на 100% ціску педалі (знакаміты 8192) чытаю, як значэнне 6050, г. зн. ліміт дызельнага паліва ад ўпырску 60,5 см3 і да 3500 абаротаў, 59 мм3.
    У любым выпадку, я маленькая спроба змяніць гэтую карту, я б зрабіў гэта, калі потым ад часопіса, колькасць ін'екцый павялічваецца добра, інакш бы ўсё арыгінальнае, як і раней, хоць я чакаю, што калі замяніць усе зыходныя значэння значэнне 9000, аднак, не надаць усе, што дызель.
    Я мяркую, што гэта правільна, як вы кажаце, і ўжо, вядома, гэта абмежавальнік, каб давесці ўсё да 90 ад 1d5784 ў 1d5954, спрабуючы выконваць тэндэнцыі крывыя (ёсць таксама прымушае прамую лінію, але так вы не даведаецеся дудкі).
    Чакаем навінаў ад Язэпа

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    карта не зроблена добра, карты, turbo, не, я ўсё змяніла.. так што, не думаю, што ты адкрый запыт і мне не падабаецца, шчыра кажучы, як я зрабіў, ад часткі 100pt, а затым, каб 150pt да дна iq.. я кропкі, узбірацца на pt.. будзе лепш..
    VGT пакінуць, што сістэмы ў канчатковым рахунку ў выпадку неабходнасці..
    вы змянілі некаторыя крывыя са значэннем 7000, але мне не здаецца, мінімальна абмежавальнікі iq...
    карты чыгуначных памыляецеся.. калі змяніць апошні пункт у вр, трэба павялічыць УСЕ крывыя ў даведкі па вр у % прырост даў і не толькі ад tot ціск..
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    я не перабіраў усё відавочна.. параўнання свой і бачыш змены.. што-то я страціў таму што па мне, не добра рэжым рэдагавання зроблена.. на некаторых вр вы 3000-3500-4000-5000-6000-7000 і ты адрэжце 6000, каб пакласці 9000.. па мне лепш зняць 3500..
    Бачыш ты, а.. дайце мне ведаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Забыўся, я гляджу другі дзень на карту giulietta 2.0 mjt 170 коней, дзе ўладальнік меў дзіўныя правалы iq у высокі, але можа мець нізкі iq ад яго усталяваны...я ўзяў на разгляд гэты файл для таго, каб узяць прыклад, і я заўважыў, што не абнаўляецца ні вр, нягледзячы на тое, што пад 'iq ён усталяваны. гэта, напрыклад, я не разумею, але, магчыма, я нешта выпускаю, не ведаю

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Забыўся, я гляджу другі дзень на карту giulietta 2.0 mjt 170 коней, дзе ўладальнік меў дзіўныя правалы iq у высокі, але можа мець нізкі iq ад яго усталяваны...я ўзяў на разгляд гэты файл для таго, каб узяць прыклад, і я заўважыў, што не абнаўляецца ні вр, нягледзячы на тое, што пад 'iq ён усталяваны. гэта, напрыклад, я не разумею, але, магчыма, я нешта выпускаю, не ведаю

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    tranky, дзякуй за час, што ты прысвяціў,што тычыцца карты, не "поўныя" не ведаю, ці памятаеш ты, але пакідае іх у напружанні, каб прывесці ў далейшым,я не чапайце, я лічу, што ў любым выпадку мяне не абмяжоўвае iq у 70 мм3 дакладныя...па гэтай прычыне я спрабаваў абмежавальнікі і закрануў амаль усе крывыя, якія мелі такое значэнне, каб зрабіць розныя тэсты.Цяпер зірніце на ваш файл, і я прыму пад увагу ваш савет на рэйсы з Вр (калі я правільна зразумеў, я раблю "за" 3500 і перасадкай усё ў адным месцы, каб вызваліць месца для 9000 ці не так?) яшчэ раз дзякуй і добры вечар я вяртаюся ў стукнуўся трохі галавой, ха-ха

Старонка 10 з 18, PrimaПерад ... 89101112 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •