Я думаю, бескарысна задаваць самыя элементарныя паняцці...усе цюй? няма праблем!!
Я думаю, бескарысна задаваць самыя элементарныя паняцці...усе цюй? няма праблем!!
манро, я думаю, як і вы... у cr і pd, я аддаю перавагу працаваць на авансы-й? што істотна павялічыць іх prex turbo x прыклад! але як і ў любой працы у кожнага свой метад
Таксама, па мне, лепш не чапайце іх, калі разлічыць дрэнна, тэмпература выхлапных газаў паднімаюцца занадта шмат, і вы ricshia.
Давайце ўспомнім, што х фірмаў? вытворцаў вы хочаце x nn фарсі занадта шмат канкурэнцыі і x і вярнуцца ў некаторыя нарматыўныя аўтамабілі выходзяць забеспячэння кіравання грубай і nn аптымальныя, ці, дакладней, з параметрамі ніжэй фактычнай альных магчымасцяў і пашырэнняў? таксама x, як кажуць іншыя карыстальнікі. У маім выпадку я раблю прыкладання big turbo і толькі значнае змяненне некаторых картах я магу мець час водгуку падобныя all' арыгінальнае выніку чаго x як turbolag затрымкі мала або нулявыя.
я задаю вам пытанне, на транспартны сродак, дзе вы ? вырашылі, што яны хочуць моцны прырост прадукцыйнасці вы аддаеце перавагу працаваць на ціск турбо або на авансы і ціск?
я даведаўся, што кожны аўтамабіль ? гісторыя ,
у парытэт? версіі я выпадкова разнастайнасці? ,
для зносу або запчасткі няякасныя/танныя заменены на працягу доўгага часу
прыносіць вам паступаць такім чынам у адлюстраванне
крычы ці мод, які, як аўтамабіль, калі трэба прадбачыць ін'екцый
вы мяркуеце,![]()
бачыў, што есць думкі controstanti на змяненне авансаў, прашу ўсіх сказаць свае мысленне ў адносінах з указаннем падстаў, магчыма, выкарыстоўваючы прыклады тэхнічных або практычных прыкладах!!!
Так давайце паглядзім, калі яна будзе**** гэтыя чуткі, папулярныя.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Я кажу мой погляд, supermegaprincipiante, я іх добра, у рухавіку што ? трохі вытарашчанымі і chilometrato, давайце іх замест арыгінальных у новы рухавік
дзякуй, заўседы карысна
дзякуй манро, я прачытаў яе ўсю, і я павінен сказаць, што ? выдатнае кіраўніцтва.
Вы казалі-й? раз запальвання, але я не разумею, калі вы хочаце кожны цыкл поршня або запуску рухавіка?
Тое, што я даведаўся, чытаючы розныя info і бачым шмат карт ? што загадзя (асабліва ў mjet 150cv) павялічваецца пастаянна з высокай нагрузкай, а ў старых jtd 115 даецца з паступовым павелічэннем абаротаў.
Я хацеў бы ведаць, калі ? правільна, і таму,
зрабіце часопіс iq і загадзя з карты " ori і выяўляе значэння, пасля мы бачым, як змяніць толькі павялічваецца, порт, дызель... калі не зменіце стаўленне не esporr? толькі нічога я не прафесар, але толькі аматар, як і вы..