Неабходна ўсталяваць UART to USB-ці такое імя.. Не памятаю.
Калі шпіль знойдзеш![]()
Неабходна ўсталяваць UART to USB-ці такое імя.. Не памятаю.
Калі шпіль знойдзеш![]()
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
l я зрабіў tranky але нічога,я спрабаваў, нават больш, чым версія, але не выходзіць...ну і добра купіў новую батарэю для старога ноўтбука, і пазбегнуць усяго гэтага поп-казіно.хоць нават не я даю тлумачэнне гэтай несумяшчальнасці
Там я ваяваў, нават я, але ў ****метро працуе
Добры вечар, хлопцы, нарэшце-то я вярнуўся і мне трэба разблакаваць абсалютна гэта так каўбаса IQ!!! У чаканні прыбыцця новай батарэі для ноўтбука і, такім чынам, яшчэ пакуль нічога часопіс...улічваючы, што пройдзе па меншай меры некалькі дзён, я ўсё яшчэ хачу працаваць там жа на карце, і я падумаў: улічваючы, што аўто больш за 70 мм3 мне не ўпырсквае мне параіце шукаць асобныя біты ад значэнне 7000 у дзесятковай або трэба паведаміць іншы эбу? А пакуль працягваю расчэсваць праз усю карту і можа быць месца нейкі адрас патэнцыйнага
Хлопцы, сення я зрабіў іншыя тэсты, і нягледзячы на ўсе, што не выходзіць за рамкі 72mm3...я заяўляю, што ў апошняй карце я прынёс амаль усе біты, прысутныя ў 7000 на.кошт 9000 я спадзявалася, што абмежавальнікі iq, але нічога. ..я выпусціў толькі тое, што на вока мне здаецца, могуць быць абмежавальнікі, але модом, нават тыя, для выпрабаванні дзевяці,хоць я перакананы, што праблема ў іншым, ці я лепш пайду паведаміў нейкай іншай кропкі.Я зрабіў, нарэшце, часопіс, пацягнуўшы на 4 перадачы ад дрэнных 1200 абаротаў больш за 4000.правільна гэта зрабіць такім чынам?заўтра выкладу з ПК, карта і часопіс, магчыма, хто-то можа зірнуцьдобры вечар усім
Часопіс фол заўсёды на трэцяй перадачы, а..
Перайсці ў лёгкіх у трэцяй (1000rpm), запусціць часопіс і пакладзеце ў планшэт, прыбыў вышэй 5000rpm блок-шота, перш чым выпусціць часопіс, каб увайсці гэта і пінта.
Адпусціце педальне часопіс.. Даруй...
Ок, tranky сёння толькі на пк, на месцы ўсё, дзякуй за клопат
Прыкладаю апошні файл, тэстаў і часопіс ажыццяўляецца, аднак, на чацвёртай перадачы ў чаканні зрабіць гэта ў трэці.90mm3-prova-indirizzi-appunti.rarчасопіс ok.rar